ECHELON V4 | Bomba Etkisi Yaratck | Questler | Yeni Zoneler | Zor Database | SS |Yeni

Cevap: ECHELON V4 | Bomba Etkisi Yaratck | Questler | Yeni Zoneler | Zor Database | S

Yav kardeşim salakmısınız siz ya verdigim linklerin içinde herşey mevcut map patch ve db ekledir linkleri boyutlarında belli zaten ...

Cevap: ECHELON V4 | Bomba Etkisi Yaratck | Questler | Yeni Zoneler | Zor Database | S

kardes clanfight_b.smd hata veriyor.

ıp neRde La saLak

herşeyi yaptınız bi rebirt system katmadınız şu db lere :S bu rogue nie çok parlıo :P

homeko v2 üzerine editlenmis bir database bu!

styles.sytes.net girip bakabılırsınız bu db'nın aynısı 2-3 aydır kullanımda homeko v2 uzerıne edıtlenmıs databasedır bu
herkesi beklerız
aynı ozellıkler
farklı tek bırsey yok

BEYLER HERŞEYİ YAPTIM SİZLER İÇİN --- MAP HATASI ALIP EBENEZERİ Aİ SERVER İAÇILMAYANLAR İÇİN ÇÖZÜM ÜRETTİM :)
DOSYALARI YENİLEDİM TEKRARDAN YÜKLEYEBİLİRSİNİZ İÇLERİNDE - [MAP] [DB]
PATCH KLASÖRÜNÜN İÇİNDEKİ DATA USERLERE VERİLECEK..
SORUN OLURSA EKLEYİN MSN [email protected]

la geri zekalı ztn zoneler ve questler bi db yi farklı yapıyor gerisi her db de olan şeyler K0master dan alıntı deil demişsin de
bi yapmış olduğun şey itemli başlangıç yapmak ve drop eklemek amele

++++ K0Master db ler buglu değil paylaşan gerizekalılar size eski veya eksik veriyor:D

bu servere ardreamda ekleseydin kullanıcaktım 4. serverimide acıcaktım ardream ve juraid falan olsaydı ayrıca patchler mevcutmu seftalinetwork.com kestanenetwork.com işte kolayları var zor db kurcaktım ama ardream yok harita az :(

Kardes Krovaz Domain yok ? Zones ?de bifrost var tmm ama krovaz yok

Geri
Üst Alt