TurkgamerKo Zamanında Daha pwler Yokken... Yaklaşık oyunda 2000 -3000 kişi online zamanlarında...Hemen Hemen Herkes Biliodur... Biz öyle Başladık.. İşte Edit İstiosanız Böyle olun...

LWL:150
Hp:32-29 k Arası (takıya Göre)
Np:2 milyar(oyun Kapanırken)
Attack:17-22k Arası(takıya Göre)
Deffans:15-17k ARası(takıya Göre)
Clan:Esalet Clanı(kurdum.. Np kasamayanlar benle kasıyolardı :rock: )
Job:Warrior(ama Her Türlü İtemi Taka Biliodum ^^ )
Irk:Human

Bu SS de.. Bi Ark Vardı Etrafa 84 lwl olduğu için Hava atıyodu Onu Eziq olduma İnandırmaya çalışırken (H)
Not: Bardish Ve Raptor Attack Ve Deffans Veren İtemlerdi..O Yok elimde Attak oyüzden öyle.. Ve npye aldırmayın.. Eski Pachtlerde Yanlış Hatırlamıyosam Ya 3 Yada 4 Sıfır görünmüyodu nplerde...
Eğer Edit Yada Gm olmak İstiosanız Benden Söylemesi Eşit Olmak DAha Zevkli.. Bana Yaklaşık 200 Kişşi Attack Yaparken 1hp 1hp Gitmesi PEkde Zevkli Diill...Artık Skill Diil R Vuruyodum(R Tek Atıyodu Tabi)
+++++Replerini Bekliorum..

LWL:150
Hp:32-29 k Arası (takıya Göre)
Np:2 milyar(oyun Kapanırken)
Attack:17-22k Arası(takıya Göre)
Deffans:15-17k ARası(takıya Göre)
Clan:Esalet Clanı(kurdum.. Np kasamayanlar benle kasıyolardı :rock: )
Job:Warrior(ama Her Türlü İtemi Taka Biliodum ^^ )
Irk:Human

Bu SS de.. Bi Ark Vardı Etrafa 84 lwl olduğu için Hava atıyodu Onu Eziq olduma İnandırmaya çalışırken (H)
Not: Bardish Ve Raptor Attack Ve Deffans Veren İtemlerdi..O Yok elimde Attak oyüzden öyle.. Ve npye aldırmayın.. Eski Pachtlerde Yanlış Hatırlamıyosam Ya 3 Yada 4 Sıfır görünmüyodu nplerde...
Eğer Edit Yada Gm olmak İstiosanız Benden Söylemesi Eşit Olmak DAha Zevkli.. Bana Yaklaşık 200 Kişşi Attack Yaparken 1hp 1hp Gitmesi PEkde Zevkli Diill...Artık Skill Diil R Vuruyodum(R Tek Atıyodu Tabi)
+++++Replerini Bekliorum..