ebenezer da Problem var ..:(

Konu Yazar

diagnosis

Member
Tem
52
0
1 gün önce olmuyordu Sırayla acıyorum ebenezer a geldıgımde ole kalıo ebenezer maplerı yuklemıyorbu sorun neyden kaynaklanır ?

Cevap: ebenezer da Problem var ..:(

AI Server ile Ebenezer maplarının dogrulugunu kontrol et.Eğer bir hata veriyorsa , ss koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim ..

SAdece Şu :

QUEST INFO READ FAIL (101)(24)
QUEST INFO READ FAIL (103)(24)
QUEST INFO READ FAIL (102)(24)

Sonra Bekliyorr biraz

QUEST INFO READ FAIL (101)(24)
QUEST INFO READ FAIL (102)(24)

daha oncede bunları veriyodu..Ama Mapleride yYüklüyordu ne olduysa ebenezer mapleri yuklemıyor

QUEST INFO READ hataları evt dosyalarındaki npc işlemleri ile db deki npclerin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.Yani db de olmayan npc ye sen evt ile görev verirsen bu sorn çıkar.Son yaptıgın evt değişikliklerini geri al veya map klasörlerini değiştir.Birde aklımda şöyle birşey kalmış;bu info read sorunlarından bazıları ebenezer map ve aiserver map klasörlerinde bir dosyanın 2 kere kopyalanmasıyla oluşuyordu.Yani hem ebenezer mapta hem aiserver mapta oluncada hata verebilir ..

PffF Olmuyordu Böle bişiey :( Dün pc yi tarattım kesin bişiler sildi ama neyi ...

Olmuoooor olmuooor ebenezer ole duruorr yuklemıo mapleri ya ini de sorun yok 1 gun once calısıodu mapleride ilk hallerıne aldım gene olmuor ebenezer yuklemıyor baska nerede sorun olabılır ki ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt