[DÜŞÜNCE]Tamamen Virüssüz Exe Yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serwantes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [DÜŞÜNCE]Tamamen Virüssüz Exe Yapımı

bizim kullandığımız hs ile denedim fakat hiçbir yere bağlanmaya çalışmadı sanırım kırılmış olduğundan :D

orjinal 15xx in içindeki HS yi çalıştırdığımda ise şunlar çıktı:

bu işten daha iyi anlayan biri kontrol ederse yinede daha iyi olur :)

cok güzel :)

download.knightonlineworld.com:41557
download.knightonlineworld.com:ftp

bu 15xx deki dedigin hs yi benim verdigim dosyalardaki gibi ayarla koyulacak yerlerini
c:\windows\system32\drivers\etc den hosts u ac oraya
127.0.0.1 download.knightonlineworld.com u ekle
kaydet
daha sonra local bi ftp server kur serv-u kullanabilirsin. annonymous izni ver ve
ftp://127.0.0.1 olarak giridigin ana dizine hs dosyalarini at benim verdigim zipteki gibi 3 klasör olacak sekilde. daha sonra bidaha dene bakalim eger dogruysa yukardaki aldigin adresler basarili bir sekilde update edecek ve oyun acilacaktir.

napcan ki virussuz exe yi :D önemli olan viruslüsü

ahnlabpatch.knight-online.com.my

buyrun canlarim :)
ftpipiniz ahnlabpatch.knight-online.com.my

seklinde hosts a ekleyin verdigim dosyalarida atin oraya catir catir hs calissin :)

bülent abime cok tesekkurler tekrar anlattigi icin

Son düzenleme:

bu cozummu oldu tum konuyu okudum cozum niteligi bulamadim eger calisiyorsa bende uygulayim uygulayan arkadaslar bana soyleyebilirmi calisiyormu calismiyormu

(al iste dengesiz dengesiz konusan leecherin teki arkadasim önce adam ol paylasimlara saygi duy ondan sonra gelip burada nitelik tasiyor tasimiyor diye yorum yap. senin icin bi cözüm niteligi tasimaz cünkü kafan o kadar calismiyor :) neyse coluk cocukla saygisiz insanlarla muhabbet edeck kadar dusmedim. )

Arkadaslar server list gelmiyorsa bu islem sonucunda o exeyi atin cöpe :D cünkü logini assak dahi ebenezer ile uyum saglamiyor. cünkü 1310 da sistem degisti. King of Knight - Welcome dan koreako patchlerini indirerk onlarin exelrini denybilirisiniz. tek yapmaniz gereken symbol_kr.bmp ise korekonun kullandigi _us u _kr yapin bütün fileslerde tamamdir XD

hadi öptüm canlarim sizi son olarak böyle densiz kendini bilmez tipleri de barindirmayin aranizda

(al iste dengesiz dengesiz konusan leecherin teki arkadasim önce adam ol paylasimlara saygi duy ondan sonra gelip burada nitelik tasiyor tasimiyor diye yorum yap. senin icin bi cözüm niteligi tasimaz cünkü kafan o kadar calismiyor :) neyse coluk cocukla saygisiz insanlarla muhabbet edeck kadar dusmedim. )

Arkadaslar server list gelmiyorsa bu islem sonucunda o exeyi atin cöpe :D cünkü logini assak dahi ebenezer ile uyum saglamiyor. cünkü 1310 da sistem degisti. King of Knight - Welcome dan koreako patchlerini indirerk onlarin exelrini denybilirisiniz. tek yapmaniz gereken symbol_kr.bmp ise korekonun kullandigi _us u _kr yapin bütün fileslerde tamamdir XD

hadi öptüm canlarim sizi son olarak böyle densiz kendini bilmez tipleri de barindirmayin aranizda

saol kanka hs yi geçtim ama server list gelimyor 1304 - 1309 lada gelmiyor zaten geriye kalanını denemeye bile gerek yok :D

bende virüssüz exe olması lazım avast fln ötmüyor ama vistada çalışmıyor ^^

dedigim gibi koreko exelerini deneyin birde alperin paylastigi bi version manager vardi istegim üzerine yazmisti belki paylasmams da olabilir ama calisiyor olmasi lazim bilmiyorum :D

RapidShare: Easy Filehosting

alpere tesekkurler zamaninda istek üzerine bunu yazdigi icin. ama giremiyorum connect te kaliyor demeyin onu bizde biliyoruz o yüzden biraktik isin ucunu ama exelerin icinde prosedürleri falan karistirarak belki birseyler yapan veya ebenezeri hexle sacmalayarak bi anda cözebilen biri cikarsa diye veriyorum :)

Son düzenleme:

düşünce güzelde bunu yapabilmen için .exe yi tamemn kendin yapman lazım bende böyle bişey yapmaya çalışıyorum eğer başarabilirsem upload larım

dedigim gibi koreko exelerini deneyin birde alperin paylastigi bi version manager vardi istegim üzerine yazmisti belki paylasmams da olabilir ama calisiyor olmasi lazim bilmiyorum :D

RapidShare: Easy Filehosting

alpere tesekkurler zamaninda istek üzerine bunu yazdigi icin. ama giremiyorum connect te kaliyor demeyin onu bizde biliyoruz o yüzden biraktik isin ucunu ama exelerin icinde prosedürleri falan karistirarak belki birseyler yapan veya ebenezeri hexle sacmalayarak bi anda cözebilen biri cikarsa diye veriyorum :)
,
saolasın matrix'e de saygılar :D yapacağımızdan değilya maksat zaman geçsin uğraş olsun

Valla Ben Şunu Söğlüyeyim Bana Daha Fazla İŞ Çıkıyor Bu DuruMDa Daha fasla Para kazanıorm Kesinlikle VİRÜSLÜ exe şart adam antivirüsü ötünce direk beni arıo ^^

İlk 3 indirme girişimim %98 de hata ile sonuçlandı ve az önce 4 ncü kez indirme girişimim başarılı oldu.
Bu verilen link full client tir ve 1338 versiyonundadır.
1309 denemelerimizde ki gibi Server list gelmemesi sorunu yaşadım.
Yani exe si virüslü değil çünkü 1299 değil.
400 mb civarında bir dosya bu ortalama 4x400=1.6 Gb demek ya kotalı olsaydım?:)

bunu daha önce söylemek isterdim sizlere fakat onlarda var o dosyalar tabiki paylasicak durumda insanlar degiller :) tahsin de depyronic de hepsinde var goat sagolsun :)

hea bu arada server list gelmesinin bi önemi yok gelse de devami gelmiyor :)

Son düzenleme:

bendeki exde virus yok avastla ile tarattım lisanslı avast!

Geri
Üst Alt