Konu Yazar
DrmKnightS
RedrabeL...
- Eyl
- 276
- 1
Slm arkadaşlar dün bir tane user editor yaptım daha doğrusu bir saçma sapan hata yapmıştım Wurucu onu çözmede yardımcı oldu ve çözdüm... User editor gerçekten güzel oldu.
Özellikleri;
Olumlu
√ Karakter özelliklerini gösteren kullanışlı bir durum göstergesi
√ Stat ayarlarını rahatlıkla yapılması için Max 255 eklentisi.
√ Adı değiştirme.
√ Statüsünü değiştirme.
√ Irk değiştirme.
√ Levep ayarları.
√ Nation Points Ayarları.
√ Gold Ayarları.
√ Güvenlik kipi ekledim.
√ Güvenli çıkış eklentisi
√ Bazı ayarlarda elinizin çok kaçınca vede onaylama yapınca işler karışırır bunun için Stat ve Gold ayarlarını oyunda en maksimum düzeye getirdim. (Statlar Max = 255, Gold = 21 Gb)
√ Hızlı arama. Butona basmadan direk bul ^^
Olumsuz
√ Skill Ayarları çalışmıyor (Hangi Tabloya bağlı bir öğrensem yapcam) :a:
Her türlü yoruma açığım
Dipnot: Paylaşamıyorum beni vb6 bozuk compile edemiyorum bir arkadaşdan istemiştin oda yapamadı bende sorunu çözene kadar geliştirem bari
O kadar gelişmiş birşey değil inventory editor felan da koymak isterdim ama hangi tablolara bağlı bilmiyorum :S
Bir tane ss;
Özellikleri;
Olumlu
√ Karakter özelliklerini gösteren kullanışlı bir durum göstergesi
√ Stat ayarlarını rahatlıkla yapılması için Max 255 eklentisi.
√ Adı değiştirme.
√ Statüsünü değiştirme.
√ Irk değiştirme.
√ Levep ayarları.
√ Nation Points Ayarları.
√ Gold Ayarları.
√ Güvenlik kipi ekledim.
√ Güvenli çıkış eklentisi
√ Bazı ayarlarda elinizin çok kaçınca vede onaylama yapınca işler karışırır bunun için Stat ve Gold ayarlarını oyunda en maksimum düzeye getirdim. (Statlar Max = 255, Gold = 21 Gb)
√ Hızlı arama. Butona basmadan direk bul ^^
Olumsuz
√ Skill Ayarları çalışmıyor (Hangi Tabloya bağlı bir öğrensem yapcam) :a:
Her türlü yoruma açığım
Dipnot: Paylaşamıyorum beni vb6 bozuk compile edemiyorum bir arkadaşdan istemiştin oda yapamadı bende sorunu çözene kadar geliştirem bari
O kadar gelişmiş birşey değil inventory editor felan da koymak isterdim ama hangi tablolara bağlı bilmiyorum :S
Bir tane ss;