Ebenezer fİre wall !

Konu Yazar

zizu1992

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
52
1
Arkadaşlar Bu Ebenezer Saldırıları Gun Gectikce Çığırından CIkmaya Basladı
Bunların Arkasında Olan Vurucu Ozal Ve AKuma Bu Şahsiyetlerin Bi Zamanlar
Server'ları Vardı Ama Ne Yazıkkı Usesr Gelmeyınce Böle Bir Program Yazmaya Basladılar Diğer Vps Dedicated Li Serverlar Bundan Epey Bi etkilendi Onca Ytl Bosa Gitti Tabi Bunun Çözumlerıde Yıne Bunlarda.Ozal Bı Tane Fire Wall Cıkardı Ise Yarıyomu Hayır Sadece Kendini Aklamak Icın Göz Boyamak Icın Böle Fire Wall Yazdı Yanı Göz Boyamak Icın Göruceksınız 1-2 Aya Kalmadan Program Satmaya Baslıyacaklardır !
Simdi Diyiceksinizki Nerden Bılıyosun Bu Benim Düsüncem Sizinde Dusuncelerinizi Almak İstedim !

Cevap: Ebenezer fİre wall !

Kesinlikle firewall satmam gibi bir söz konusu değil,daha önce 1-2 kişiye satmıştım.Artık bitti zaten fixleyenler vardır belki.. FİREWALL MİREWALL SATMIYORUM,BENDEDE YOK İSTEMEYİN!..

Sonuca Satmısın.
Daha Sonralarıda Satıcağından Eminim Böle Programı Hiç Bi Çıkar Beklemeden Yazmak Saçmalık Olurdu Elbet Bı Cıkarın Vardır Değilmi?
Yoksa Bı Program Yazıyım Tum Pw'ler Çöksun Dıye Yazman Salaklık Olurdu :D

Sen salak mısın?.Satmıyacağım dedim satmıyorumda.Birde yeni ko server killer özel version için firewall kodlayamam!.

Lan Gerizekalı Duzgun konus !
İşin Ucunda Para Oldumu Sizin Yapmıyacagınız Sey Yoktur
Böle Lamerleri Bu Forumda Neden Barındırıyolar Anlamıyorum :(

Şu imzandaki siteye baktımda server için bütün zararlı şeyleri vermişsin anlam veremedim iyi birimisin kötümü ? :S

tobe tobe konuyu acan arkş tamamen (engellidir) bence diğer arkşlarda gaza gelmeyin biraz yonetim lütfen..

O Engelli Dıyen Arkadasın Asıl Kendisi Engellidir
Adam Hıc Bı Cıkar Beklemeden Böle Program Kodlaması Size Mantıklı Gelıyomu
Sitesini Acmıs Tum D-Dos programlarını Yayınlıyo

1-2 Aya Kalmaz Fire Wall Satmayada Baslar !

Lan avel beyinli ben ne alakayım ? Ben ne zaman server açmışım ? Ben hiç bir zaman server açmadım açmamda. Sadece ortaklığa girmişliğim olmştur. Ayrıca vurucu değil wurucu.

Geri
Üst Alt