En son Okuduğunuz Kitabın adı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Maeglin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Maeglin

<b><font color="red">AmelE4EveR</font></b>
May
281
4
Sanırım Kitap Kurdu çok aramızda :) En son okuduğunuz kitapların adını alalım bari :)

Benim; Nihal Atsız - Ruh Adam (Tavsiye Ederim.)

Cevap: En son Okuduğunuz Kitabın adı ?

Kitap okuyan yok mu ? :( Vardır sanıyordum :(

5.tim Abdullah Ağar

Arkadaşlar gerçekten okudukca hüzünleniceğiniz,kimi zaman kahraman askerlerimizin en zor şartlarda bile yüzündeki tebesüümün eksik olmadığını örüceğiniz,Abdullah paşanın ve tim'inin güney doğu,kuzey ırak'ta yaptıkları amansız mücadelenin vede teror orgutunun ne kadar kalleş ve gerçek yüzünü öğreniceğiniz muhteşem bir eserdir.

Amacın nedir ? Kroluğunu belli etmen gerekmiyor..

5.tim Abdullah Ağar

Arkadaşlar gerçekten okudukca hüzünleniceğiniz,kimi zaman kahraman askerlerimizin en zor şartlarda bile yüzündeki tebesüümün eksik olmadığını örüceğiniz,Abdullah paşanın ve tim'inin güney doğu,kuzey ırak'ta yaptıkları amansız mücadelenin vede teror orgutunun ne kadar kalleş ve gerçek yüzünü öğreniceğiniz muhteşem bir eserdir.

"Bu ant kimilerine çok basit gelebilir. Belki de çoğu kişi ne olduğunu, nasıl bir mana taşıdığını anlamayabilir. Hatta hazır kışlasında, sıradan bir zamanda söylense etkisi bu kadar kalıcı olmazdı. Ama o gün, gönülden gelen ses; kavuran fedakarlıkta ve tahditle bilek güreşi tutmuş kaskerlerin, kurumuş, kurudukça toz yutmuş, toz yuttukça yutkunmayı unutmuş boğazlarından, haykırışa dönüşmüştü. Sanki o gün, o and askerin, o asker de Türk Milletinin kim olduğunu bana anlatmıştı. Sadece bana mı? Bence, bunu bütün kainata anlatmıştı."

Kitabı okumuştum, okurkan gözümden yaş geldi.. Etkileyici bir kitap..

ferrarisini satan bilge---Robin Sharma arkadaşlar bu kitabı şiddetle öneriyorum.Hayata bakış açınız deişicek.
Kumarbaz dostoyevski----tavsiye ederim gerçekten sürükleyici bir kitaptır

ferrarisini satan bilge---Robin Sharma arkadaşlar bu kitabı şiddetle öneriyorum.Hayata bakış açınız deişicek.
Kumarbaz dostoyevski----tavsiye ederim gerçekten sürükleyici bir kitaptır

Tuttum seni :) Çok kitap okuyorsun :)

:) kitap yaşam biçimidir hava gibi su gibidir.Öyle olmasıda gerekir bence.

:) kitap yaşam biçimidir hava gibi su gibidir.Öyle olmasıda gerekir bence.

Okunan kitap sayısını ideolojiye göre sınırlamak da yanlış bir davranış. Atsız'ı da okurum Attila İlhan'ı da..

Tabiki öyle fakat çok uç noktalar olmadıkca kesinlikle haklısın.

Enson şahane bir kitap okumuştum evde bulursam ismini sizinle paylaşıcam..

Sol ayağımmı ne öyle bir kitap yaşımız için biraz küçük ama çok anlamlı geldi.

Yaşın kaç ki ?

Hüseyin yılmaz - Hüzün Çiçegi

Mehdix.. Hayran kaldım süper kitap.Ama ülkeyi birbirine düşümek için ve şehriyatçıların yazdığı bi kitap o ayrı:) Yanlız konusu süper...

En son 2 kitap daha okudum onları da tanıtayım:

Soner Yalçın - Siz Kimi Kandırıyorsunuz ?

Kod:
Yakın tarihi ve bugün ile geçmişin arasındaki benzerlik köprüleri kuran çarpıcı bir kitap. Acilen okumanızı isterim..

Selman Kayabaş - Teşkilat-ı Mahsusa

Kod:
KV'yi iyi seyredenler bilir, Polat bir zindana girer ve karanlıkta oturan bir adamla konuşur. İşte O'nları anlatan bu kitap dünden bugüne Türk İstihbaratını tamamen gerçeklerle anlatır. Okumanızı tavsiye ederim..

Simyacı , İnsan Ne İle Yaşar

Simyacı güzel kitap.Musanın gülleri'ni okumanızıda tavsiye ederim kimin ne olduunu cok iyi anlıcaksınız^^

Nihat Behram "Darağacında Üç Fidan"

Geri
Üst Alt