[DÜŞÜNCE] Knight Online Türkiye.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FreeManTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [DÜŞÜNCE] Knight Online Türkiye.

Yorumların hepsini okudum, güzel düşünmüşsün ancak kimsenin böyle birşeyle uğraşacağını sanmıyorum. Önce sağlam bir ortam ve bu işe girebilecek sağlam editörler olması lazımki beraberinde parada lazım. Server açmak neysede yürütmek gerekir. Hergün onlarca trip yapana soğuk kanlılık ile cevaplar vermebilmen lazım ancak bizde insanız yani herkezin yapacağı iş degil. Şimdi uskoda oynayanlara sorsan büyük bir kısmı gmlerin nicklerini dahi bilmez. Ama pvpde zevk olsun diye girip gmye küfür eden adamlar var gelde uğraş :)

bu fikir benim aklımada geldi bu yapılabilir ama bunun için sabır lazım uğraşman lazım,ekip çalışması lazım

Herkesin dediği gibi para,editör,SABIR... gerekli.

Ço...ook zor ama imkansız değil !

Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkürler, hevesin kırılması söz konusu değil yılmaz :) heves etmiyorum ben sadece ortaya fikir atıyorum, çünkü..
Her gün açılan 10larca server ertesi gün kapanıyor bazıları 1 saat bile dayanamıyor..
Kötülemeler vs. bunların önüne geçilebilir burda yaşını başını almış olgun bir sürü insan tanıyorum, soğuk kanlılıkla cevap verebilecek, sorunları önce dinleyip sonra çözümleyebilecek bir çok kişi olduğuna inanıyorum.
Saldırılara gelirsek, saldırılar sanal alemin baş belası "Hacker"lar aslında sağlam denilebilcek hacker sayısı çokda fazla değil kendisini "hacker" zanneden bir sürü boş insan sürüsü bu saldırıları yapan, başkalarının geliştirdiği programları kullanarak sadece IP bölümüne server'in ipsini yazıp START butonuna basmaktan başka bir şey bilmeyen yaşları 16-20 arası değişkenlik gösteren bir grup insan topluluğu. Bunlardan korunmanın yollarıda vardır elbette bunlar için çok sağlam destek gerekmektedir işinin ehli olmuş insanlar ile çalışmak gerekir.

daha yazacağım bir çok şey var, şimdilik bu kadar

Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkürler, hevesin kırılması söz konusu değil yılmaz :) heves etmiyorum ben sadece ortaya fikir atıyorum, çünkü..
Her gün açılan 10larca server ertesi gün kapanıyor bazıları 1 saat bile dayanamıyor..
Kötülemeler vs. bunların önüne geçilebilir burda yaşını başını almış olgun bir sürü insan tanıyorum, soğuk kanlılıkla cevap verebilecek, sorunları önce dinleyip sonra çözümleyebilecek bir çok kişi olduğuna inanıyorum.
Saldırılara gelirsek, saldırılar sanal alemin baş belası "Hacker"lar aslında sağlam denilebilcek hacker sayısı çokda fazla değil kendisini "hacker" zanneden bir sürü boş insan sürüsü bu saldırıları yapan, başkalarının geliştirdiği programları kullanarak sadece IP bölümüne server'in ipsini yazıp START butonuna basmaktan başka bir şey bilmeyen yaşları 16-20 arası değişkenlik gösteren bir grup insan topluluğu. Bunlardan korunmanın yollarıda vardır elbette bunlar için çok sağlam destek gerekmektedir işinin ehli olmuş insanlar ile çalışmak gerekir.

daha yazacağım bir çok şey var, şimdilik bu kadar

msn adresinizi özel mesaj ile yollarmısınız.

imkansız olan birşey yok güzel bir usko db, güzel bir reklam,sağlam bir sunucu

Güzel Düşünce Kanka Hepimiz Birleşsek UsKoyu Geçeriz ;)

He Bide Msn ni Verirsen ÖM Den ii Olur xD

Oncelikle iyi geceler. Bütün herkezin konudakı mesajını okudum. Şoyle bir sonuca cıktım ;

Gayet güzel olur usko gibi bir Türk serverimizin olmasını. Kim istemezkı.. Clanlar kurup isiye cıkalım, felankore cıkalım, csw savunalım. Kim istemez. Ama 2021 yılında bu olay tamamen bitti. 1299 Server fileslerin orjinalını paylasmayan bir arkadas vardi. Cok kızardım paylasmıyor diye. Ama sımdı hak verıyorum bu serverlerin halini gorunce. Onune gelen vps satıyor. Bır serefsızın teki yapıyor bı program. İpyi yaz saldır. Sonuç ? Kımseye degıl kendımıze zarar. Herşey güzel. Bu hackerler olmadıktan sonra. Peki onları düşünmeyelim. Sonra ne olucak. Takım ? Sanal ortamdan olucak bışey degil. Yaşını başını almış adamların yapıcagı bir iş. Duzgun bir dükkan kiralanır. pcler kurulur oyun devam eder. Ama dedigim gibi bu işi asla sanal ortamdan yapamazsınız. Neyse coderlerı felan hallettınız. Gmleri felan topladınız dukkana. User kısmına gelelım. Herşey düzgün. exp uskodaki gibi. hatta aynı usko diyelim. 50 oldunuz. büssürü ezik adam clan kurucaktır. Hangisine giriceksın ? Hangi adamdan rahat bulup msn koxp kuranları banlamaktan veya offsetlerı degısmekten vakit bulucaksın ? Herşey tamam guvenlıkte hazır. Exe unpack edilemez diyelim. Ki bu imkansız. User sorunu ? Oyun tamamen gmlere baglı olucak. Gmnın kankası olan kazanıcak. Ha demin dedim evet yaşını başını almış olan gm olur dıe. Ama illakı arkadasını veya akrabasını daima ustun tutmak ister :)

Bunlar olucak seyler. Herşey için teşekkürler. Ama boyle bir server olursa 7/24 oynarım.

İyi geceler tekrardan teşekkürler.

Oncelikle iyi geceler. Bütün herkezin konudakı mesajını okudum. Şoyle bir sonuca cıktım ;

Gayet güzel olur usko gibi bir Türk serverimizin olmasını. Kim istemezkı.. Clanlar kurup isiye cıkalım, felankore cıkalım, csw savunalım. Kim istemez. Ama 2021 yılında bu olay tamamen bitti. 1299 Server fileslerin orjinalını paylasmayan bir arkadas vardi. Cok kızardım paylasmıyor diye. Ama sımdı hak verıyorum bu serverlerin halini gorunce. Onune gelen vps satıyor. Bır serefsızın teki yapıyor bı program. İpyi yaz saldır. Sonuç ? Kımseye degıl kendımıze zarar. Herşey güzel. Bu hackerler olmadıktan sonra. Peki onları düşünmeyelim. Sonra ne olucak. Takım ? Sanal ortamdan olucak bışey degil. Yaşını başını almış adamların yapıcagı bir iş. Duzgun bir dükkan kiralanır. pcler kurulur oyun devam eder. Ama dedigim gibi bu işi asla sanal ortamdan yapamazsınız. Neyse coderlerı felan hallettınız. Gmleri felan topladınız dukkana. User kısmına gelelım. Herşey düzgün. exp uskodaki gibi. hatta aynı usko diyelim. 50 oldunuz. büssürü ezik adam clan kurucaktır. Hangisine giriceksın ? Hangi adamdan rahat bulup msn koxp kuranları banlamaktan veya offsetlerı degısmekten vakit bulucaksın ? Herşey tamam guvenlıkte hazır. Exe unpack edilemez diyelim. Ki bu imkansız. User sorunu ? Oyun tamamen gmlere baglı olucak. Gmnın kankası olan kazanıcak. Ha demin dedim evet yaşını başını almış olan gm olur dıe. Ama illakı arkadasını veya akrabasını daima ustun tutmak ister :)

Bunlar olucak seyler. Herşey için teşekkürler. Ama boyle bir server olursa 7/24 oynarım.

Prensiblerine bağlı insanlar kimseyi ayırt etmeksizin görevlerini yapabilirler diye düşünüyorum..

069zd1je5.gif

İmza Çok Enteresan :)

Konuya ımza bakmaya geldıysen hosgeldın :)
Ayrıca ımza cok eskıden kalma :)

Herkez kafasına gore ıs yaparsa o işin fazla dayanıcagını sanmıyorum :)

Son düzenleme:

Hepimizin amaci o ama bı kısı acınca 2. kısı kesınlıkle oluyor ondan ben bu pvp olayını 1098 versıyonundan berı takıp edıyorum matrixlerın Frmtr dekı uyelıklerı ıle oradan reklam yaparlardı hepımız orda bulusmustuk Turkknight i Diye Sembol Denen Bısey yoktu Mapler cok karısıktı :D koxpla ole normal koxp gıbı de degıl tbl ı yapardık kac kere basarsan o kadar ok atardı seri seri :D andream mapı Cz di ozamanlar :D neyse uzattım bıraz nostalji oldu Demek Istemem Su kı bunun mumkun olacagını dusunmuyorum kac tane vps satis fırmaları var adamların ekmegı ıle oynanmıs olur neyse Kafanız Sismesin kolay gelsın

evet pvp serverlar yasal ancak işten para ve çıkar düşündügünüz anda suçlu sayılıyorsunuz sadece eğlence için açılabilir bu şartlada

belkide gereksiz bir düşünceydi :) pek fazla ilgi çekmedi.

Bu durum daha iyi, eğer tek sunucu haline gelirse K2 'ye karşı savunmasız bir sunucu olur. Bu durumdan zaten K2 içten içe rahatsız, elinden geleni yapar. Şimdi benim dosyaları neden dağıtmadığımı anladınız sanırım biraz? bu bencillikten değil Türkiye'de orjinal 1453'ü sadece Eticat OnLine olarak açıp adam akıllı hizmet sunmak için vermiyorum. 1351 (nam-ı değer çakma 1453) dağıldıda ne oldu? Çoluk çocuğun ağzında laf oldu :) Benim dosyalarada bu olacak, daha sonra gelenlere de bu. En iyisi muhafaza etmektir. Bu 1351'i geliştirmenize yardımcı olmayacağım demek değildir.

Bu durum daha iyi, eğer tek sunucu haline gelirse K2 'ye karşı savunmasız bir sunucu olur. Bu durumdan zaten K2 içten içe rahatsız, elinden geleni yapar. Şimdi benim dosyaları neden dağıtmadığımı anladınız sanırım biraz? bu bencillikten değil Türkiye'de orjinal 1453'ü sadece Eticat OnLine olarak açıp adam akıllı hizmet sunmak için vermiyorum. 1351 (nam-ı değer çakma 1453) dağıldıda ne oldu? Çoluk çocuğun ağzında laf oldu :) Benim dosyalarada bu olacak, daha sonra gelenlere de bu. En iyisi muhafaza etmektir. Bu 1351'i geliştirmenize yardımcı olmayacağım demek değildir.

tabiki elindeki dosyalara uğraşmışsın ancak çok dikkat ettim paylaşım yapabilecek konumda ve bilgide olanlar sürek ve sürekli senin dediğin gibi "çoluk çoçuk eline düştü, emek hırsızları, küfür ediyorlar, saygısızlar, değer kıymet bilinmiyor" vb. sürekli bir şikayet havası var burada aramızda ipsiz sapsız olanlar var mutlaka hepimizin serveri var veya oldu ne küfürler ne abuk subuk şeyler. hatta bırakın oyunda gerçek yaşantımızda yüzyüze baktığımız cisimlerle bile oluyor bu tü şeyler işin açığı bu iş böyle arkadaşlar bu işin, bu durumun doğası bu böyle sürekli "sitem modunda" geziyorsunuz. yanlış anlamayın laflarımı umarım anlatabildim demek istediklerimi.

Saygılar.

................iki kere başmışım ceveplamaya özür dilerim.

:D 1.si herzaman np problem olucak 2.si illa premium vs editlik olucak 3.sü millet özenti yapıcak onlarda server acmaya kalkıcak illa:D server dosyaları türkiyede calınmadan durmaz cünqü illa biri serveri kötüler:D

Böyle Giderse Knight Online Prative Server Sonunu Hazirliyoruz Yavaş Yavaş

Bence private serverların sonu gelmez. Tabiki private serverlar ilk oynadığımız halinde değil sürekli gelişiyor ve gelişmeyede devam eder. Asıl sonu gelenin usko olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt