EBENZER ve SQL SORUNU--

Konu Yazar

KARTALBEY09

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ağu
152
0
ARKADASLAR DEDİCATED SUNUCUM VAR-------

Wİndows etipse 2003 Kulandıgım zaman ---Bütün Fİlesler acılıyor
ve NPC ler gelmıyor ---

Dedicated ' e XP PRO yukledıgım zaman SQL kurulumunu Tam bitirken Takılıp kalıyor Ne yapmam Lazım 2 gündür cozemedık YArdım cı OLabilecek arkadaslarımız var mı ?

Cevap: EBENZER ve SQL SORUNU--

install wizard 'ında sorun olabilir ama bende emin degilim birine sordum ama

[email protected] [Maxis]

Sana Yardımcı Olacaktır

2003 De Dedicated Sorun Cıkarmaz Senınkı vpsdir :)

Sonunda Takılıp kalıor Derken Ufak Bir SS Koyma İmkanın Varmı?

Verıyorum bir dk-

2003 De Dedicated Sorun Cıkarmaz Senınkı vpsdir :)

Sonunda Takılıp kalıor Derken Ufak Bir SS Koyma İmkanın Varmı?

hata BU: ISTE TAM BURDA KALIYOR HİÇ ISLEM YAPMIYOR

DEDİCATED KArdesım yalan soylucek deilim herhalde :D yapa bilirsen GEL makınaya sokayım seni ?
SIMDI SOYLE 2003 KURARSAM SQL SORUNSUZ KURAR AMA EBENZERDE NPC LER GOZUKMEZ ama SeN 2003 DE calısan files varsa PAylasabilirmisin bilmıyorum :D XP PRO KURUYORUM BU SEFERDE SQL DE TAKILMA YAPIYOR :D .. SQL ETİPSE 2000- SQL DEVELOPER 2000 Denedım Hiç biri cozum olmadı ! Saclarımı yolucam :D

Son düzenleme:

bnde şmdi ykledim burda biraz bkledi hatta yanıt wermıor filan da dedi biraz bkleince dzeldi ..

Valla benımkı nı sabaha kadar bıraksan Kalır ? senın İşletım sıstemı ne ve SQL lenının hanqısını yukledın ?

Config cekio bırak bi süre bekle düzelir :)

YA beyler kurtarın benı bu dertden 2003 de calısan Fİles varsa paylasım edermısınız ?

2003 De Fileslar Acılıo Bi Yöntemi Varda Ben Bilmiorum :(

uzak masaüstü ile sol kurulmuyor Bazı wpslerde localden kurdurmayı denersen sorun çıkmaz..yani hostuna söyle ana makinadan kursun

amma sacmalımıssınız ya bekle bkele diorsun saabaha kadar acık bırak aynı yazıı bunun başka bir eklentisi wardı java gibi onu kurunca calısıyordu su sp 2 3 olaylarıı flnda war bilen biri el atsın unututm :S

TMM beyler sorunumuz Bitti Bi arkadasımız YAptı saollsun-Soylemedı ama nasıL yaptıgını :D soylese paylasırdım beyler.

Geri
Üst Alt