[DÜŞÜNCE]Usko Moradon,Emc ve Luferson İle ilgili

Konu Yazar

hakan0123456

Member
Ara
108
0
Usko moradonda beyaz bayraklar var
ss: adsız resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

bu bayraklarla ilgili aklıma böle bi fikir geldi ilk 5 clanın sembolleri ni alıp bi editör vasıtası ile sembolleri bu beyaz olan yerlere yapıstıralım ve bu sembolleri haftada 1 kere yada 2 haftada 1 kere editleyip patch olarak verelim userlere hem clan bayrakları usko gibi olur hemde görünüm acısından. bu bayrakları emc ve lufersoon direklerine de uygulanırsa süper olur. maksat boş kalmasın.

bunu paylasıcak olursa bayrakları nasıl degistirdigini hangi dosyaların icinde hangi editörle yaptıgını acıklarsa güzel bir paylasım olmuş olur.

bide tek sorun sular kaldı digerleri sorunsuz bir sekilde calısıyor reallizt in verdigin usko moradonda zones.tbl ye verdigi komutları yapıstırınca k2network da takılı kalıyor.
moradon daki sular eksik bunuda yaplasan olursa hic bir sorun kalmıyacak gibi görünüm olarak.

Cevap: [DÜŞÜNCE]Usko Moradon,Emc ve Luferson İle ilgili

evet bende onları yapmak çok isterim en çok istedigim şey :)

Su Olayını Reallitz Yaptı ama Paylaşmıyor Kardeş.

Reallitz nasıl yabancı bir forumda paylaştı ? burdada paylaştı ya ss'li client paylaşım bölümünde

o usko moradon benim dedigim. bayraklar ss: adsız resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

hem reallizt in paylastıgı konuda zones.tbl ye
Kod:
210 Zones\Reallizt.gtd KO4EVER Zones\Reallizt.tct Zones\Reallizt.tlt Zones\Reallizt.opd Reserved Zones\Reallizt.dxt Misc\Sky\BattleZone.N3Sky 1 0 Zones\Reallizt.glo Zones\Reallizt.gev 0 Zones\Reallizt.ens 0,5 Zones\Reallizt.flag 20003 20000 20002 20000 Zones\Reallizt.opdsub 1 bu konu yapıstırınca k2network da kapanıyor...

ee yabancı sitede paylasıyor o zaman neden burda paylasmıyor ? bence sacma gibi geliyor.

su olayı felan hepsi basit usko clientini indir kur dtex klasörünü al clientine yapıştır tamam
ne biyerde siyahlık kalır ne eksiklik nede boşluk

Delos bayrağını oraya yönlendirmiştik hem delosta hemde maradonda görünüyordu güzel olmuştu hiç yoktan iyidir :)

Nasıl yapıldıgını acıklarsanz ayrı bir konuda güzel olur

i got them fixed but i cant post ;( links or images

Son düzenleme:

Usko moradonda beyaz bayraklar var
ss: adsız resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

bu bayraklarla ilgili aklıma böle bi fikir geldi ilk 5 clanın sembolleri ni alıp bi editör vasıtası ile sembolleri bu beyaz olan yerlere yapıstıralım ve bu sembolleri haftada 1 kere yada 2 haftada 1 kere editleyip patch olarak verelim userlere hem clan bayrakları usko gibi olur hemde görünüm acısından. bu bayrakları emc ve lufersoon direklerine de uygulanırsa süper olur. maksat boş kalmasın.

bunu paylasıcak olursa bayrakları nasıl degistirdigini hangi dosyaların icinde hangi editörle yaptıgını acıklarsa güzel bir paylasım olmuş olur.

bide tek sorun sular kaldı digerleri sorunsuz bir sekilde calısıyor reallizt in verdigin usko moradonda zones.tbl ye verdigi komutları yapıstırınca k2network da takılı kalıyor.
moradon daki sular eksik bunuda yaplasan olursa hic bir sorun kalmıyacak gibi görünüm olarak.

o beyaz olan yerlerin dxtlerinin oldugunumu sandın hö ? orası boş. hiç bişey yok smd ve ebenezer editlemek lazım oraya bayrakları koyabilmek icin hö

moradonda yel değirmenleride eksik bildireyim dedim

tamm beyler grş. cok saol

Bunları Ben Yapmıştım Zaten Kardeşm isteğe Göre Paylaşabilirim :)
Maradona Editledim
Emc Ve Lüferdekileride 3 Günde Bir dxt lerini değştirip patch olarak sunuyordum.

o beyaz olan yerlerin dxtlerinin oldugunumu sandın hö ? orası boş. hiç bişey yok smd ve ebenezer editlemek lazım oraya bayrakları koyabilmek icin hö

Pek bişiye gerek yok nero Clientden hallettim ben..
dalgalanıyor hatta

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt