Emin HomeKO Database [HomeKO v2 Editlenmiş Sorunsuz Bugsuz FULL Paylaşım]

Cevap: Emin HomeKO Database [HomeKO v2 Editlenmiş Sorunsuz Bugsuz FULL Paylaşım]

Paylaşım Güzel emın Fakat Bu Stone of Guest İtemleri Droplarda var Fakat Gostermıyor Neden . ? Client Full Olduğuna rağmen.!!!

Yorumun İçin Teşekkürler.Patch'in İçinde Olması Gerekiyor.Eğer Yok Dersen Akşam Eve Gidince Onuda Eklerim.Şuan İş Yerindeyim.Söylediğin İçin Teşekkürler.Patch'i Attin Dimi Cliente?

Cevap: Emin HomeKO Database [HomeKO v2 Editlenmiş Sorunsuz Bugsuz FULL Paylaşım]

Bugsuz Ve Sorunsuz Sunman Gusel Bisey Teşekkürler

Tamam Eve Gidince Paylaşıcam.Eğer Başka Problemler Varsa Lütfen Yaz Yine ...

Tamam Kardeşim Şuan Başka Bir Problem Yok Sadece Stone of Guest İtemleri Eksık o Kadar.

Eve Ne Zaman Gidersin Kardeşim Server'i Açıcam'da Ona Göre Şimdi Açayım Sonra Eklesemde Olur Galiba ?

Paylaşım Güzel emın Fakat Bu Stone of Guest İtemleri Droplarda var Fakat Gostermıyor Neden . ? Client Full Olduğuna rağmen.!!!

Clientin sana göre iyidir, her veritabanında item kodları aynı değil malesef. item_org_us.tblye gerekli satırları ekle düzelir.

Bu arada güzel paylaşım emin artık 1351 için bişiler yapsan diyorum :)

Teşekkür ediyorum.Güzele benziyor deneyeceğim.

Tamam Kardeşim Şuan Başka Bir Problem Yok Sadece Stone of Guest İtemleri Eksık o Kadar.
Eve Ne Zaman Gidersin Kardeşim Server'i Açıcam'da Ona Göre Şimdi Açayım Sonra Eklesemde Olur Galiba ? Sen Bilirsin Sonra Eklesende Olur...Eve Saat 23:00 Gidebilirm Anca Servis Var Bu Gece :S

Clientin sana göre iyidir, her veritabanında item kodları aynı değil malesef. item_org_us.tblye gerekli satırları ekle düzelir.

Bu arada güzel paylaşım emin artık 1351 için bişiler yapsan diyorum :)
PK Databasede PAylaşayım 1351'e Geçicem Özkan'im.Sağol Yorumun İçin.

Teşekkür ediyorum.Güzele benziyor deneyeceğim.
YOrumun İçin Teşekkürler...

Denedim. ve hataları sayıyorum:1-eslantda duke,bach, war
2-maradondaki rebirt npc rebirt yapmaya tıkladıqın an oyundan atıor
3-lotto npc si yok
şimdilik bu kadar qördüm:(

Denedim. ve hataları sayıyorum:1-eslantda duke,bach, war
2-maradondaki rebirt npc rebirt yapmaya tıkladıqın an oyundan atıor
3-lotto npc si yok
şimdilik bu kadar qördüm:(

1-Eslantta Duke Bach ve Bishop Var.Dogrudur.Çünkü Editledim Databasede Query ve Ona Benzer Monsterlerden Rol Roc Rom Cikiyordu.Ben Onlari Silip Eslanta Ekledim.Dogrudur.
2-Rebirth NPC'de Bir Sorun Göremedim Ben Rebirth İtemleri Veriyordu.
3-Lotto NPC Ben Sildim.Saçmalık Oldugunu Düşündügüm İçin....

Yorum Yazdıgın İçin Teşekkürler.

1-Eslantta Duke Bach ve Bishop Var.Dogrudur.Çünkü Editledim Databasede Query ve Ona Benzer Monsterlerden Rol Roc Rom Cikiyordu.Ben Onlari Silip Eslanta Ekledim.Dogrudur.
2-Rebirth NPC'de Bir Sorun Göremedim Ben Rebirth İtemleri Veriyordu.
3-Lotto NPC Ben Sildim.Saçmalık Oldugunu Düşündügüm İçin....

Yorum Yazdıgın İçin Teşekkürler.

tmm 1. ve 3. tmm onlar olmazda:D

2. önemli rebirt npc acılıor.mesela ustunde rogue +8 shel bots war rebirt kaqıdı war üstünde npc den almaya tıklıyorsun direkt oyundan atıor,oyuna qirdiqinde ustunde qorukmuor ama editorden gorukor

tmm 1. ve 3. tmm onlar olmazda:D

2. önemli rebirt npc acılıor.mesela ustunde rogue +8 shel bots war rebirt kaqıdı war üstünde npc den almaya tıklıyorsun direkt oyundan atıor,oyuna qirdiqinde ustunde qorukmuor ama editorden gorukor

Keşke Evde Olsamda SS İle Ispatlasam Sorunsuz Oldugunu.Şaun İş Yerindeyim.Akşama SS'leri Koyucam Rebirth İtem ve NPC'sinin Sorunsuz Oldugunu Göstericem (:

Keşke Evde Olsamda SS İle Ispatlasam Sorunsuz Oldugunu.Şaun İş Yerindeyim.Akşama SS'leri Koyucam Rebirth İtem ve NPC'sinin Sorunsuz Oldugunu Göstericem (:

walla kardeş.benim senin paylaşımı kötülemek istediğim deil,sadece sorunu halletmek bende çalışmıyor oyundan atıyor.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

walla kardeş.benim senin paylaşımı kötülemek istediğim deil,sadece sorunu halletmek bende çalışmıyor oyundan atıyor.

Client Yüzünden Atabilir.Akşam Saat 23:00 Gibi Eve Geçicem.Şuan İş Yerindeyim.Yardımcı Olamıyorum.Bilgisayar Şirketinde Çalısıyorum.Herşey Evdeki PC'De ):

Artık güvenilir HomeKO server açabilirsiniz ;)

Paylaşım için teşekkürler.Ama bişey sorucam ben Idyle girmek istediğimde " There is an error in the selected server." hatası alıyorum.Yardımcı olabilir misin?Şimdiden teşekkürler.. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt