0 0uikShare Well-Known Member Tem 2,137 44 9 Ocak 2009 #2 Cevap: Ebenezer değiştim ama bu seferde /open2 +open2 calismiyor. String olarak Ebenezerden Değiştirilmiştir Bu Komutlar Başka Bir Server Files Daha Bul Onlarda çalışacaktır.
Cevap: Ebenezer değiştim ama bu seferde /open2 +open2 calismiyor. String olarak Ebenezerden Değiştirilmiştir Bu Komutlar Başka Bir Server Files Daha Bul Onlarda çalışacaktır.
Shellx NATIONAL SECURITY Haz 959 33 9 Ocak 2009 #3 Cevap: Ebenezer değiştim ama bu seferde /open2 +open2 calismiyor. ali nin kini kullanıosan normaldir +ackq2 dene yada +acqk2 ikisinden biri
Cevap: Ebenezer değiştim ama bu seferde /open2 +open2 calismiyor. ali nin kini kullanıosan normaldir +ackq2 dene yada +acqk2 ikisinden biri
WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar Ağu 666 21 11 Ocak 2009 #4 Cevap: Ebenezer değiştim ama bu seferde /open2 +open2 calismiyor. aly 'nin Kodlarınıda Öğrenmiş Olduk xD
Cevap: Ebenezer değiştim ama bu seferde /open2 +open2 calismiyor. aly 'nin Kodlarınıda Öğrenmiş Olduk xD