Energy Rock Hakkında Bilgi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AndrooS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

AndrooS

Zzz... ♪♫
Tem
472
13

2ccrrqx.jpg

Evet arkadaşlar bu item son günlerde haber verilmeden yapılan saçma bir eventin drobudur.Luferson/EMC , Eslanta düşürülen Juraid Mountain yaratıkları ve Dark Dragon'dan çıkmaktadır.Dark Dragon, Berit Kerevenin küçük halidir.Gelelim bu itemin özelliğine;

Energy Rock' u sol elinize ve sağ elinizede Ap si yüksek başka bir silah taktığınızda işe yaramaktadır.Canavarlara çok seri "R" atack yapar.1 kere R yaptığınızda 8x defa vurur.Böylelikle DREAD MARE,TALOS vs. aklınıza gelebilecek her yaratığı tek başınıza kesebilirsiniz.

Resimde de görüldüğü gibi biri 10 GB den bu itemi almaya çalışmaktadır.İron Neck ile takas yapan bile var.

Bu itemi kullanan bir arkadaşın DREAD MARE ye vuruduğu damage şöyledir.

200x8 = 1600 damage Tabi bunu 1 sn den daha kısa bir sürede vuruyor.Yaklaşık olarak 10 sn de DREAD MARE yi kesiyor
.

[ Alıntıdır ]​

Cevap: Energy Rock Hakkında Bilgi

Bu item kaldırıldı arkadaşım okumadan her gördüğünü buraya koyma

Bu item kaldırıldı arkadaşım okumadan her gördüğünü buraya koyma

Merak Etme Okudum.İtem Kaldırılmış Olabilir Fakat Bunun Hakkında Bilgi Edinmek İsteyen Kişiler Olabilir.Değil Mi.?

Edit : KnightOnlineWorld Resmi Forumundan Bir Haber ;

Selam Şovalyeler!

Ultima yaklaşan savaş için eşyalarını paylaştırma konusunda çok cömert davranıyor! Hizmetlerinden dolayı iki cesur şovalyeden biri Energy Rock, diğeri Chitin Shield aldı. Krowaz’a ve Pathos Cypher’a karşı savaş yaklaştıkça, Ultima yeni eşyalar paylaştırmaya devam edecek!

20 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Ultima’nın Sanal Eşya Bonusu dağıtılmaya başlıyor:

Ring of Felankor +2
Ring of Magic +2
* Magic Cleaning Tool (YENİ- Bir kullanımlık magic eşya )
Silvery Gem
Trina's Piece
Red Treasure Chest
Speed-Up Potion
500 HP+ Scroll
Voucher for 100 HP Pots

Ultima’nın Sanal Eşya Bonusu’nda ikinci tur süresince savaşa hazırlıklı olun! Nadir eşyaların yanısıra yepyeni bir magic eşya alın!

Kısa bir bilgilendirme; Yalnıca oyunun Power Up Store'undan yapacağınız alışverişler bu hediyeleri kazanmanıza yardımcı olabilir.

Knight Online Takımı

- Energy Rocklar Kaldırılmamış Fakat 14 Günlük Diye Biliyorum
Bilip Bilmeden Konuşmak Moda Olmuş Bu Aralar :)

Son düzenleme:

O resmi forumda moderatörlük yaptım ben.Neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum.:) Bilip bilmeden konuşmak gerçekten moda olmuş.Tabi post kasmakta

O resmi forumda moderatörlük yaptım ben.Neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum.:) Bilip bilmeden konuşmak gerçekten moda olmuş.Tabi post kasmakta

Moderatörlük Yapmışsan Umrumda Değil.Ayrıca Ne Ara Paylaşım Yapmak Post Kasmak Olmuş?
Uzatmanında Bir Anlamı Yok...

Bilgi vermesi Suçmu Her Konu Açana Post Kasıyor Deseydik . Vay Halimize .

Bu Arada Ciddi Kim Kazandıysa Çoştu :D

bır zamanlar kaldırılmıstı ama Ultımanın Sanal Esya Bonusu eventında 14 gunluk olarak verıldı.....

2ccrrqx.jpg

Evet arkadaşlar bu item son günlerde haber verilmeden yapılan saçma bir eventin drobudur.Luferson/EMC , Eslanta düşürülen Juraid Mountain yaratıkları ve Dark Dragon'dan çıkmaktadır.Dark Dragon, Berit Kerevenin küçük halidir.Gelelim bu itemin özelliğine;

Energy Rock' u sol elinize ve sağ elinizede Ap si yüksek başka bir silah taktığınızda işe yaramaktadır.Canavarlara çok seri "R" atack yapar.1 kere R yaptığınızda 8x defa vurur.Böylelikle DREAD MARE,TALOS vs. aklınıza gelebilecek her yaratığı tek başınıza kesebilirsiniz.

Resimde de görüldüğü gibi biri 10 GB den bu itemi almaya çalışmaktadır.İron Neck ile takas yapan bile var.

Bu itemi kullanan bir arkadaşın DREAD MARE ye vuruduğu damage şöyledir.

200x8 = 1600 damage Tabi bunu 1 sn den daha kısa bir sürede vuruyor.Yaklaşık olarak 10 sn de DREAD MARE yi kesiyor
.

[ Alıntıdır ]​

Pazardaki fiyatı 10 gb , ama iron neck lede takas yapılıyor diyorsun iron neck 10 gb mi :icon_eek:

Pazardaki fiyatı 10 gb , ama iron neck lede takas yapılıyor diyorsun iron neck 10 gb mi :icon_eek:

Pazardaki Fiyatı 10gb Değil Resimdeki Kişi 10gb den Buying Pazara Koymuş 10gb den Arıyor. :)

Ayrıca Bunlar Artık Event Droplarından Kaldırıldı Fakat Ultima Eventinde Kazanan Kişilere Veriliyor 14 Günlük

TeşekkurLer....

İron neck 10 qb :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt