Ebenezer GönDerme Hatasının Nedenleri Ve Çözümleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tequia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

tequia

Member
Ocak
105
0
Ebenezerin gönderme hatasi vermesinin 2 büyük nedeni vardir.İlki saldırı olması ikincisi ise db ile ilgili

1.Saldırılara Karşi Ebenezer Nasıl Korunur..

a)Port Degişerek
b)Fix ebenezer Kullanarak
c)Firewall kullanarak
d)İp yi domain yaparak.

Ebenezer saldırılarına karşi hepniz muhakkak port degiştirme fix ebenezer kullanma firewall kullanmayi denemişsinizdir.Ve yine bunlara ragmen serverinizi cökertmişlerdir.Cunku sizin fix ebenezer firewall ve port okadar etkili degildir.Herseyin muhakkak bir acııg bulunur.Ebenezerden direk hackliyemezler ama lag yaptirip yine gonderme verdirtirler.Firewalli uraşir gecerler.Portu bulurlar.Bunlarin hicbiri aslında tam olarak cozum degil.
Ebenezer saldırı programlarinin Bebelerin ve lamerlerin elinde olanlar iP ye saldırmaya yonelik programlardir.Ornegin saldırı icin ip nin 85.153.39.81 gibi rakamsal birsey olması gerekir.Siz sitenizin ip sini Örnegin www. xxxxko .com gibi yaparsaniz buna Saldıramazlar bunun tek ve kesin cozumu budur.Yoksa firewallmus ebenezermis portmus bunlar hep sonucsuz kalır.

2.Ebenezerinize Saldırı yok ama yinemi gönderme veriyor?

Ozaman db nizdeki Monsterlarin koordinatlari kullandıgınız ebenezerle uyumlu degildir.Ornegin Orjinal ebenezerde wormn yeri maradonda giriştedir.Ama siz db de wormu emc nin girişene koyup buna gore ebenezer editlemezseniz biri o monsteri kestiginde ebenezer gönderme verir.Veya Bugda olan bazı kodlar vardir örnegin Kralin prize kodu buda fixli degilse kullanılmaya calısıldıgında hata verir.

Ben biraz sizleri aydınlatmak istedim umarım yararlı olmusumdur.
Herkeze iyi forumlar
Herseyi Kendim Yazdim
Herturlu konuda yardımcı olurum (Tequia)

Son düzenleme:
Cevap: Ebenezer GönDerme Hatasının Nedenleri Ve Çözümleri

kardes bana zor bi db upluyacak varmı

la bunun pass ı ney

** upluyonuz pasını koymuonuz yha

Son düzenleme:

beyler bizim serverin server yöneticisi 5 10 dk sonra gönder raporu weriyor
cvp yazarsanız sevinirimm

beyler ben +open yani savaşı açınca ebenzerden kapat hatası alıyorum dbyle uyumsuzlugundan olabilir diye düşünüyorum ama genede yardımcı olabiliecek varsa tough_king@ hotmail.com

ne alaka adamlar IP ye değil port a saldırı yapıyorlar Okuz. com yaparsan adam Okuz. com un 15001 portuna saldıracak bunu açıkla

Ebenezerin gönderme hatasi vermesinin 2 büyük nedeni vardir.İlki saldırı olması ikincisi ise db ile ilgili

1.Saldırılara Karşi Ebenezer Nasıl Korunur..

a)Port Degişerek
b)Fix ebenezer Kullanarak
c)Firewall kullanarak
d)İp yi domain yaparak.

Ebenezer saldırılarına karşi hepniz muhakkak port degiştirme fix ebenezer kullanma firewall kullanmayi denemişsinizdir.Ve yine bunlara ragmen serverinizi cökertmişlerdir.Cunku sizin fix ebenezer firewall ve port okadar etkili degildir.Herseyin muhakkak bir acııg bulunur.Ebenezerden direk hackliyemezler ama lag yaptirip yine gonderme verdirtirler.Firewalli uraşir gecerler.Portu bulurlar.Bunlarin hicbiri aslında tam olarak cozum degil.
Ebenezer saldırı programlarinin Bebelerin ve lamerlerin elinde olanlar iP ye saldırmaya yonelik programlardir.Ornegin saldırı icin ip nin 85.153.39.81 gibi rakamsal birsey olması gerekir.Siz sitenizin ip sini Örnegin www . xxxxko . com gibi yaparsaniz buna Saldıramazlar bunun tek ve kesin cozumu budur.Yoksa firewallmus ebenezermis portmus bunlar hep sonucsuz kalır.

2.Ebenezerinize Saldırı yok ama yinemi gönderme veriyor?

Ozaman db nizdeki Monsterlarin koordinatlari kullandıgınız ebenezerle uyumlu degildir.Ornegin Orjinal ebenezerde wormn yeri maradonda giriştedir.Ama siz db de wormu emc nin girişene koyup buna gore ebenezer editlemezseniz biri o monsteri kestiginde ebenezer gönderme verir.Veya Bugda olan bazı kodlar vardir örnegin Kralin prize kodu buda fixli degilse kullanılmaya calısıldıgında hata verir.

Ben biraz sizleri aydınlatmak istedim umarım yararlı olmusumdur.
Herkeze iyi forumlar
Herseyi Kendim Yazdim
Herturlu konuda yardımcı olurum (Tequia)

prize hatasını ben alıyorum kardes krallar prize gönderdigi zaman eebnezer kapanıyor bunun icin ne yapmam gerektigini acıklıyıcı bir şekilde yazarsanız cok sevinirim

ayrıca ebenezer ile db lwl sınırı uyuşmuyorsa gönderme verir..

okuz.com yapsak ne olacak başşkan cmd den okuz komun ip sini bulup porta gene saldıracak adam

Geri
Üst Alt