[Düşünce]17xx Versionuna Geçiş İçin Kaynak 1505

Cevap: Re: [Düşünce]17xx Versionuna Geçiş İçin Kaynak 1505

saçmalamayın bakın anlatıyım sıze bız nıye 1453'u yapamıyoruz sızce yada nıye 1506 yada 170x ? çünkü exe lerı değişik klasorleri okuyor canımın içi

mısal 1453 deki klasorlerı 1299 exe si okusaydı bız yani proffessionel kişiler olarak sizlere zaten 1453'u vermıştık yanı durmadan çin japon kore forumlarında adamıyor olurduk anlata bıldım mı
ozaman ne mutlu bana

baris1 oglum gece açıkta uyuyup ruyamı gordun sen :)

Milleti aşağlıyarak bir yere varabileceğini sanmıyorum. !!..:hıh:
Düşünce özgürlüğü denen bir şey var. Burada yasaları sen belirliyemezsin. Herkez düşüncesini söylemekte özgürdür.Kimse bu düşünceyi aşağılıyamaz. Desteklemezse cevap vermez..

Not:. Bu konu altındaki tek mesajım budur.

Milleti aşağlıyarak bir yere varabileceğini sanmıyorum. !!..:hıh:
Düşünce özgürlüğü denen bir şey var. Burada yasaları sen belirliyemezsin. Herkez düşüncesini söylemekte özgürdür.Kimse bu düşünceyi aşağılıyamaz. Desteklemezse cevap vermez..

Not:. Bu konu altındaki tek mesajım budur.

olması şu anlık mümkün olmayan bişeyide ben yaptım ben ettim gibi konuşmak ne kadar doğruysa adamın o kadar hakkı var onu söylemeye bence :)

Agam Bakın Ben de olan dosyaları tam 1 ayda ugrasıp konun resmı sıtesınden buldum tum patcler agam sunu sana soluyum sen demısınya klasorlerı okumuyor dıye ben uskonun exe yı tum ozellıklerını 1299 exe ye yapsam olurmu soruma cvp ver olur dersen yapıp paylasacam

eger banın açılırsa yada büyük ihtimal yeni üyelik açmışsındır sen varabildin yere kadar paylaş genel bölümünde falan bak gerisi nasıl geliyor anında görürsün toy kaan bile el atar bu işe :D şaka maka dedimi yap sen paylaş yapım aşamasıydayken gerisini bizler getirelim çok kısa sürer hem :)

Cevap: [Düşünce]17xx Versionuna Geçiş İçin Kaynak 1505

bakın anlamadınız bi olay var smdi şu giden gelen veri mevzusu 1299 ebenzerde giden veri "55 AA" Böle iken 1505 de "316 612" qibi bunun değiştirilmesi için kaynak kodlarının olması lazım 1098 ın var ama ne kadar geliştirebilirsin şüpheli o yüzden artık takmayın kafanızı böy şeylere 1299 qibi 1453 de yakında düşücektir emınım :)

bencece mantıklı ama :D zones mıdır ne zıkkımsa ıste onlarıaktarmak heh bırazCIK zor

yaklasık 1 ay ugrasın hıc durmadan bulursunuz ben bole yaptım buldum :S
ama
arkadasım
senı tebrık edıyorum harıka bır
fıkır ama
ben
denedım hata aldım
maradon
1705 oldu
:D
yanlıs oyuna gırer gırmez etraf da adm var npc var ama her gırınce dc oluyorum ve bı
dosyanın hata alıyorum onu bulunca
sızı serverıme beqlerım buyuk adım lar
atıyom cokkk buyuk

Takdınız 1705 Maradona The Resurrection Maradon 1505 Patchdir Bunu Unutma

Geri
Üst Alt