Ebenezer Saymama Sorunu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DJGOKALP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

DJGOKALP

www.truvaonline.com
Kas
51
0
Arkadaşlar dün yeni Dedicated Bir makina aldım eski sunucum Vps idi orda iken sorunsuz çalışıyordu herşey. Dedicatedde herşey aynı bir türlü calistiramadim Ebenezer monsterleri saymıyor. 4 de kaliyor. Forumdaki her yolu denedim yok.

Yeni makina :
Amd Athlon XP 2800+
2.09 Ghz , 1.50 GB RAM
Windows 2003 Standart Edition

Eski makinamda aynı idi hemde 1GB ram ile calisiyordu...:a:

Cevap: Ebenezer Saymama Sorunu.

ebenezerin inilerinin içinde
[aiserver] yazar onun Altındaki ipyi Local ip yap :)
127.0.0.1 yap dene

Bende Yaşamıştım Makinadan Kaynakladıgı İçin NMakina Değiştirdim Dha Sonra Yeni aldıgım sunucuda Çalıştı.

Bende Yaşamıştım Makinadan Kaynakladıgı İçin NMakina Değiştirdim Dha Sonra Yeni aldıgım sunucuda Çalıştı.

Şuanda format attırıyorum bakalım. Düzelmez ise başka pakete geciceğim. Eski vps de ikende yaşamıştım ama nasil cözdüm bilmiyorum.:a:

işletim sistemi xp oluncada çalışıyor sanırım

İşletim Sistemi değiştirme İmkanın varsa 2000 veya Xp yap Çalışabilir.

İşletim Sistemi değiştirme İmkanın varsa 2000 veya Xp yap Çalışabilir.

Onlarinda her ay lisans ücretleri az tuzlu :@:

Bastan kurdurdum windowsu hala aynı sorun.. yokmu bilen bir çözüm...

Son düzenleme:

Arkadaşlar dün yeni Dedicated Bir makina aldım eski sunucum Vps idi orda iken sorunsuz çalışıyordu herşey. Dedicatedde herşey aynı bir türlü calistiramadim Ebenezer monsterleri saymıyor. 4 de kaliyor. Forumdaki her yolu denedim yok.

Yeni makina :
Amd Athlon XP 2800+
2.09 Ghz , 1.50 GB RAM
Windows 2003 Standart Edition

Eski makinamda aynı idi hemde 1GB ram ile calisiyordu...:a:

Şöle Bi Sorum Olacak Makina vps Değil Anladğım Kadarı İle Bide 1.5 gb remi 512 mb sonradan Taktılar İse sistem Hata Verdiriyor Bence Sistemi Değiştirmeyi dene

güvenlik duvarı yada anti virüs engelliyor olabilir denemeni öneririm..

bak net framework 2.0 kullan gene olmassa server filesları degistir ;)

bak net framework 2.0 kullan gene olmassa server filesları degistir ;)

Net FrameWork 'da denedim zaten yükledimde. Denemediğim server files kalmadı. Suanda eski VPS 'm de hala acık oraya kuruyorum orda calisiyor. Dedicatedde calismiyor.

Windows 2003 Standart Edition Bu makınada Rahat calısır Bro sen sql 2005 kur cok basit kullanımı bence her sıstemde de calısır benden tavsıye :)

aynı sorun bndede mevcut makina deiştim banda aynı hatayı verdi server fıles lar falan herşy aynı Aktarım yaptım sadece ve ebenzer 4 ten sonra saymıo denemediğim server fıles kalmadı Çözemedim 1 türlü

aynı sorun bndede mevcut makina deiştim banda aynı hatayı verdi server fıles lar falan herşy aynı Aktarım yaptım sadece ve ebenzer 4 ten sonra saymıo denemediğim server fıles kalmadı Çözemedim 1 türlü

Arkadaşım tamamen sistemden kaynaklanan bir durummuş. Bizim Dedicated üzerindeki diğer kolarda çalışmıyor Herkez 2003 Standart kullaniyor onlarin calismiyor. Sistemden sisteme değişiyor anlayamadık sorunu...

Bu SOrun Bndede war Yardım Edin Lütfen.. VPS ALdım Ebenezer Acılmıyor 4 qün calıstı 5. qün qitti:D

bak bnde bnu cok aradm en son buu hatayla karsılastığm vps mi aldğım yerin teknik desteği çözdü biraz garip gelicek ama aynen böyle

login serveri aç onu aşşağıya indr
ardından aı serverı ac ekranda acık kalsn aşşağı cekme sonra ebenzeri ac hani ebenezerde
hata verıo ya 101 102 103 evt leri silmediğin zaman o hata ları say mesela bende 7 defa hata verıo ben 6. hatayı ok ledikden sonra 7. yi ai serverin üstüne sürüklüyorsun ok yazısı ai serverdaki yazılarn üstünde olcak oka basar basmaz ai servern üstndeki yazılarada tıklıcaksn ve ebenzer acılcak 9 a kadar sayıcak sonra aujard ac keyfine bak

aynen böyle oluyor arkadaslar yanı ebenzer tam açılırken aiserver üstte olrsa bu hata geçiyor isterseniz video cekeblırm

bizde sp2 kurlu idi sonra sp2 kaldırdık -4 donması sorunu gitti saymaya basaldı

server 2003 kullanıorduk 4 e kadar ai sayıyordu makineyi xp ye cevirtirdik bi problem kalmadı makinen 2003 se bunu deneyebilirsin. kersin hata budur demekte yannış olur çünkü ebenezer gercekten cok nazlı bi program

Geri
Üst Alt