[Ebenezer][Patch]Ardreami aktif edebilmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ebenezer][Patch]Ardreami aktif edebilmek

Sevgili velet arkadaşım senin gibi 15 yaşında olsam ve sabah çıkardığım donumun nerde olduğunu unutacak bir zekaya sahip olsam bende öyle düşünürdüm.
Bak bakalım bu konu kiminmiş. Gerçi anlamak için yeterli ingilizcen var mı onuda bilmiyorum.

ehehe iyi cevap malesef bizim insanımızda saygı yok(genelinde)

Selam,
Ardreamde notice geçme olayını ve kulelerin çalışmasını bir çoğunuz istediniz. Ancak yapmak için yeterli donanımınız yoktu ve emin değildiniz.
İşte size SOACSda kullandığım ASM patchi daha tam olarak ardream bitmedi. TP scroll kullanılması,respawn olunca blink halinin devam etmesi gibi sorunları var zamanım olmadığından bunları daha bitirmedim.
Verdiğim kodu ollydbg kullanarak yapabilirsiniz. ASM bilginiz yoksa snoxdda ve burada paylaşılan resimli anlatımı kullanabilirsiniz.

Tam olarak bitmedi demiştin konu üzerinden baya zaman geçmiş şimdi bitmiş hali varmı acaba

Cogu kisi kodlamayı bilmiyodur Resimli anlatım linkini konuya koyarsan Daha detaylı olur ...

saolasın kodları işledim sımdı denıryecem calısıormu dıye :D

Çok Güzel calısıyor tesekkurler osmanx guard towere olunce bıle notice geçiyor.

ArkadsaLar Soach Da Hata Werıyor Fakat Kendi EditLedigim ebenzerde İşledim kodLarı Hiç 1 Sorun Cıkmadı ....

ama bunu kullanınca czde notice gecmıor duyurulur :D

Geri
Üst Alt