Ebenzerla ilgili yardım resimli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KRoKO1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

KRoKO1

New Member
Kas
3
0
beyler herşey düzgün bi tek ebenzer 1298.exe acılırken 2 çeşit hata veriyor ve sonra acılıyor oyna gırıyorum serverım 10060 veriyor resimlerle gosterem ne hatalar verdıgını

2 tane Bu hatadan verıyo Ve tmm diyince baska hata verıyor o hatayı asagıya koycam

Su hatayı verıyor ıste bunada tamam diyince ebenzer acılıyor fakat server 10060 veriyor ne yapmam lazım acaba

Son düzenleme:
Cevap: Ebenzerla ilgili yardım resimli

İlk resimdeki hatayı düzeltmek için. Server'ı kapattıktan sonra Ebenezer dizininde bulunan, MAP klasöründe 102.evt var. Onu sil sorun çözülür...

10060 hatası ise ZONE_INFO tablosundan kaynaklanıyor. eksik smd dosyası var galiba. Veri tabanından ZONE_INFO tablosuna bak, haritalar yoksa temin et. Ve ebenezerde kullandığın haritaların aynısını AiServer'de de kullan..

Son düzenleme:

İlk resimdeki hatayı düzeltmek için. Server'ı kapattıktan sonra Ebenezer dizininde bulunan, MAP klasöründe 102.evt var. Onu sil sorun çözülür...

10060 hatası ise ZONE_INFO tablosundan kaynaklanıyor. eksik smd dosyası var galiba. Veri tabanından ZONE_INFO tablosuna bak, haritalar yoksa temin et. Ve ebenezerde kullandığın haritaların aynısını AiServer'de de kullan..

Sakın Böyle Bir Saçma Yönteme Kalkışma..!
Bu Yöntemdende Vaz Geçin..!

101,102ve 103.evtLeri SiLerseniz Savaşınız Çalışmaz Buqlardan Dolayı Kafanız Dağılır.

Sadece ebenezer/map içindeki 101 102 103 .evt dosyalarını silerse quest info read hatası çözülür.
Savaşlardada hiçbir problem olmaz.
Ama AIServer dakilere dokunmamak lazım...

Sadece ebenezer/map içindeki 101 102 103 .evt dosyalarını silerse quest info read hatası çözülür.
Savaşlardada hiçbir problem olmaz.
Ama AIServer dakilere dokunmamak lazım...

Hala Bu Yargı Üzerinde Israr Ediyorsunuz.
Map/101 , 102 , 103 . evt Dosyalarından Herhangi Birini Silerse Savaşta Warder , Keeper Kestiğinde İsim Geçmez + Keeper Kesildiğinde Karşı Irk'ı Basamazlar.

Map/101 , 102 , 103 . evt Dosyalarından Herhangi Birini Silerse Savaşta Warder , Keeper Kestiğinde İsim Geçmez + Keeper Kesildiğinde Karşı Irk'ı Basamazlar.
eğer aiserverden silersen savaş bozulur fakat ebenezerden silersen hiçbir sorun olmaz

Ebenezerin Map Klasöründe 101.evt 102.evt 103.evt dosyalarını Silmen gerekiyor Ai-Server'dakileri SİLMEYECEKSİN !!!!

Quık Yanlıs DÜşünüosun ebenzerden silersen bi sorun olmaz fazlalık cunku =)
Aİ SERVERDAN KESİNLİKLE SİLMEYIN şöle calısmakta

Ai > Ebenzer yani keeper kesıldımı ai ebenzere komut qönderıo bu kesildi yazı gec der qibi bu yuzden ebenzerdeki 101 102 103 faydası yoktur zararıda yoktur quest ınfo sorun cıkarmaz..

Verdiğim linkteki mapları karıştırırsan alakası olmadığını görüceksin OuikShare

Sakın Böyle Bir Saçma Yönteme Kalkışma..!
Bu Yöntemdende Vaz Geçin..!

101,102ve 103.evtLeri SiLerseniz Savaşınız Çalışmaz Buqlardan Dolayı Kafanız Dağılır.

0uik resmen saçmalamışsın... AiServer ve Ebenezer farklı çalışma sistemine sahiptir. Zaten arkadaştaki sorun 102.evt'yi Ebenezerin okuyamaması. Ondan hata veriyor. Bir kere mantıken sorun verdiği ortada, en doğrusu Ebenezer'de bulunan MAP dizinindeki 102.evt dosyasını silmesi yada sağlam evt'leri bulması...

Malee arkadaşımızın verdiği map dosyalarını incelersen, AiServer ile Ebenezer MAP dizinindeki evt'lerde farklılıkları görürsün...

İnsanları çelişkide bırakmayın. Bilmiyorsanız lütfen telkinde bulunmayın...

Ve savaşlardaki 102.evt AiServer'den okunur Ebenezerden değil...

Ebenezer'deki evt'ler ağırlıklı olarak görevler ve npc foksiyonlarıdır...

Geri
Üst Alt