Düşünce Usko Maradon Arena :) SMD hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dikmentr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dikmentr

Member
May
250
0
bildigim kadarıyla arenaların iismleri normal arenalarda yazılan isimdir öncelikle melle arena yazıyor normal arenaya gırınce ornek bunuda battle 11 mesela smd si simdi arenaların evt o noktalara girince muhtemelen o mapın o noktasında vs olucak buda usko arenanın ordakı yerı eger baslangıc kodunu evt normal melee arenadakı gibi girip kordinatınıda ayarlarsak usko maradondaki arenalar calısıcaktır..Calıştıran oldu ama bugmug oldugundan dolayı kapattılar yada calıstırmadılar..

Cevap: Düşünce Usko Maradon Arena :) SMD hakkında

iyi Bi konuya deyindin :(() Client Tasarımı yapan kişiler mutlaka ilgilenir

smd. evt tasarımcıları konuya katılır smd yazılır ama buglu oldu.:) yazan war ama paylasmadı :) yapanda war bende yaptım 1. arenayı yaptım bazı yerlerınde vs yapılıo bazı mesela arenaya gırıosun ortada vs atıosun ortadan bıraz dısarı cıkıosun atak yapılmıo buda evt alakalı oldugunu dusunuyorum

smd. evt tasarımcıları konuya katılır smd yazılır ama buglu oldu.:) yazan war ama paylasmadı :) yapanda war bende yaptım 1. arenayı yaptım bazı yerlerınde vs yapılıo bazı mesela arenaya gırıosun ortada vs atıosun ortadan bıraz dısarı cıkıosun atak yapılmıo buda evt alakalı oldugunu dusunuyorum

Dediin gibi bende denemiştim.. kordinatları belirliyorsun mesela o kare içindeki x y kordinatlarını belirleyip evt ye ve smd ye işlersen o cordinatlar arası atak yapılabiliyor.

bi ara bndede öyleydi sadece köşede atak yapılıo sonra kllanmadım bi daha ii bi konuya değindin db ile işlerim bitince bi ara bakıcam

evt kaynaklı tahmin ettigim gibi oldu evt ayarladım berilli aralıklarla dalabiliyorsun atak yapabılıyorsun mühim olan evt eklediginiz kod .. :) buna ayri bir maradonbattle.smd yazabilirsiniz dedilerde ben bu konuyu sacma düsünüyorum smd burda işe yarıcagını sanmıyorum smd genellikle gateler icin kullanılan bir sistem evt bir yerin jeolojik ve o yerin ne icin kullanıldıgını belirliyen bir nodpad kodudur.. smd tek normal arenalarda işe yaradıgını söyleye bilirim :) neyse konuylan calısmaya devam:)

evt kaynaklı tahmin ettigim gibi oldu evt ayarladım berilli aralıklarla dalabiliyorsun atak yapabılıyorsun mühim olan evt eklediginiz kod .. :) buna ayri bir maradonbattle.smd yazabilirsiniz dedilerde ben bu konuyu sacma düsünüyorum smd burda işe yarıcagını sanmıyorum smd genellikle gateler icin kullanılan bir sistem evt bir yerin jeolojik ve o yerin ne icin kullanıldıgını belirliyen bir nodpad kodudur.. smd tek normal arenalarda işe yaradıgını söyleye bilirim :) neyse konuylan calısmaya devam:)

Evt Aslında Quest Sistemidir.. Jeolojik 2. planda Evt Al ver Götür Getir gibi quest sistemiyor
smd sadece gate değil ayrıca anvil içinde kullanılıyor bnde 2 siylede alakalı olabilir denemdım hıc :D

belli alanda atack yapabilen smd ve evt dosyaları warsa paylasırmısınız arkadaslar bizde geliştirebiliriz

Ayhan abi yapıyor. az kaldı inş. :)

Son düzenleme:

smd ile alakası olmayan bir konu ebenezerle alakalı. (Nero)

Ben .smd ile alakalı olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. Ama benim için uğraşmaya değmez bir şey.

Arena SMD'sının zone Numarasını Değiştirip Zones.tbl'sındende Yenı Zoıneye Uyarlayıp Arena'ya Charları SQL'den attırın Bakın Bakalım Attack Oluyormu Olmuyormu?

Sonra Gelip Ebenzer Diyenler Konuşsun burda,
Tamamen SMD ile alakalı Attack Olayı.

Ebenzerle Alakalı Olsa Zone Numarasına Göre İşlem yapardı Ebenzer ( Ardreamdaki RonarkBase'deki gibi )

Arenada isim Geçmediğini Gelen Giden NP Miktarı Olmadığı Icın Ebenzerden Kaynaklanmıyor( Benim Düşüncem)

koç smd ilgili diyorsunda :) sözkonusu usko maradondan bahsediyoruz mapicinde map :=) evt + smd ilgsi olsn hadi ama o bölgeye girince melee yada o arenanın ısmı gecmesını smd alakalı bu kesınde .. ama evt kordınat olayını ayarlamassak isim gecmiyor

Pardonda evtlerle ne alaka ? Evtlerde benim bilmediğim komutlar mı türedi ? Evtler maplerle alakalı sadece kontrol ve ışınlama yapıyor ekstra birşeyi yok . Sizin bahsettiğiniz gibi x-x ve y-y kordinatları arasında atak yapılsın gibi bir komut yok evtlerde en azından ben böyle biliyorum . Bu olay evtlere bağlı kalarak yapılsaydı 30sn harcanmayarak yapılırdı . Akumanın böyle bir konuya cevabı vardı bulabilirsem koyucam ..
Selamlar,

Konunun Map İle Uzaktan Yakından Alakası Yok Çünkü Bende Aynısı Üzerinde Çalışıyorum Tamamiyle Ebenezer ile İlgili ve Ayrıca İlk Bakışta Arena Örnek Alınamaz Sebebine Gelince Townda Hiç Bir Skil Basılmıyor Ama Odalarda Basılıyor Siz Bunu Moradona Uygularsanız, Sadece Moradon Arena Bölgesinde Skill Basarsınız Diğer Arena Bölgelerinde de de Basamazsınız.

Burada Uygun Olan Lunar Valley Safety Zone, ki Şahsen Ben Bunu Örnek Olarak İlk Arenayı Bitirmek Üzereyim (Ebenezerde Hangi Bölgede ve Hangi Koordinatlarda IRKIn Birbirine Attackının Yazdığı Kodlar Mevcttur, Buna Artı Olarak Arenadan da Esinlenerek Aynı Irklarında Bir Birine Attack Yapmasınıda Sağlanabiliyor), Kısacası Map İle İlgili Değil, Mapların Tek Görevi Warp Gate ve Büyüklüğüdür O Kadar Gerisi Lazım Değil... :)
+ bu işin smd ilede ilgisi olamaz . İsteyen denesin darkland veya bifrost smdsini maradonunkiyle değiştirin maradonda yine atak yapılmayacaktır :)

Son düzenleme:

Pardonda evtlerle ne alaka ? Evtlerde benim bilmediğim komutlar mı türedi ? Evtler maplerle alakalı sadece kontrol ve ışınlama yapıyor ekstra birşeyi yok . Sizin bahsettiğiniz gibi x-x ve y-y kordinatları arasında atak yapılsın gibi bir komut yok evtlerde en azından ben böyle biliyorum . Bu olay evtlere bağlı kalarak yapılsaydı 30sn harcanmayarak yapılırdı . Akumanın böyle bir konuya cevabı vardı bulabilirsem koyucam ..

+ bu işin smd ilede ilgisi olamaz . İsteyen denesin darkland veya bifrost smdsini maradonunkiyle değiştirin maradonda yine atak yapılmayacaktır :)

Haklısın kardesm bnde evt biliyordum ama dediin gibi düşünürsek sadece yoğunlaşmamız gereken ebenezer..

az kaldı yaw. Ayhan abimiz yapıyor. ^^ paylaşacakta inş. dert etmeyin. :D
1 kişi uğraşıyor zaten. sizde başka şeyleri yapmaya çalısın.

Geri
Üst Alt