Dunyanın En Guclu Firewall I :)

Konu Yazar

Longh0rn.

New Member
Kalemi Kırıldı!
May
523
12
evet arkadaslar forumda firewall bulma konusunda sıkıntı cektiklerini soyleyenler gordum sanırım bu onlara ilac olr :D

ZoneAlarm Security Suite 7.0.408 :)

DIQLA İNDİR

programın krek i icinde :P

upload bana aittir :rolleyes:

Son düzenleme:
Cevap: Dunyanın En Guclu Firewall I :)

Zone Alarmı Biliorum 1098 Zamanında Daha Eski Versionlarını Kullandım Gerçekten Etkili Program Saol Şevki

Tşkler... serverda uzak lar iÇin sorun olur mu local değil serverl online ???

Tesekkurler :)
gusel Paylasim
Ah AH Su imzan :D

:) bu arada walla süper ama 2 gb ram de bile kasıyo :S

bnde kasmıo :D uzak masa ustu icinde porta izin wermen lazım guvenlik duvarı sonucta

Bulabilirseniz Sygate Personal Firewall isimli bir firewall programı vardı.

Şu ana kadar üretilmiş sen stabil çalışan firewall programı olarak dikkati çeken bu ürün 2006 yılında symantec tarafından satın alındı ve symantec enpoint security & Antivirus uygulaması ile beraber piyasaya sunuldu ancak bu sunulanürün çok basiv bir çalışma yapısına sahip olduğu için sygate severler tarafından ciddi tepkiler ile karşılaştı.

Bu ürünün eski versiyonları ve crak dosyaları halen çalışmaktadır. Denemeyenlere mutlaka tavsiye ederim.

Bulabilirseniz Sygate Personal Firewall isimli bir firewall programı vardı.

Şu ana kadar üretilmiş sen stabil çalışan firewall programı olarak dikkati çeken bu ürün 2006 yılında symantec tarafından satın alındı ve symantec enpoint security & Antivirus uygulaması ile beraber piyasaya sunuldu ancak bu sunulanürün çok basiv bir çalışma yapısına sahip olduğu için sygate severler tarafından ciddi tepkiler ile karşılaştı.

Bu ürünün eski versiyonları ve crak dosyaları halen çalışmaktadır. Denemeyenlere mutlaka tavsiye ederim.

RapidShare: Easy Filehosting

Crack içinde :)

Konu Cücelatorden Taşınmıştır.......................

Geri
Üst Alt