Ebenezer Userler Girdikten 10 dk Sonra Kendiliğinden Kapanıyor Yardım Edene Gmlik Ve

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpersan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ebenezer Userler Girdikten 10 dk Sonra Kendiliğinden Kapanıyor Yardım Edene Gm

Ya EBENEZER 80 LEVELDİR SEN 83 DATABASE KURSMUSSUNDUR YA DA TAM TERSI EBENEZERI ARASTIR ONA GORE DATABASE KULLAN !!
SORUN DEVAM EDERSE [email protected]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ebenezer Userler Girdikten 10 dk Sonra Kendiliğinden Kapanıyor Yardım Edene Gm

arkadaşın dedigi gibi gene düzelmesse virüs'den dolayıdır format at.

sorun sadece virüs değildir. belkide ie8 kurmustur sunucuyu aldıgı kişiler ie8 in kurulu oldugu serverlerde ebenezer hata vermeksizin kapanabilir.

BiRAZ DAHA YUKARIYA BAKARSAN TAM ANLAMIYLA DETAYLI 1 ACIKLAMA YAPTIM ZATEN !!
KOLAY GELSİN :)

antikarus bnm de basıma geldi bu sorun lvl ya da db den değil ie8 den kaynaklı bi sorundu belkide arkadasın sunucusunda ie8 kuruludur. ie8 kurdurmayın

kardes ebenezer uyumlu deil userler 81 oldukları an ebenezer kapat verir

antikarus bnm de basıma geldi bu sorun lvl ya da db den değil ie8 den kaynaklı bi sorundu belkide arkadasın sunucusunda ie8 kuruludur. ie8 kurdurmayın

ArKADASIM BANA BURDA ADMIN OLDUGUM SWLRİ SAYDIRMA BENCE
GIRIPTE SERVER DOSYALARINI HALLETTIGIM EV PC SINI SW KURDUGUM KISILERI SAYARSAM AKSAM OLUR :icon_wink:
NEYSE BENIMDE BASIMA AZ GELMEDI
1-% 30 VİRÜS VAR
2-% 70 DB ILE EBENEZER UYUMLU DEIL !!
:icon_cool::icon_thumbs:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt