[Elite Knights ] Geri Dönsünmü ? Devasa ve Kalitenin Ideali ( Üst Düzey Gelişmiş )

Konu Yazar

vegasolare

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ara
190
1
Oyun Tanıtım Linki Başka Tarihe Uzatılmıştır sunucu degişikliginden.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: [Elite Knights ] Geri Dönsünmü ? Devasa ve Kalitenin Ideali ( Üst Düzey Gelişm

Cok Super Db Olmus..Ellerıne Kollarına Saglık..Artık Bu Db Yapımlarını Bırakda Kendıne Ozgu Bır Server Kurda Server Gorsunler Bır..

Cevap: [Elite Knights ] Geri Dönsünmü ? Devasa ve Kalitenin Ideali ( Üst Düzey Gelişm

Lucas sana önerim oyuncuların yorumlarını fazla önemseme. İşin içinden çıkamazsın. Bu yüzden ; Handyko ve Knight-online.com.my 'da zamanında en iyi sunucularken birden 10 userı görmez oldu. Eğer açmak istiyorsan elbette aç, elbette oyuncular gelecek ama kendi bildiğin yoldan git; etrafındakiler tutmaz, işe yaramaz deselerde aldırma.

teşekkürler yorum için doğukan tabi söylediklerinde haklısın ama benim yapacagım oyunun benim açımdan bir önemi yok sonuçta böyle bir fark oldugunu yaratmaya çalışmak istiyorum. ne kadar tutarsa oraya kadar gideriz ama şuan oyuncu kitlesi yüksek olacagını tahmin ediyorum.. zaten benim hayatımın %80 i dış hayatta geçiyor çalışıyorum yani bazıları gibi günümün çoğunu pc başında harcamıyorum ben güvendigim bir kaç kişiye emanet ederim.. akşam biraz oyalanacagım bir oyuncagım olsun istiyorum :) ben eticat ida merak ediyordum fakat v1351 çıktıktan sonra eticat ı unuttum v1351 e merak saldım o yüzden böyle takılıyorum neyse teşekkür ederim yinede..

tüm forumun yorumlarını bekliycem..
iyi günler.

Betada guzel vakit gecirdik ins server acılınca da devam eder.

-MrsDimsdale

Konu Guncel.

Güzel Bir Server Olacağina İnaniyorum , Umarim Expler Çok Fazla Zorlamaz Userlerde Sıkılmaz , Senin İçin Hayirli Uğurlu Olsun.

Teşekkürler Yorumlar için.. hazırlıklar başladı bile :)

Hayırlı olsun.server tam olarak ne zaman hizmete girecek?

Konu Güncel

Geri
Üst Alt