Konu Yazar Raptiye Wonderful motoDolu.org Haz 69 0 2 Eyl 2008 #1 çözüm beyler :S yardım edin pls. birsürü server files birsürü map birrsürü db denedim 0lmuyor hep C++ hatası
çözüm beyler :S yardım edin pls. birsürü server files birsürü map birrsürü db denedim 0lmuyor hep C++ hatası
G gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 2 Eyl 2008 #2 Cevap: Ebenezer C++ hatası! yoksay diceksin 3 gündür ugrasıorum yoksay dedikten sonra game server log wordu var onu icini siliceksin ( ama tarihi vardır tarihine dikkat et )
Cevap: Ebenezer C++ hatası! yoksay diceksin 3 gündür ugrasıorum yoksay dedikten sonra game server log wordu var onu icini siliceksin ( ama tarihi vardır tarihine dikkat et )
F FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 2 Eyl 2008 #3 Cevap: Ebenezer C++ hatası! ODBC'lerinde eksik yada yanlış olabilir ve arkadaşımın dediği gibi İçindeki .log lara kadar tamamen değiştir ebenezeri...
Cevap: Ebenezer C++ hatası! ODBC'lerinde eksik yada yanlış olabilir ve arkadaşımın dediği gibi İçindeki .log lara kadar tamamen değiştir ebenezeri...
G gizemilkcan ko-dev Yönetici Tem 1,206 8 2 Eyl 2008 #4 Cevap: Ebenezer C++ hatası! birde sql sanırım deited olması lazım unutmusum demeyi