knight bürokrat yemini etcem birazdan yarrabimusko bıraktım bu yüzden
hex visual basic ve c++ takılıom 1 yıldır
söz konusu mevzu cözülür ve ısı olmassa o cözülmeyi gerceklestirmedigini sanarsın ama sözcüklerde cözülmeyi birebir yaşamak vede yaşatmak istiyorsan ugraşıcak kişiler lasım
emekle ugraşıp bir hayin gelip emeyine saygısızlık yapmak isteyenler onlar kendilerini ben hackerim ben böyle yaparım söyle yaparım diyen olsada 1 emegi kim emeye tecavüz vede saygısızlık yapanlar birgün kendilerini öyle bir yerde bulurlarkı aklınız da bu durumu düsünemessiniz herkezden 1 beduua alsan yılda 300milyon bedua edilmiş olur
camiyede gitsen cem evinede gitsen ve tapunagada kiliseyede gitsen bu gunahı cıkartmıs olsanda cıkmıcaktır. sen adam oldur git camiye dua et günah af olcak şahsın sözü ne olursa olsun o kişiden fitil fitil cıkıcaktır elbette bigün kalkmısnız bakmsınız kansersiniz dünyadır bu.. Konu Size Felsefe Yapmakta degilim Bu Sanal Dünyada Okadar İnsan Gördümki Sizde Anlamassınız.. Felsefe sanatım degildir ama Sanat Olmassa Bunu Gercekleştirecek Kişilerde Olmazdı Sizin Saygı Huzurunuzda Çalışmak Paylaşımlarımızı Sunmak Büyük Gurur veriyor. Sizin Huzurunuzda diyorumki yapılmıcak birsey hic bir zaman yapılmama lüx ü yoktur aslında yapılır bunuda yaparız 1310 mesela ugrasan forumda 50 kişi myko cıkarken 20 milyonduk.. evet usko tarzindan mage yapmak büyük emek ister.. bu emegide paylasımlarını birer birer ss kanıtlarız msnde senin attıgın palavralar forumdakı post kasmalar kafamı yordu diyenler olsada paylasımlarımı ben ss videoylan kaytederim forumun Huzurunda Bu Konuyu Size Arz ederim Saygılar.. Ko-cuce forum üyesi Dikmentr
Tüm Carakter Olusturma Noktası Datanın icindeki Newchar
bilmiom wala ne bicim adamsınbazı arkadaslardan duydum newcharbtonu exe zones inrosundan kaynaklı olacagını sanıyorum newchar tbl o butona verilen ney mesela priest e tıkladık ordan zones intosunu priest üstüne bir kadın mage butonu ekledik neyse bunu yapınca priest acıyor yanı buton aktiv olsada priest 2 butonunda acıcagınız char priest olcak
bunu yapabılmemişz icin öncelikle ebenzer class ve db claslarını girip newcharın o charın classlarını newchar tbl saten charın ana parcası o olmassa priest mage mage skilleri fln gelmez mage olmaz
newchar mesela 109 108 class yapıo priest acınca ornek werdım
classını 108 yaptı diyelim skillerini direk mage skilerigelebilmesi icin muhtemelen database o charın mage olarak görmesi alsım gormesse emekler bosa gidebilir classları cok iyi tuturmamız lasım..
Anlatıgım konu 2 3 yerde hatayaptıgımın farkındayım.. Ama İnceledikce Bu işi Degişik Yerlerde Problemlik Gördümmsn bir arkadasım bana demişti paşam sen yakında 1299 usko orjinal rebirht projeside yaparsın
)) ama onu yapamıcagımızı herkez biliyor yapabilecegimiz işleri hayal ederim dedim
ypamadıgım işlere girmem teffeccüz etmem dedim saygılarınıza arz ederim
1-newchar class ayarı![]()
2-charın butonunu berirliyen zones intorsu
3-carın skillerini databaseye ileticek ebenzer + newchar
3-charın actıgınızda o charı priest olarak classını vermenız icin db classları ayarlamak lasım
4-ebenzer iicinde class kodları gordum bunla ilgisi warmı yokmu bılmıyorum ama büyük ihtimal wardırki wardir diom![]()
5- ben nebicim adamım bunu anlamadım)