[Ebenezer][Patch]Restatı düzeltmek.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Ebenezer][Patch]Restatı düzeltmek.

osman aga soacs nin bilmem neyini paylasmayacam diyosun akumanın hacksihiled i ile aynı priensip, knightonline.exe showstring ile editlenip dll yolu verilerek akuma hackshieldi calıştırıp, knightonline.exe taskmonitorde gorunmez yapmıs.. görünmez yaparsak ne olur; oyuncular task monitorde goremeyerek peid gibi programlarla cilientin ismini yazamaz kospu açamaz,, eskidendi tabi.. (sexyplay!) adını tam hatırlamıyorum bu şekilde yazarak clientin adını bilmesine gerek kalmadı.... ee napacaz pekii,, hile isimleri vs lerini arıyan anticheatlarımızı nası kırıyorlar,,??? bunuda filejoiner ile kn.exe anticheat.exe leri birleştirirken, anticheatlarımızın ismini değiştirmediğimizden dolayı peid gibi programlarla taskda görebilip kapatıyorlar:((( yapmanız gereken kn.exe ile antichat.exe nizin isimlerini aynı client namelerini aynı yapmanız.. bunun içinde anticheatı unpack etmeniz gerekmekte tabi.. bu şekilde kn.exe görünmez olurken,, anticheatınızda gorunmez olacak ve hile açıldıgında engeleyecek,, ve hiçbirşekilde sonlandırılamayacaktır..

osman aga bi program çıkarmışlar.. soacs ne launher gibi çalıştırırken etkisiz bırakıyor.. pw kosp her soacs de çalışıyor,, tırıktan bişeyi millet bişey sanıyor ben onu anlamadım,, piyasadaki en kötü birleştirilmiş anticheatlar bile senin birleştirdiğin soacs diye anticheatinden ii,,,,, millet saçmalamasın parasını boşa vermezin,, kendi anticheatnın peşine düşsün..
piyasadaki beleşş soacs leri kullnırsan ne olur size soleyim.. exeler criptology lendiği için ebenezer vs editleyemezsiniz,, editleyemeyincede yanındaki inilerin içindeki kulannıcı adı ve şifresini sql e yazarsınız..bu şekilde çalıştırırsınızz.. userlerde bakar aa piyasaya düşün soacs değilmi bu,, bunu bende indirmiştim dur bakalım inileri burada olacaktı buldum der,,, ve kullanıcı adı passı yazarak kendini edit gm vs herboku yapar.. dikkatli olun ben bu şekillde sayısızz,, serverde sayısız editlikler yaptım hatta sattımm,, bazı ko-cuce dekiler ismimi hatırlarsa bazı paslları verip serverleri hacklediklerini hatırlarlar,,, hayırlı günler dilerim.

Yazdıklarından birşey anlamak mümkün değil :) lakin SOACS sandığın gibi birşey değil aksine kendi yazdığım bir korumadır. Sizin piyasadaki kullandığınız sürümler lolmaster denen şahsın parasıyla alıp yaydığı sürümdür. Sexyreplay sadece eski sürümlerde çalışır. Güncel sürüm olan sunucular zaten belli gidip oralarda açabilirsen aç:) Bir atasözü var bilirmisin sağır duymaz uydurur aynı o hesap kullandığın terimler sağdan soldan öğrendiğiniz terimler:) ayrıca bu yayılan sürümleri kullanan sunucularada birşey yapmıyorum insanlar zor durumda olmasalar kullanmazlar. Ben para göz birisi olsam daha önce dediğim gibi süresiz lisansı + ücretsiz güncellemeleri 50tlye satmam ve piyasadaki hiç bir antihile SOACS kadar etkili değil. SOACS'ında Ayhanın HackShieldi ile uzaktan yakından alakasıda yoktur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

soacs ye niyemi para veriyosunuz.. ben daha detaylı anlatayım bu sefer!.. osman agada hazır olan, bu client exeleri, ve server açanların serveri çalıştırması için, ebenezer.exe diye programa ihtiyacı vardır.. cilientin exe si ebenezerle uyumlu olması lağzım. iki exe de criptoloji yani sıkıştırılmış. böylece exenin içerigini göremezsiniz. ebenezer bağlantı şifresini de bundan dolayı değiştiremezsiniz. ee ne olacak osman aga bana client yap diye arayacksınız. ağa hazır olan criptolojilenmemiş ebenezer.exe ye senin verdiğin passwordu yazacak.. vereceğin tblleri işleyecek büyük ihtimal.. al diyecekk.. vay **** istese o passwordlarla, serverinde 1433 portu açık olan bütün serverleri hackleyebilecek.. Aldık diyelim bakalım işe yarıyomu,, nerdeee son sürümünü osman agadan almış aha birisi, bi boka yaramıyor herkez kosp,, adres verim niye koxp açılıyo bi anlatsın osman aga,, son sürüm sattıgı server(login.komonster.com) sade bu değil alayında açılıyo,, ee 5 i 10 u biliyo açıyo diğerleri açamıyo,, 5 olur 10 ,, on olur 20
1 haftada olur 1000 kişii ,, sonuçta herkez ögrenirr ,, olan senin parana yazık olan.,, osman ağa yapacaksan güncellenen bişey yapacan o zaman eyvallah,, akumadan biraz örnek al adam cin cin ben onu bu konuda tebrik ediyorum.. hakket yazılımcı adam,, sen hazırcısın, 2 nizi de tanımam iftira yok,, senin malları arkadaşlarımın satın almamasını bizzat öneririm.. akuma arkadaştan bu konularda yardım isteyin, hiç olmazsa aklınız serveriniz emeginiz güvencede olabilir.

soacs ye niyemi para veriyosunuz.. ben daha detaylı anlatayım bu sefer!.. osman agada hazır olan, bu client exeleri, ve server açanların serveri çalıştırması için, ebenezer.exe diye programa ihtiyacı vardır.. cilientin exe si ebenezerle uyumlu olması lağzım. iki exe de criptoloji yani sıkıştırılmış. böylece exenin içerigini göremezsiniz. ebenezer bağlantı şifresini de bundan dolayı değiştiremezsiniz. ee ne olacak osman aga bana client yap diye arayacksınız. ağa hazır olan criptolojilenmemiş ebenezer.exe ye senin verdiğin passwordu yazacak.. vereceğin tblleri işleyecek büyük ihtimal.. al diyecekk.. vay **** istese o passwordlarla, serverinde 1433 portu açık olan bütün serverleri hackleyebilecek.. Aldık diyelim bakalım işe yarıyomu,, nerdeee son sürümünü osman agadan almış aha birisi, bi boka yaramıyor herkez kosp,, adres verim niye koxp açılıyo bi anlatsın osman aga,, son sürüm sattıgı server(login.komonster.com) sade bu değil alayında açılıyo,, ee 5 i 10 u biliyo açıyo diğerleri açamıyo,, 5 olur 10 ,, on olur 20
1 haftada olur 1000 kişii ,, sonuçta herkez ögrenirr ,, olan senin parana yazık olan.,, osman ağa yapacaksan güncellenen bişey yapacan o zaman eyvallah,, akumadan biraz örnek al adam cin cin ben onu bu konuda tebrik ediyorum.. hakket yazılımcı adam,, sen hazırcısın, 2 nizi de tanımam iftira yok,, senin malları arkadaşlarımın satın almamasını bizzat öneririm.. akuma arkadaştan bu konularda yardım isteyin, hiç olmazsa aklınız serveriniz emeginiz güvencede olabilir.

Yahu sen ne saçmalıyorsun :) ne hazırı? Ne passwordu? İyisin sanırım? SOACS güncelleniyorda güncellenmediğini nerden çıkardın :) komonsterda koxp mu açılıyor haha ya valla süpersiniz böyle nicklere bakıyorum. infazmuro,playboycu valla süpersiniz SOACS bütün antihilelerden daha iyidir bunu herkes bilir böyle aptal aptal yorumlar yazıcağınıza gidin birşeyler öğrenin yaşa yazmışsın 25 lakin zeka yaşı olarak 14 bile değilsin :) Bir çok popüler server bakınız:
CyprusKE,HomeKO,EmpireOnline,Akıngaming,SOPVP,Knight-TR vs vs SOACS kullanıyor ve başka birşey kullanmıyorlarsa ve bu 6 serverın bile sadece online sayısı 2000 i geçiyorsa demek ki siz kendinizde birşeyler arayacaksınız. O dediğin serverda KOXP açılmaz her öldüğünüz, kesildiğiniz adama hile demeyi birşey sanıyorsunuz :) Git biraz hile sitelerini dolaş bak bakalım hangi antihilede hile var (paralı olanlar dahil) hangisinde yok :)
Ayrıca hazırcımıyım değilmiyim Board Message girer öğrenirsin :) ve bunuda belirteyim bana günde 15 20 mesaj geliyor yok şunu kullanıyorum yok bunu beni bu dertten kurtar SOACS'a geçmek istiyorum diyen ama herkese vermiyorum SOACS'ı. Senin gibi bilmiş birisi SOACS'ı varken başka bir ürüne geçti sırf ben güncellemeleri elden veriyorum diye 2 aydır peşimde kurtar beni bir hata ettim diye...
Unutma birşeyin kaliteli olması için gösterişe değil işleve gerek vardır.

Son düzenleme:

Unutma birşeyin kaliteli olması için gösterişe değil işleve gerek vardır.

Bu Sözde Osman Abi Dogru Diyor.. Ben Bir Kaç Servera Anti Kurdum (istek üzerine) Piyasada Satılan.. Gerçekten Bir İşe Yaramıyor Bir Oakdarda Zor :)

Kendi Antimi Yaptım Tabiki Öyle Böyle.. Fakat Saldırı Flan Yiyor.. Osman Abi Sagolsun Birkaç Birşey Söyledi Yaptık Suan Saldırı yok.. Soacs Almak İstiyorum Fakat Ulaşamıyorum.. Demekki Daha Güvenını Saglıyamadık.. Olsun Sabırla Bekleriz :)

Osmanx İn Üstüne Tanımıyorum.. Açıkçası Ben Küçük Anti Yapayım Derken Bırak 50 Milyonu 100 Milyonluk Emek Harçadım Birşeye Benzemedi.. Bu Server İşine Giren 50 Tl Koymaması Gerekıyor..

Teşekkürler..

Paylaşımların Devamını Bekleriz Abi..

DonTe&Aykut..

barak ya sen bi sikimden anlıyosan biz ölmüşüz.. yabancı sitelerden asm kodları veya prod. buluyosun diye adammı oldun. vay yavrum demek calısmıyor . sana ben youtubeye video atayım. o yazdıgım serverin launchereni unpack edigimde başarılı oldum. videoda hex ediyörlede adress satırlarını bi gösteririm kapak olur sana.. hem kosp açıp adressatrlarınıda gösterecem bekle..

barak ya sen bi sikimden anlıyosan biz ölmüşüz.. yabancı sitelerden asm kodları veya prod. buluyosun diye adammı oldun. vay yavrum demek calısmıyor . sana ben youtubeye video atayım. o yazdıgım serverin launchereni unpack edigimde başarılı oldum. videoda hex ediyörlede adress satırlarını bi gösteririm kapak olur sana.. hem kosp açıp adressatrlarınıda gösterecem bekle..

Bu işler Laflarda Oluyor..

Unpack Herkes Tutturmuşş.. Önemli Olan Google Degil Sizsiniz ;)

Kosp Degil Koxp.. Launcheri Unpack Yapsan Ne Olucak ? Biz Exeden Bashediyoruz ;)

Dingilcan zaten launcher packlenmemiş halde veriyorum unpack etmeye çalıştığın şey zaten unpack halde anlayacağın, istedikleri siteyi kendileri değişsinler diye bu şekilde veriyorum insanlara:). Yabancı site dediğin snoxdda moderatörüm :) o paylaşılan kodların bir çoğunuda ben paylaştım. Senin gibi öküzcükler çok olduğu sürece bu ülkede ilim irfan zor ilerler birşey yapılıncada anca dış milletlerden sanarsınız haha
Kaldı ki ben Türkiye'nin en büyük oyun topluluğunun yani senoyna.com'un sahibiyim gelmişsin burada yok serverlarınızı hackleyecek edecek diyorsun eheh süpersin:)

İnfazmuro Reklamın için teşekkür ederim :) 3 5 ay öncesinden hile görmüşsen ; doğdurur. ben 20 gün önce soacs e geçtim.20 gündür başım ağrımıyor. 8 aydır bu işin içindeyim. İlk defa geceleri rahat uyuyabiliyorum.. yok ebenezer kapandı mı yok kapanacakmı..o dertleri bitiren adamın elinden öpmek lazım.Osmanx Daha güzelini yapana kadar En iyisi bu :)
Saygılar

Merhaba arkadaslar bende kafama gore anti cheat yazıorum ve herkezin yazdıgı anti cheat e saygı duyuyorum.
Fakat osmanx arkadaşımız gercekten zekasıyla beni kendine hayran bıraktı bu işin içine girdiğiniz zaman anlarsınız.
ornek procsess gibi programları engellemenın yolu yok gibi düşnüyordum. Nasıl bir algortma yapmışki benim kafam hala basmıor.
Helal olsun demekten başka bir şey demek istemiorum.
Emeğe saygı duyun

Geri
Üst Alt