EQGamer Bir İlke Daha İmza Atıyor [Maradon Pk--New EQGaMeR Skill Warrior Nova]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ByBrux

Well-Known Member
Emektar
Ağu
1,097
31
EquaL GaMeR Kuruluşu Olarak Satılan Veya Paylaşılan Ürünlerimizi Genelde Tanıtmıyoruz Ancak Bu sefer Sizlere Bunu Sunmak İstedim.

Maradon Pk Forumda Yapılasını İstiyenlerin çok oldugunu Gordum Hatta Özel bir konusu bile wardı. Ve Neden olmasın diyip Kolları Sıvadık +open x Komutu gibi komut ile açılan Savas da 21. Mapda olup yanı orjinal maradonda

sanki kale savaşı başlıyormuş townda doğuyorsunuz ve butun npcler değişiyor En güzel tarafıda Kazanan Maradonda Bayrağı Oluyor :)

Warrior'da Eylence Olsun Diye Nowa Koyduk Ve bir çok class'a da birçok yeni skill yaptık ancak bunları sımdılık gostermemeyı tercih ediyoruz

warrior nowa dan bir kaç goruntu de içinde war

Dosya.tc yukledım zamanım olmadıgı için beynen biri bunları forum'a resim olarak olarak yaparsa çok sevinirim

Resimlerin Link'i
[url=http://www.dosya.tc/PvpPicturesArchive.rar.html]Web Hosting - Dedicated Server[/url] [/SIZE][/B][/CENTER]

Cevap: EQGamer Bir İlke Daha İmza Atıyor [Maradon Pk--New EQGaMeR Skill Warrior Nova]

tesekkurler......

Cevap: EQGamer Bir İlke Daha İmza Atıyor [Maradon Pk--New EQGaMeR Skill Warrior Nova]

sslere bakımda ona göre yorum yapıcam :D

Tebrikler ama resimler 18mb indiremicem biri buraya koyarsa çok makbule geçer :)

:D Bakalım resimlere

Ayrıca Adam kesince Np Gelmektedir Altını Çizerim :)

resimler iniyor hö

Warrior'a nova koymak zor bişey değil, saçma bişeyde :D
ama Maradonda PK Olayı Hoş olur :)

Warrior'a nova koymak zor bişey değil, saçma bişeyde :D
ama Maradonda PK Olayı Hoş olur :)

:D

kanka ben bu senın aga yorumlarını çok beyendım ya xD

Hele Gorkem Hakkında Koptum Tam yerını bulmuş xD

warrior epic diye bir oyun indirtti 1,5 gb indirdik bir bok yok xD

Baba İndirme Sayısı

indirilme sayısı: 20

ama Resim hakkında Yorum Yapan yok daha

Son düzenleme:

ne kadar saçma şey var eqgamerda :D

resimler acılmıor

Güzel Resimler Tbrkler :)

1 resimler acılmıyor
2 bazıları acılmıs gibi yapıyor
3 bazıları acılıyor
5 bazıları virüslü
6 sacma sapan olaylar var
7 resimdeki adamların kilo vermesi gerekiyor
.
.
.
3968 resimler cok güzel basarılarınızı devamını dilerim

edit: bütün sacma yorumları yaptım lutfen sacma yorum yapmayın

Resimleri İndiriyorumda.

Moradon Pk Güzel Olur Npc'ler Degişmesi filan.

Bi İstek war :D

3. Irk yapsanıza hö

1 resimler acılmıyor
2 bazıları acılmıs gibi yapıyor
3 bazıları acılıyor
5 bazıları virüslü
6 sacma sapan olaylar var
7 resimdeki adamların kilo vermesi gerekiyor
.
.
.
3968 resimler cok güzel basarılarınızı devamını dilerim

edit: bütün sacma yorumları yaptım lutfen sacma yorum yapmayın

3968 benım ılkokulda okul numaramdı :haha:

kişisel gorusum kusura bakma.

oyun berbat edılmeye devam edılıor
orjınallık 0 a ınıor paylasımın ıcın tskkrler.

Saçma olmuş ve ekran sisli falan ama geliştirebilirsin

Orijinallik 0 :)

Geri
Üst Alt