[DÜŞÜNCE] Knight Online Türkiye.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FreeManTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [DÜŞÜNCE] Knight Online Türkiye.

Arkadaşlar burası türkiye unutmayın iyi insan kadar kötü insanlarda var ! Dusununki Şimdiki Pvp'lerde Bile Em Kum Eden İnsanlar var Bir Patch Çekemedim Diğe Afedersin kendini bilmez şer...fsiz'ler var ana bacı sövüyorlar sizde yaşamısınızdır eminimki Böyle Bir Server Açtığınızı dusunurseniz olacakları hayal bile etmesi kotu gelir insana Ben userlerden böyle bir söz duydum Bir xxx Pvp sinden oynuyorum Server Zor oldukça zevki ama kasması biraz zor 1-2 günden 83'e kasabiliyorsun adamların dekileri laf aynen böyle *** Yapıcan Serverin Ana...sını Bac...sını Si....keyım Bu serveri oynucama usko oynarız daha iyi diyorlar Yanı usko Kadar Zor server açarsan anla Ne olacağını Bizim Türkler Salak Yabancılara Para Yedirmeyi Seviyorlar Halbuku Bir Turk Oyunu İçin Para Yatırmak Onlara Zor geliyor Biryandanda Haklılar Uskoda olan özelliklerin hepsi Turk Pvp olsa Ozaman Bak Nasıl Gelirler Bizim Turkler Nankor Kardeşim ! Yanı Bu İş Olmaz Gibi Geliyor Olsa Bile Belirli Kişiler Gelir !

Şimdi Yiğit Değindiğin Nokta Güzel Tüm Knight Online Private Server Oyuncularının Ah Keşke Olsa Dediği Bir Noktaya Değinmişsin ama Herkesin Tek Bir Server Altında Buluşma Dönemleri 1098 , 1115 , 1299 Dosyalarının İlk Çıktığı Dönemlerdeydi . Şuan PvP Ortamı Öyle Bir Hal Aldıki Boşver Arkadaş Ben U.S KO'da Koxp'ada Razıyım Diyesi Geliyor İnsanın . Nedenine Gelirsek Bizlerde Tek Olma En İyisi Olma ve Bu Hedefe Ulaşmak İçin Her yola Başvurma Gibi Anlatılamaz Sadece Oturup Ağlanası Bir Ego Şekli Var . Her Fırsat Buldukça Bu Egomuzu Tatmin Etme Peşindeyiz ve Bundan Büyükte Zevk Alıyoruz . Karar Alındı Diyelim Haydi Bismillah Birkaç Forumda İsim Yapmış yada Bu İşten İyi Anlayan Ama Adını Pek Duymadığımız Arkadaşlarımızın Yardımıyla Bir Server Açılmaya Karar Verildi . Tabi Herkeste Bir Sevinç ( Sevinç dedigim sadece olgun adam denilebilecek üyelerde olabilen bir sevinc ) Empire Server Açılıyor Kutlu Olsun Mutlu Olsun Gibilerinden . Hani Şu Ego'sunu Tatmin Edecek Olan Kısım Varya Onlardada Ummalı Bir Çalışma Başlayacak Tabi . O Çalışmalardan Birkaç Örnek Verecek Olursak ;

Egoman1 ; Abi duydunmu yav knight empire türünde server açılıyormuş bayagıda saglam olacak diyorlar

Egoman2 ; Açılsın tabi oynarız oynamazmıyız akşama bizim ekibe haber ver açıldıgı an başlıyoruz .

Ekip üyeleri malum noktaya gelir ve konuşma devam eder ;

Üye1: Ee kaçta açılacak arkadaşlar bu oyun
Üye2: Saat xx:xx'deymiş . Başlıycaz Bizde Ona Göre
Üye1: Tamam.Bizim Ahmet Mehmet'ide çağıralım ha unutmayın
Üye3: Başladıgımız hafta elimize geçen itemleri dupeler digerlerine dagıtırız tamammı

Tabi aradan bir tane delikanlı çıkacak ve şu savunmayı yapacaktır ;

Delikanlı1 : Yahu edebinizle oyun oynasanıza ne dupesinden bahsediyorsunuz

Üye2: Olum burası USKO mu sonuçta pvp tabi dupe yapıcaz ( gülerler o anda herkes kendini buna kilitlemiştir )

ve Saat Gelir server açılır . Tanıtımı Tam Takip Etmeyen Üyeler Patch Attım Ama Oyuna Girmiyor Derler ki Büyük İhtimalle Client Olacagından Habersizlerdir ve Sorularına Cevap Alamayınca Küfürleşmeler Başlar . İlk 10 Dakikada Sadece Basit Sözlerle Başlayan Diyalog Sorununu Çözemeyince Şuursuzca Küfürlere Dogru Sallanmaya Başlar .

Sonra Sahne Kraldan Çok Kralcılar Varya Onlara Gelir Genelde Onlarda İyi Bir Server Sahibidir ve Sözüm Ona Birkaç Basit Saldırı Programlarıyla Kendilerini Pir İlan Edip Bu işin İçine Giren Eline Elma Şekerini Alıp Gezecek Olan Zavallılardan Başkaları Degillerdir Bunlar ve 1. Perdeyi Oynamaya Başlarlar ;

Kralcı1: Adamların Serverine bak ne tuttu herkes böyle birşey arıyormuş bizde user kalmadı ne yapıcaz kapatalım

Kralcı2: Ne kapatıcaz bak şimdi ben onlara ne yapıyorum . Saldırı programlarıyla saglam hatlı biryerden panel dahil login portlarına yada SQL İnject , Telnet , Botnet yoluyla hünerler sergilenmeye başlanır . Zaten Login Portları ve Ebenezer Saglamda Olacagından Başarısız Bir Gelişme Olacaktır ve Kralcılar cephesinde derin bir üzüntü yaşanır ;

Kralcı 3 : Sabah biyere gittim geldim hala saldırıyorsunuz olum birşey olmamış adamlara işte

Kralcı1: Daha bitmedi her yolu deniycez elinde sonunda kapatıcam burayı.

Kralcı2: Dur kapatamasakta oyunda iç karısıklık cıkarır isyana yol acarız . Ver bakiyim şuranın client linkini bide forum adresini

Client iner , foruma üye olunur ve onlara göre kreş eglencelerinden farksız olan o müthiş eglence başlar , eski Serverlara Ait Bazı İtem Resimleri PS Yoluyla Bu Servera Uyarlanır Eger O Servera Ait Bir Destek Msn'i Varsa Orayla Konusulur Belli Bir Süre ve O Konusmalar Yine Aynı PS Yardımıyla Küfür e Dönüştürülür Forumda Konular Acılır . Eş Zamanlı Olarak Sansar Sürüsü Adı Verilen Bir Grup Oyuna Girip Foruma Bakın Arkadaşlar Bu Oyunda Edit Varmıs Bu Oyunun Yöneticileri Küfür Ediyor . Arkadaşlarına İtem Satıyorlar Derler . Tabi Yukardan Gelen Emirle O Sansarların Bir Kısmı Servera Başlar Birşeyler Kasar . Durun Hemen Düzgün Oynayacaklarını Sanmayın . Bu Grubun Amacı İleride Serveri En Sakin Zamanda Hareketlendirmektir . Bazıları İtem Yapmaya Başlar ve Şansları Yaver Gider İtem Basar ve O Sansar Grubu Adını Verdigimiz Grup Öne Çıkar Shoutdan Görüntülere Sahne Olurlar . Tahmini Şu Şekilde Başlayacaklardır . Adamlara Bakın 2 Günde İtem Basmıslar Bune Abi Bırakıyoruz Biz Serverda Destek Var . x x x Kişilerinin Kurdugu Serverdan Ne Beklersinki Kesin Destek Var Abi Bırakıyoruz Biz . Tabi Bu Diger Oyuncularında Aklını Karıstırır ve Foruma Giderler . Her 2 Grup Sansar Grubu ve Has Oyuncu Grubu Forumda Tartısırlar ve Oyunun Sonunun Aslında Başlangıcta Gelmesi Kacınılmazdır .

Yukarıda Bahsettiklerim Benim Tecrübelerim Dogrultusunda Gördügüm Şeylerin Sadece Cok Kücük Bir Kısmı . Daha Devam Edersem Saatlerimi Alan Bir Yazı Cıkar Ortaya Ama Olsun .Hatta Bu Saatler Sürecek Yazıyla Ben Senaryo Hazırlar Film Yapılacak Hale Getiririm (Hevesinizi Kırdıysam Affola :)

Lord_06 Arkadaşımızın sölediklerine %100 katılıorum aynen dedikleri olacakdır çünkü kendim yaşadım bu olayları 250 userlık serverimi bunun gibi insanlar yüzünden kaybettım

Fakat şunuda söleyeyim eyer bi knight online türkiye serveri açılcaksa knight online databasesi satın alınması lazım yoksa bu dedikleriniz imkansız
knight online databasesinin turkiyeye satılmasıda imkansız adamlar malmıki size databaseyi satıp kendi kazançlarından olsunlar dimi :)
Belki şu olabilir biri Uskoyu Satın alıp adam gibi bi guvenlık sistemi getirirse pvp die birşey kalmaz yine eskisi gibi herkes usko oynar
kolayı seven arkadaşlar yine pvp de kalacakdır o ayrı bi

olaya Lord_06 ve benim tarafımdan bakılırsa daha mantıklı gelior

Yinede güzel bir düşünce Teşekkürler paylaşım için

AGa'Lar Ben Her Türlü Usko'ya En Yakın PVP' Serveri Açarım SunucuHizmetleri OLanağı İle Çalışıyorum Eğer Sizde Bana Yardımcı OLabilicekseniz Neden OLmasın İnsanların Gönlü Bir OLsun Değilmi ;)

Eğer Evet Der Bana Ulaşırsanız Bir Bilemediniz 2 Hafta İçinde Sorunsuz OLanalaklarda Server'imizi Açarız Ne Dersiniz :)

[email protected] & [email protected] ' Tercihim 1. eklemeniz genellikle onda oluyorum

Saygılar AGa'Lar hö :)

aslında burada en haklı ve doğru düşünceyi yapan kişi freemandır nedenmi çünki büyük bir trkonun açılması sunuculara bağlı degil nedenmi ? çünki private serverlar üzerinde büyük rol oynayan forumlardır her zaman 1.kaç forumun birleşmesi yeterlidir mesela ko-cuce başta olmak üzere zaten ko-cuceden başka popüler bir forum tanımıyorum olanda pek tercih edilmeyendir Örnek Gerçektir : ko-cuce kapalı oldugu zamanlarda ufak tefek güncellemeleri ve paylaşımları bile zor yakalayan forumlara dalıyor millet ve oradada eski konular ve çoğu açılıp kapanmış serverların konularıyla doludur hadi bulduysada eski serverdir millet yaptıgını yapmış onada zaten girmez zorda kalmadıgı sürece ;) yenisini bulsa ondndada user olmaz o yüzden ko-cucuyi bekler. en iyisi biz açalım trkoyu ve ko-cuce sitesine yönlendigi zaman anında konunun tanıtımına geçsin ve bakın o zaman güzel birşeyler olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

o dediğin şey anca çok büyük bi sermayeyle ko nun telif haklarını alarak k2 gibi büyük bi şirket üzerinden yayınlarsan olur. yapabilene güzel gelir getirir ama yapana kadar ..

evet tüm yazıları zevkle okudum cok güzel ancak herkez k2 sorun etmiş neden sorun olsunki birde hackerlar koxplerlar demişsiniz ortada bir miktar para saglam kafa dengi coderlar programcılar editörcüler server adminleri ve diğer işlerden anlıyan kişiler birleşirse sorun olmaz diye düşünürüm ancak şöle bişe var herkes kendi serverini kurmak istiyor bizimkilerde ne varsa artık bir adminlik hevesi var eger dedigim gibi saglam şeyler olursa saglam trko acılabilir version farketmez aslında benim için bazıları katılırmı bilmiyorum ancak onlarda katılır die düşünüyorum zaten bazı arkadaslarımın dedigi gibi kolay pk istiyen olacaktır onun içinde yapılır 3.tane server iki zor server yapılır 1 taneside kolay olur zor serverlardan biri knight empire şeklinde olur dieride usko gibi olur kolay zaten andream rlb cz şeklinde olursa cok saglam olur ancak swyi acacak kişilerde saglam olcak tabi anlıcaklar gecenlerde admin gördüm adam localde server kurmamıs dosyaların ismini bilmeden vps almıs yazık acıyorum bu kişilere halbuki dev server acılsa sacmalıklar olmadan güzel olur koxp hack k2 lag para gibi sorunların olcagını zannetmiyorum olcak sorunlar serveri çekemeyenler kötülemeye çalışanlar lag olmadan shoutdan lag die yazı yazanlar gmlere ve admine küfür yazanlar server tanıtımı yapan kişiler bu kişiler saten 12-17 yaş arasındadır evet bende 16 yaşındayım ancak öle şeyleri hiç düşünmedim vede yapmadım adam gibi +18 userların adminlerin gmlerin deneyimli çok iyi coderlar programcılar editörcüler birleşirse olur ama herkez kendi aleminde burda boş boşuna yazıyoruz aslında hep aynı şeyler olcak herşey aynı server tanıtımı herkez kafasına göre sw acıp kapicak ama olsun genede icimi döktüm buraya saglıcakla kalın

Geri
Üst Alt