[DÜŞÜNCE] Girin İçeri !!!...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Myth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Myth

Member
Emektar
Reaction score
13
Slm beyler,

Acaba Oyuncuya Sağ Tıklama yapamazmıyız?
Tıklayınca Parti ,Trade,Vs istegi gibi Özellikler :)
Yaparsak Guzel Olurdu :)

Hepinizden Yorum bekliyorum....

Son düzenleme:
Cevap: [DUSUNCE] Girin İçeri !!!...

Güzel bi fikir .. Büyüklerimizi bekliyoruz Düşünceler Nasıl ?

Ben de K2'yi satın alalım diyorum. Nasıl fikir?

güzel düşüncede nasıl yapcaz :D

güzel düşüncede nasıl yapcaz :D

sen odun getir konuyu açan kömür getirsin biriniz çira ve bir kaç tanede çalı çırpı getirin çakmak benden :D ateşmi yakıcaz lan kolaymı öle sanki nasıl yapıcaz diyosun :D exe diyenlere katılmıyorum ben skin + exe diyorum :)

arkadasım espri yapma zamanı değil

Yapamazsınız...

Anti cheat exelerine yapılabilir aslında yada ayrı bir exe

Yapamazsınız...

Bırakın Şu Artis Artis Konuşmaları Kendini Birşey Sananları Hiç Sevmem K2 den Gelsende Mütavazi Olucaksın Önce Bi Bokdan Çaktıgınız Yok Anca Gelene Gidene Yapamazsınız Edemesiniz Demesini Herkezden İyi bilirsiniz Bu demektirki Yapılan Paylaşımları Biz Yapıyoruz Gerisi Dışındaki Şeyleri Yapamazsınız Sen yap Buyur o zaman ? Uzun plerinede öyle diyordunuz hatırlatırım ! pathos gloveyede öyle diyordunuz hatırlatırım çok eski zamanlar firek drake skin'ede öle diyordunuz hatırlatırım Rebirt Patch ede öle diyordunuz hatırlatırım Noldu Qp wurucu Aqon gibi adamlar diliyle sölemeselerde sen ve senin gibilere Kapak yaptılar twostars belasıda çıktı zaten artık herşey çok daha kolay yapılır eskiye göre Bu arada Usko Maradonada ÖYle diyordunuz Hatırlatırım!

chigita katılıyorum :)

Bırakın Şu Artis Artis Konuşmaları Kendini Birşey Sananları Hiç Sevmem K2 den Gelsende Mütavazi Olucaksın Önce Bi Bokdan Çaktıgınız Yok Anca Gelene Gidene Yapamazsınız Edemesiniz Demesini Herkezden İyi bilirsiniz Bu demektirki Yapılan Paylaşımları Biz Yapıyoruz Gerisi Dışındaki Şeyleri Yapamazsınız Sen yap Buyur o zaman ? Uzun plerinede öyle diyordunuz hatırlatırım ! pathos gloveyede öyle diyordunuz hatırlatırım çok eski zamanlar firek drake skin'ede öle diyordunuz hatırlatırım Rebirt Patch ede öle diyordunuz hatırlatırım Noldu Qp wurucu Aqon gibi adamlar diliyle sölemeselerde sen ve senin gibilere Kapak yaptılar twostars belasıda çıktı zaten artık herşey çok daha kolay yapılır eskiye göre Bu arada Usko Maradonada ÖYle diyordunuz Hatırlatırım!

tam aynı cevabı yazıcaktım ki adam beynimi okudu sanki şiddetle katılıyorum..bundanönce ilk zamanlarda 83 lvl yapılmaz demişlerdi adamlar 90 lvl sınır yaptı rebith olmaz dediler adam kralını yaptı uzun pelerin hayatta olmaz dediler bunuda yaptılar..ögrenin artık yapılmaz edilmez diye birşey yok insan istesin yeter işin kolayına kacıp yapılmaz edilmez dior..önemli olan zoru yapmak

Yapılamaz!! ;) Yani şöle diim şuan paylaşılmış dosyalarla veya editörlerle olmaz!!

zor ama ımkansız deıl,%100 usko şeklınde tabıkı yapılamaz ama bı benzerı yapılabılır,
oyuncuya sag tıklama olayı exe ıle alakalı sag tıkınca menu gelme exe ıle alakalı ve tabıkı buna uygun skın edıtlenmesı gerekır,uif vb.
sag tıklayınca menu getırdınız dıelım prty yada trade atmak ıcın ebenezer baglantısıda gerekır bunun ıcın kı buda asm ıle yapılamaz dıe bısey yok fakat bır cok kısının ortak olarak oturup kafa kafaya dusunmesı gerekır,
sonucta boş 1 olay sag tıklayıp prty atcagına alttan tılayıp at bısey kaybetmezsın :)

Yapamazsınız...

Hiç Bir Zaman Yapamazsın Lafını KuLLanmamalısın!!!

Peki Bir Sorum Var Sana

1: 1098 Devrinde Hiç 1299 Pvp GeLecegine İnanırmıydın???

Önceden Keşke 1098'dede Plerin oLSa , Np Sembolleri oLsa V.s V.s Derdik!! Peki Şimdi Ne oLdu Hepsini Gerçekleşti NasıL Gerçekleştigini BiLmiyorum Ama Şunu BiLki Uğraşan Herşeyi Yapar Sen Kafanı YoRma Bak Usko Maradon Yapmışlar CanavarLar , Npc Ve Bazı YerLeri Eksik.. OnLarda Yapıldımmı AL Sana Yeni Çag :)

Yapılamazz....!!!

Yapılamaz!! ;) Yani şöle diim şuan paylaşılmış dosyalarla veya editörlerle olmaz!!

Şuanda Ko-cuce'de oLan Editor'LerLe Bende oLacagını Sanmıyorum Ama biLki Exp Editor , Npc Editor , İnvertory Editor V.s V.s NasıL Çıkardılarsa Bunuda Çıkarırlar Sen Rahat oL Yeterki İStesinLer!

GüzeL Düşünce Bu Konuya BüyükLerimiz eL Atsın Bizden Bi Cacık oLmaz :)

Yapılamazz....!!!

Yapılırsa Sanada Fena Kapat oLur :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt