///Edit Diosunuz..Resim Koyuyosunuz... Bence bu REsimler Biraz Susturacak Bilen Bilir

Konu Yazar

HolograM

New Member
Şub
28
0
TurkgamerKo Zamanında Daha pwler Yokken... Yaklaşık oyunda 2000 -3000 kişi online zamanlarında...Hemen Hemen Herkes Biliodur... Biz öyle Başladık.. İşte Edit İstiosanız Böyle olun...

LWL:150
Hp:32-29 k Arası (takıya Göre)
Np:2 milyar(oyun Kapanırken)
Attack:17-22k Arası(takıya Göre)
Deffans:15-17k ARası(takıya Göre)
Clan:Esalet Clanı(kurdum.. Np kasamayanlar benle kasıyolardı :rock: )
Job:Warrior(ama Her Türlü İtemi Taka Biliodum ^^ )
Irk:Human

Bu SS de.. Bi Ark Vardı Etrafa 84 lwl olduğu için Hava atıyodu Onu Eziq olduma İnandırmaya çalışırken (H)

Not: Bardish Ve Raptor Attack Ve Deffans Veren İtemlerdi..O Yok elimde Attak oyüzden öyle.. Ve npye aldırmayın.. Eski Pachtlerde Yanlış Hatırlamıyosam Ya 3 Yada 4 Sıfır görünmüyodu nplerde...

Eğer Edit Yada Gm olmak İstiosanız Benden Söylemesi Eşit Olmak DAha Zevkli.. Bana Yaklaşık 200 Kişşi Attack Yaparken 1hp 1hp Gitmesi PEkde Zevkli Diill...Artık Skill Diil R Vuruyodum(R Tek Atıyodu Tabi)

+++++Replerini Bekliorum..

Cevap: ///Edit Diosunuz..Resim Koyuyosunuz... Bence bu REsimler Biraz Susturacak Bile

Beyler Yorum Yapmak İsteyen Yokmu..??

Cevap: ///Edit Diosunuz..Resim Koyuyosunuz... Bence bu REsimler Biraz Susturacak Bile

hahaha bende o zamanlar türkgamerde oynuyodum :D ve karus olarak :D hp nova shell li seri yapıp 1800 vurarak edit char kesiyodum 1 level adamla edit kestim :D. sonra hp nova shell i kaldırdılar. sundrisede satılan mage scrollu vardı 500 sabit damage vuran onunla kestim o kalktı onun bi küçüğü olan ve 300 damage vuranla kestim. o kalktı archer açtım seri skille kestim (seri skill le czde gm kesmekten dolayı banlandım ama gm olduğunu bilemezdim :D) sonra archer skilleri kapatıldı mageyle yaptım mage skilleride kapatıldı. sonra biraz ara verdim oyuna bi girdim hiçbi skill çalışmıyo r ile attack yapılıyo :D

ama yiğidi öldür hakkını yeme tbl editlemeyi türkgamer sayesinde öğrendim :D

Koxpla Edit KEstini Anlatıyosun.... :D:D

Maziler ne eslant basardik zamaninda. :)

Heeya:D:D:D

Yuha R tek atıyordu demek :D

HadMaster Hatırlıyorum Seni :) Sen Beni Hatırlarmısın Bilmem .. Eleman , KraLAKREP GoDMaSTeR Ekibi :)

Lord aga sendemi TRKO oynardın bea ? :D

Turkgamer Üst Düzey Yönetimdeyim Ben Hala :)

1098 db yapsammı acep xD full fix falan :p bi girdim oyuna herbişey dagılmış :D eslant fln desen slotlar batmıs :D baya ugrasmak gerekir ama yapılınca süper olur.. napsam acep :o:

1299 u 1098'e çevirdik
Lufer emc Kalktı Breth Piana geldi. Moradon En Eskı 1098'In moradonu falan :) Reallizt yaptı daha doğrusu :d

Ne Guzel Günlerdi Onlar xKeSiCix Edit Char wardı :D Asas ilk 80 Skilli ile Tek atıyordu sonra 70 e kadar dusurduler :D Tek Atınca Damage Bile göstermiordu sag altta :D

Zamanında Ben'de oynamasıtım.... Maqe Ve Asas'lar kullanılmıyoDu serVeR'da xD Hic Bi skilleri calısmıyodu Raptora Posion basmak nerDeySe %.50 bi ihtimaL'di xD.Hep fLame Lighting oLuyodu esLant basıyoduk xD.

2000-3000 olemı :d ya gıt allah askına bak bakalım usko sunucuları 2000 den fazla user alıormu serwer basına ki sen kaldıkı 1 serwerde 3000 kıs oynatcaksın buda turkıye alt yapısına bakarsan faciadır fazla atma 200 300 de belkı ınanırız :D

Bunda benim asasım vardı edit değildim hp giysilerle 18k hp oluyordu :D:D

Geri
Üst Alt