DÜnyada tÜrklere sorulan en İlgİnÇ sorular....!! ( Dehşet Komik )

Konu Yazar

PETTIBONE

Fiberawptic
Ağu
459
4
sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu?
- yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım!

- siz türkiyede
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
sexs yapiyor musunuz?

- hayir, biz bölünerek cogalıyoruz
- evlerinizde elektrik var mı?
- hayır, televizyonu mum ışığında izliyoruz maalesef.

- neredensin?
- türkiye.
- usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu?
- hayır.. amerika'da şimdi.. beni biraz önce aradı.. yengenle berabermiş.
siz orda deveye mi biniyorsunuz?
- evet türkiye de herkes deveye biner. deve taksileri falan vardır. deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. ben 18 yaşına girince babam bana deve alacak.

alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı?
türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ve ormanlara..
aa siz türk müsunuz?
- evet.
- sizin ulkenizde gece sokaga cikan insani kesiyorlarmis dogru mu?
- senin gibi lavuksa keserler dogru....
fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı. annene sorar mısın, sizin orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar?
- anneme sormama gerek yok bayan, bütün türkler bilir bunu
- tavada kızartacaksın!
- nerdensin?
- turkiye
- aa... bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi?
- yok ustunde gecen hafta tasindik..

sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var?
- yoo neden
- her gelen türk arabasında maşallah yazıyordu

siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyor?
- evet.. ne güzel di mi..
- olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha
- yok üç alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyor..
Biz TÜRKLER süperiz ya
icon_razz.gif

Cevap: DÜnyada tÜrklere sorulan en İlgİnÇ sorular....!! ( Dehşet Komik )

Resmen Aşağılmışsın Bizi Ayrıca hiç komik deil

Resmen Aşağılmışsın Bizi Ayrıca hiç komik deil

Hayır asla öyle birşey olamaz ben Yüce Türk Millet'ini asla aşağılamadım olayın komik yönünden bakmıyorsun lütfen polemik yaratma :pff:

Nie Bize Rakip Bize Düşman Ülkeler Hakkında Fıkra veya Karikatür türü şeyler yapmıyosunuz. Hep Kendimizi Aşşalayıcı Konular açılıyo.

Bunların Yabancı Biri Yapsa Hemen İsyan Bayrağını Çekersiniz. Yazık Bence Türkiyem Ve Vatandaşlarımla İlgili Böyle Alay Edici Konular Bana Hiç Komik Gelmiyo Aksine morelimi Bozuyo :pff:

Nie Bize Rakip Bize Düşman Ülkeler Hakkında Fıkra veya Karikatür türü şeyler yapmıyosunuz. Hep Kendimizi Aşşalayıcı Konular açılıyo.

Bunların Yabancı Biri Yapsa Hemen İsyan Bayrağını Çekersiniz. Yazık Bence Türkiyem Ve Vatandaşlarımla İlgili Böyle Alay Edici Konular Bana Hiç Komik Gelmiyo Aksine morelimi Bozuyo :pff:

Pekii moderatörlere bildirim yapıcam şimdi konumu silsinler ben komiklik olsun diye konu açtım milletten laf yemek için değil polemik yapmayın saygı duyun.

Bana Türk'leri aşşağılamışsın diyorsun ama kendi açtığın konuya bak senin cevabına benim cevabımda böyle olur.
https://www.ko-cuce.net/komik-yazilar/373435-dikkat-telefondan-yag-akabilir.html

Karşılıklı atışmaya döndürdüğüm için kusura bakmayın...

Son düzenleme:

Guzel ama biraz aşmış K.bakma Guzel deyil

Arkadaşlar buradaki olay şudur. Bizim hakkımızda pek bir şey bilmeyen kişiler bu tarz soru sorabiliyor ve bu sorulara çok güzel, komik cevaplar. Aslında bu karşı tarafın rezilliği oluyor

Son düzenleme:

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

Arkadaşlar buradaki olay şudur. Bizim hakkımızda pek bir şey bilmeyen kişiler bu tarz soru sorabiliyor ve bu sorulara çok güzel, komik cevaplar. Aslında bu karşı tarafın rezilliği oluyor

Gerçekten çok teşekkür ederim, bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlayan kim ? :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dostum Türk Yabancı AYırımı Felan Karıstırılmazda Verılen Cvp lar qüzel deiL hani Baslıkta Cokkk Komık Felan Dıor O kadarda deil yani :D

+++++++++++++++++++++++++++++

Avrupa kendi içinde Avrupadır yoksa dünyaya cahil bir ülke topluluğudur. (: Bizim lisede gördüklerimizi ulusal üniversite dedikleri yerlerde görüyorlar (: Ayrıca ismini vermeme gerek olmayan bazı şahıslar Türkleri aşalamışsın fln yazmışlarda; ingilizce denilen dünya dilinde, bizim her gördüğümüzde gulu gulu dediğimiz sofralarımızın pek bulunmayan tadı hindiye 'turkey' diyorlar.. Eee bunlar aşalarken siz(Türkleri aşalamışsın diyenler) neden ingilizce nickler kullanıyorsunuz ??? Şimdi ben size cemkirsem yeri değil mi?

sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var?
- yoo neden
- her gelen Türk arabasında maşallah yazıyordu

:D xD 4. sınıfa giderken pedere sormuştum bende (: (: (:

Bu Diyologlarda Türkleri Küçümseyen Sıpalara Ağızlarının Payı Verilmiştir Küçümseme Falan Filan Söz Konusu Değildir...
Güzel Paylaşım Saol :D

kardeş konu biraz garip ama yine de bieyler paylaşmak istemişsin hoş görmekte fena olmaz hani

Geri
Üst Alt