[EcheLonV6] ~ Expansion Database V6 ON ~ V5 OFF Usko Database ~ Yeni ~ Full Fx ~NEW !

Cevap: [EcheLonV6] ~ Expansion Database V6 ON ~ V5 OFF Usko Database ~ Yeni ~ Full Fx

Ne kadar hainler varya adam uğraşmış emek vermiş bişiler yapmış.Yükleyip becremeyince adama laf söylüyosunuz.Kullanmayın kardeşim memnun değilseniz.Echelon gibi db de yok zaten bedava.Biz db yi denedik tek sorunu humanlarda clan bugu var ve maradon genaraot çalışmıyo.Db süper bizim çok hoşumuza gidiyor.V7 gelicek yakında onuda hiç düşünmeden kurarız.İyi çalışmalar Echelon

Cevap: [EcheLonV6] ~ Expansion Database V6 ON ~ V5 OFF Usko Database ~ Yeni ~ Full Fx

Ya Arkadaşlar EcheLon Kardeşim Yapmış Uğraşmış Ve Paylaşmış Niye Db ye Sorunlu Diyen Arkadaşlar Mal Mal Konuşuyoki Beyenmediysen Sil Kendin Yap Bi Db Onu Kullan Sanane Adam HomeKo'nun Dbsindende Alır. .......Ko Dbsindende Size Ne Db de Açıkta Olsa Bugda Olsa Eline Koluna Emegine Sağlık EcheLon Kardeşim Sen Salla Bunları İşine Bak Canını Sıkma. Yıllardır Bu Türk Milletinin Bazı İnsanlarına İyilik Yaramıyor. O Yüzden Ben Sanal Alemde Bu Güne Kadar Alıntı Bişey Bile Paylaşmadım.. Adam Başka Siteden ÖRNEK: Bu Siteye Bi Konu Taşıyorum Teşekkür Etmek YErine Bu Alıntı Ben Bu Konuyu Biliyorum Şu Sitede Var Şudur Budur Çene Yaparlar. Atalarımız Boşuna Dememiş Deveye Diken İnsana Öpen Yarar Diye. Neyse Kolay Gelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

v7 yı sabırsızlıkla beklıoz sadece bunun buyuk bugu clan sorunu ıns bı kod koyarsınız onun ıcın bı arkdas koymus ama calısmıo

db ufak tefek bugların dışında süper.Clan bugu sorununu biz çözdük

arkadaslar kimse ellerini yormasın bu memelekette böyle fitnebaz insanlar oldugu sürece kim ne kadar güzel db de yapsa uskonun orjinalini alıp yapsa yaranamaz.o yüzden echelon sen kimseyi dinleme işini gör millet senden iyi yada kötü bahsetsin sen kendini bil yeter.digerleri de sürünüp gitsinler.yok homekoymus yok avaymıs usko bile olsa size yaranılmaz beyler.o yüzden iyi bişeyle cıkın milletin karsısına milleti karalamayın.

peki bişi sorucam bu çektiğin resimleri hangi clientle çektin acaba 2. linktekiylemi :S

peki bişi sorucam bu çektiğin resimleri hangi clientle çektin acaba 2. linktekiylemi :S

Evet Kardeş 2. Linktekini İndir....

Arkadaşlar Benim Sorum İse Serveri Kurdum Bu Db İle Yalnız Tek Sorun ID Password Yanlış Diyo Bu Sorunu Nasıl Kaldırabilirim. Aceba Yardımcı Olabilirmisiniz..??

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Arkadaşlar clan bugu prosedürlerdendir 1-2 saat içinde düzeltmeye uğraşıcam düzelttimmi Prosedürü veririm :)

echelon db güzel ufak bi sorun var gerci giderilir ama v7 de bunu halletmen lazım:D savasta keeper yanlıs yerde duruyor.haberin olsun iyi calısmalar.

eline koluna daşşana saglık fakat biz usko maradon istemiyoruz nasıl düzeltebiliriz.

Birde juraid oto mu acılıyor biz kodlamı acıyoruz ve res kodları nedir db nin

+++++++++++ kardeş helal sana.. sen neymissin bea :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

1. Link ölü 2.side işe yaramaz Linkleri yenilersen sevenirim

Karalama Kampanyalarına hayır.

dostum skillerde sorunlu gatelerde ect dosyalarında senin clientini kullandım ve skıntı devam edior ! kb ama hiç özen qöstermemişssin ! skillerin çalışmıyor !!!!!!

Merhaba EcheLon Bi sorum olacak Dedigin Clienti İndirdim Bu V6 Db ni kurdum Ama cz de donma Oluyo V5 de bazı clientlerde de de oluyoyudu bunun sebebi nedir acaba Neyi nerden aldigin Benim için onemli degil DB Çok Hoşuma gitti Özellikleriyle biraz Oynayip Deicated ime Kurmayı Ve PVP server acmayi düşünüyorum Özel MSG den Mesaj yolladim saygılar

Son düzenleme:

linkler kırılmş :S düzeltn lütfen cok lzm bu db

linkler kırık düzeltirmisin

birde db paylaşan arkadaşlar dikkat hiç dikkat etmiyor db yi veriyor ama res kodları yok sende dahil şu kodları ekle birde db linklerinin 2 side ölü

Geri
Üst Alt