Ebenezer 4 e kadar sayması!!!!

Konu Yazar

ertugrul112

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Kas
83
1
windows server 2003 enterprise 2003 kurulu pcm de ebenezer 4 e kadr sayıyor 9 a kadar saymıyorr:S Nasıl 9 a kadar saydırabilirim cozumu bilen lutfen yassın!!!

Cevap: Ebenezer 4 e kadar sayması!!!!

arkadasım ebenezer acarken 4 kere werdigi hatayımı dion onu diorsan o normal zone'leri okuor +open +open2 +open3 +open4 ü okuor daha fazla hata werirse odbc ayarların yada map we server files yada ai server eksikdir ...

Bir kaç kere açıp kapamayı dene. Bazen olabiliyor.

Arkadaşım win 2003 ve sql 2000 kullanıyorsan bu sorun efsane olmuş bir sorundur.Bu konudaki en büyük sorunun PC donanımı ile ilgili olduğunu söleyebilirm.Orta seviye bir işlemci ve 1 GB ram'de 4 e kadar sayarken.Orta seviye bir işlemci ve 2Gb ramde sorunsuz açılabiliyor.Ancak düşük bir işlemcinin yanında 4 gb ram'in dahi olsa bile gene 4'e kadar sayabiliyor.Başımdan geçen bi deneyimden sonra benim öğrendiğim bu.Yani sorun hem işlemci hem ram!!

Başka nedenleride olabilir ancak yukarıda yazdıklarımı 7-8 aylık dedicated ve vps kullanımlarından ve başıma gelen deneyimlerime dayanarak yazıyorum.

Tavsiye VPS = winXP / sql 2005
Dedicated = win2003/sql 2000

herkezin yazdıgı yanlış.... doğrusu ise sağ tıkla uyumluluk u tıkla. sonra sıra ile win98/95 me 2000 xp dene hangisinde çalışırsa onda kalsın orda yazanların hiçbirinde çalışmıyor ise
tekrar kur dediklerimi yap gene çalışmaz ise o makinada 2003 ile olmaz xp kurman gerekir.
ama yüzde 80 ihtimalle çalışıyor ben genel olarak bu şekilde yapıyorum müşterilere çalışıyor. ama çalışmadıgı zamanda oluyor oda donanımla alakalı diye tahmin ediyorum

Yok ya Güvnlık duwarı Engellıyor Yada kurmus oldugun FreweLl e izin vermemişsin.

Geri
Üst Alt