Ebenzer sorunu.. Kesinlikle okuyun !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reallizt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reallizt

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
13
Suanakadar okadar çok saçma sapan konular açildi ebenzer sorunu hakkinda. Yok biri ben fixledim biri ben yaptim olmuyor bidaha filanca filanca laflari çikti. Bu lafi eden hiç kimse gerçektende o ebenzeri fixlememistir.. Ebenzerin sorunu portdan degil veya belirli baska birsey ile alakasi yok. Peki bu sorun nerden kaynaklaniyor. Bu ebenzerin bi anda kapanma nedeni Yollanilan belirli bir paket.. Bu paket bilgisayar tarafindan zararli görülmüyor ve Ebenzeri kapatiyor. Kisaca bir Kill command i. Peki bu sorun nerden kaynaklaniyor bu sorun Ebenzerin in TCP portunun girisinden kaynaklaniyor çünki O port o paketi Kapat komutu olarak görüyor ve aninda kapaniyor.. Peki bunun çözümü nedir.. ? Suanakadar bildigim tek çözüm ASM ile tcp girisini editlemek ve paketin okunus tarzini degistirmektir ve bunu yapan tek kiside o Ebenzeri satiyor ... Yani o ebenzer çikanakadar veya bu sekilde fixliyen birisi olursa O ebenzer Fixlenmistir yoksa fixlenmez..

-Reallizt

Cevap: Ebenzer sorunu.. Kesinlikle okuyun !

Düzgün Bir Bilgi OLmuş Teşekkürler Fakat Herkes Konu Açıyor Kimin Ne Yaptığı Belli Değil hö

Ben birşey yaptım ama tam olarak emin değilim.
Bu saldırıyı yapabilecek biri varsa pm atsın bir test edelim.

kardesler bu server dosyalarında 1000 tane farklı acıklar var sadece ebenezerde degıl yanı
bız acıkları denedık logın ı kapatıyo
baska bı acık ebenezerı kapatıyor yanı hangı porta saldırı yaparsan o portu kullanan server exe kapanıyor :(

Ebenzerin sorunu portdan degil veya belirli baska birsey ile alakasi yok.

Peki bu sorun nerden kaynaklaniyor bu sorun Ebenzerin in TCP portunun girisinden kaynaklaniyor
-Reallizt

çok güzel 2 cümle :P
1453 serverlar yakında çıkar inş.
1299 eskidi baya

Geri
Üst Alt