[Düşünce]Karakter Görünümü

ozgurturk102

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
4
2021'da qelecek olan CHAOS'un En önemLi Yeniligi Saç Sakal Gibi Karakter Görünümü Bazı Tiplerde Saçlar Topuz Uzun Dikik Malesef Karakterin Arkasına Bakamadıgımız İçin Karakteri Seçerken Göremioruz Knight 3 Boyutlu oLmasına Rağmen Bu Yapılmadı 2 Boyutlu oyunlarda bile olan özellik nie knightta olmasın ?

Cevap: [Düşünce]Karakter Görünümü

2021 da arkadaşım geliyor :) charete cracter bölümünde çarı sağa sola arkaya döndürebiliyoruz.Hatta youtube de bunun videousu var :)

Japko oynarsan char açarken görürsün çok qüzel özellikler vermişler 3 boyutlu yakınlaştırıp uzaklaştırıyorsun saç rengini ayarlıyorsun eski tiplerin yanı sıra 4 5 yeni tip ve saç modeli var saç renkleri çok hoş ve oyunda helmet'in takıldıgı yerde bir kutucuk var oraya tik koyunca kafanda helmet varsa görünüyor tiki kaldırdınız zaman kafada helmet vs. filanda olsa saçları ve yüzü görünüyor :)

Bildiginiz Gibi Chaos Yüzleri Ben Yapıp Gelistiriyorum v3de Tamamen Bitecek Charı Saga Sola Çevirmenin Ustunde Calısıyorum En Kısa Zamanda Açıklama Yapacagım Msnden Ulasabilirsiniz

Bu 3. Boyut Zor Yapılmaz Demiyomda Zor İş... Ama Şu 2021 da Kanatlar Varya Onlar Yapıldı Hani Yanda Valkry Takma Yerina Kanat Takıyonya Ama Bu 1299 Kanatlar Çar Açılınca Var Oturunca Uçuyo Her Çar Warrior Bile...

O Kanatlar Yapıldı Diye Biliryorum

Googleda SS Gormustum Privatede SS Ps Olmasıda Bir İhtimal Ama

Pathos Glove Nasıl Yapıldılsa Oda Yapılır

2021 da arkadaşım geliyor :) charete cracter bölümünde çarı sağa sola arkaya döndürebiliyoruz.Hatta youtube de bunun videousu var :)

Dostum o usko ve japkoda Milyon $ şirketler Onlar Yapabilir. Pwp de bunu yapmak mümkün mü onun cevabını arıoruz !

İnş. yapabilecekler var bu forumda :) Siz gönlünüzü rahat tutun onların milyon $ Lık Şirketlerinde adam gibi bu işleri bilen yok :) Herkez bişiler üstünde çalışarak bişiler yapıolar burda ise arkadaşlar onların çıkardıklarını ertesi gün pwp ye getirebilicek kapasitede :) uskoymuş filan hikaye yanı usko hele hiç bişi bilmiyor hepsini japkodan parayla alıyor :)

+++++++++++++++++

Geri
Üst Alt