ebenezer hatası lütfen yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drakrogue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ebenezer hatası lütfen yardım

Ctrl Alt Del den sistemdem AISErver acik kalmismi bir kontrol et warsa kapat tekrar dene , oda olmassa Notice.txt yi kendine göre düzenle oda sorun yaratiyor

kardes hepsini yaptım hersey tam ini. ler tam maplar tam 3 tane server files indirdim hepsindede aynı hata :( yardım edin lütfen

ebenezerin mapından 101 102 103.extleri sil öyle dene

ebenezerlogu koyarsan yardımcı olabilirm ?

aRkadaslar aynı soRun bende vaR simdi :S kanqren @ hacq.com yaRdımcı oLursanız cok seviniRim.. SaolUn simdiden

Oyuna Girerken Siyah Ekran Cıkıyor Bazen k2 Gözterior Sadece İD ŞİFRE YERİ GELMİYOR.. Yardımcı Olmak İsteyen BİlenLer Junior - Ayaz@ hotmail.com

cok basit ya ebenezr in log files inin klasorunu sil ole dene. ole bir klasor yoksa :P hata verdiren logu bulcan :D

sa ve ayılı geceler kardeslerim ben de sorun var bikeresinde açtı ve bi daha açmadı anlarsınız açrken ebenezer i c++ anlarsınız öyle bir hata veriyor bilginiz varmı saygılar

sa hatanıın resmini ekledim lütfenyardım edin 3 4 gündür sabahkara kadar ugrstım ALLAH RIZASI İÇİN

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    95.5 KB · Görüntüleme: 57

HERKESE SORUNSUZ BEDAVAYA SERVER KURULUR İletişim:asker_1346@hot

DB YENİDEN KURMANA GEREK YOK.. DB DEKİ KARUS RANK VE HUMAN RANK LARIN İÇERSİİNDEKİ İSİMLERİ SİL. ebenezer log lardan gameserver log ları sil aç.. keyfine bak :)

bendede aynı hatayı verio anlayan bi adam varsa msn eklesin yapana gm lik gs_li_sinan_06@hot...

VPS Yanlış Kurulumdan Dolayı Kaynaklanan Sorunlardan Bir tanesidir VPS 'en Ya knight kurulumu için uyumlu degıl yada vps yanlış kurulmuş şirket ile iltibata geç

ayıhhh ben resme bakmadım xD user rank ları değiştir xD 100 user olmadanda exec leme bir daha

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt