"Ebenezer 4'e kadar sayıyor, Npc ve Moblar Görünmüyor" Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aristona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Aristona

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Şub
81
0
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Moderatör arkadaşlara şunu söylemem gerekiyor.Arama yaparak 2 gündür forumun altını üstüne getirdim, ancak bu soruna tam anlamıyla bir fix bulamadım.

Ram eksikliği diyenlere, Dedicated Serverimin Ram'i 16GB, ve bağlantı hızı 1000MBit.
Windows Server 2003 Standart Edition diyenlere, Bu sürümü silip, Windows Server 2021 Standart ve Enterprise Editionları yükledim.

Sorun hala devam ediyor.

Server Dosyalarım sorunsuz, Kullandığım FireWall ve EbenezerFix'ler mühendislerden parayla aldığım programlar. Daha önceki serverimde böyle bir hata yoktu, ancak bunda var. Ne yaptıysam sorunu çözemedim.

Acaba bana yardımcı olabilecek varmı? Gördüğüm kadarıyla forumda bu hatadan müzdarip çok arkadaş var.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Cevap: "Ebenezer 4'e kadar sayıyor, Npc ve Moblar Görünmüyor" Hatası

Acaba Sorun Ai Serverinde oLabiLir Mi ?Değiştirmeyi Denedin mi Hiç Çünkü YanLış BiLmiyorsam Ebenezer AçıLırken Ai ServerLe BağLanTı Kuruyor..

Arkadaşım Odbc.dll Ayarinda Sorun var Windows Xp Ebenezer tAkır Takır Çalışır bende 2003 Kullanıyorum ve Bu Sorunla Cok Karşılaştım Cözümü Yok 2003 Kaldırıp Windows XP Sp3 yüklücen.... SqL Ancak Sp3te Çalışıyor bunada Dikkat Et Cözümünü Bulamassan ama İlla 2003 Kullancam Diyorsan Ebenezeri aç 4 Kadar Mi saydı Kapat En baştan aç kapat en baştan aç 10 kere dene olmadı reset at 10 kere daha dene ama deneerken AiSErverin Stununu Masa üstüne aL Kenara ve 3 tane Yazan şikLara Tek Tek TEk Tek Tıkla ebenezer Acılana Kadar Sirayla Dene 10 Kere açıp kapatıp Oluyor Ama Uraştıyoruz WinXpsp3 Kurarsan Sorunsuz serverini Açarsın..

2003 Kaldırıp Windows XP Sp3 yüklücen.... SqL Ancak Sp3te Çalışıyor

bilip bilmeden konuşmayalım sp1 de de kurdum sp2 de de sp3 dede vista dada senin server fileslar bozuk.

bilip bilmeden konuşmayalım sp1 de de kurdum sp2 de de sp3 dede vista dada senin server fileslar bozuk.

Server Files'larım bozuk olsa kendi bilgisayarımda çalışmazdı.

@ kreal011; Sunucum Windows XP format desteğini vermiyor. Windows Server 2021 Enterprize kurdurdum, sorun düzeldi. Ancak, bu seferde Login Server hata veriyor.

ebenezere sağ tıkla ozellıkler uyumlulukdan windows 98 i seç büyük ihtimal olur olmazsa diğer seçenekleri tek tek dene..

ebenezere sağ tıkla ozellıkler uyumlulukdan windows 98 i seç büyük ihtimal olur olmazsa diğer seçenekleri tek tek dene..

Bu hata düzeldi, şimdide Login Server hata veriyor.

Aldığım hata: Load Version List Fail !!

Bu hata düzeldi, şimdide Login Server hata veriyor.

Aldığım hata: Load Version List Fail !!

Bu hata Vistadan kaynaklanıyormuş.

Ebenezerin 4'e kadar saymasını düzeltebilecek kimse varmi?

Son düzenleme:

KArdeşim 4 Kadar Saymayı 2003te mi düzelttin Nasıl düzelttin yazda bir sürü konu var seninki güncel Senden görsünler..

Neden yalan atıyorsun?
1000MBit Hat Demek Hollanda Lokasyon Bile Max 30 MBİT hat Veriyor
1000 MBİT hat 100 bin dolara gelir ;)

standart edition yükle sorun fln kalmaz 2003 ama.

Neden yalan atıyorsun?
1000MBit Hat Demek Hollanda Lokasyon Bile Max 30 MBİT hat Veriyor
1000 MBİT hat 100 bin dolara gelir ;)

Yurtdışındaki VPS'lerin çoğu 1000Mbit hata bağlı. Ayrıca, dünyadaki en iyi bağlantı İsveç ve İngiltere-Milyon Keynes'te.

Bu arada, konuyu güncelleyeyim. Arkadaşlar, sorunun kaynağı VPSler üzerinde kullanılan VPN sistemi. Vpsmize Windows XP bile yüklettik ancak sorun çözülmedi.

Deneme amaçlı bir dedicated server aldık, oyunumuzu sorunsuz açtık.

Yurtdışındaki VPS'lerin çoğu 1000Mbit hata bağlı. Ayrıca, dünyadaki en iyi bağlantı İsveç ve İngiltere-Milyon Keynes'te.

Bu arada, konuyu güncelleyeyim. Arkadaşlar, sorunun kaynağı VPSler üzerinde kullanılan VPN sistemi. Vpsmize Windows XP bile yüklettik ancak sorun çözülmedi.

Deneme amaçlı bir dedicated server aldık, oyunumuzu sorunsuz açtık.

Hata Sendeydi 16GB RAM VPS a Para vericegine 8GB RAMli bi Dedicated a Ayni para verecegini dusunuyorum :)

Hata Sendeydi 16GB RAM VPS a Para vericegine 8GB RAMli bi Dedicated a Ayni para verecegini dusunuyorum :)

16gb'li VPS'miz yok, 16 gb'li dedicated sunucumuz var ve bu sunucu hala bizde mevcut. Ancak lokasyon olarak sunucumuz Amerika Chicago'da (SingleHop) bulunuyor. Buda Türkiye ve avrupadan bağlanan oyuncularda ping artışına, dolayısıyla ~1sn'lik laga sebep oluyor. O serveri birçok amaç için kullanıyoruz. KO'nun başka şeylerden etkilenmemesi için ilk ay VPS aldık (Online kullanıcı sayımız 40 civarı, yeterlidir diye düşündük.) ancak aldığımız Ebenezer hatasından sonra VPS'mizi autopatch ve ftp olarak kullanmaya başladık, ve kampanya ve eski üye indirimiyle dedicated sunucumuzu aldık.

Dünyada kaç tane 16gbli "VPS" var oda merak konusu tabiki.

Map Dosyalarını Değiş Kardeşim Bazı Db Ler Senin Fileslere uymaz..

Sorun Nasıl Düzelir Bende Hala Dewam Ediyor 4e Kadar Sayıyor :S

Geri
Üst Alt