DryGame - 1453 Fire Drake Version (Yakında Online)

MrAkyldrms

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba

Geliştirme konusunda forumda arkadaşların katılması amaçlı bir konu açmıştım , hala geçerli olan teklifim devam etmektedir. Geliştirmelere kendim başlamış bulunmaktayım ve bunun için Knight Online tarihinde oyuncuların en çok sevdiği ve oyun ruhunun hat safhada yaşandığı versiyon olan 1453 Fire Drake seçtim. Sizlere eksiksiz sorunsuz bir server sunabilmek amacıyla yürümeye başladığım bu yolda desteklerinizi ve beni takip etmenizi borç bilirim.

Oyun ile ilgili tüm gelişmeleri beta tarihini , official tarihini vb. konuları oyun içi görüntüleri , oyunun ne aşamada olduğunu öğrenebilmeniz için bir sayfa açtım buradan oyunu rahatlıkla takip edebilir , gelişmelerden haberdar olabilir ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Server alt yapısından bahsedecek olursak USKO stilinde bir server olacağını belirtmek isterim bundan kastım experience tabloları , upgrade tabloları , itemler slotlar ve aklınıza gelecek diğer herşey tamamiyle oyunun geçerli olduğu versiyonla aynı olacaktır. Oyunda maden , balık vb. etkinlikler olmayacak. Herkes hakettiğini kazanacak ve oynayacak.

Serverin eksik yanlarını düzeltilmesi gereken diğer yönlerini belirlemek amacıyla önümüzdeki 14 Gün içerisinde bir beta tarihi yayınlayacağım. Hayırlı olması dileğiyle , hepinize iyi oyunlar , iyi forumlar.

Facebook Sayfamız : DryGame 1453 Fire-Drake

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam