EQGamer Bir İlke Daha İmza Atıyor [Maradon Pk--New EQGaMeR Skill Warrior Nova]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: EQGamer Bir İlke Daha İmza Atıyor [Maradon Pk--New EQGaMeR Skill Warrior Nova]

Ben önce bu adama oha falan oldum :) Ne serverı velet :) equalgamer herkeze hitap edecek ürünler satmıyor olabilir.Adamlar fantastik şeyler yapıyorlar.Bunu hoş bulacak arakdaşlarımız mevcut.Bu yüzden yok orjinal değil yok kötü yorumlar demeniz çok boş bence.Alan alır almayan almaz size yararı veya zararı yok.Alan birinin serverında sizi garanti görürüz. :D

OnlyShield E aynen katılıyorum alan serverlarda sizleri beklicem :)

Cevap: EQGamer Bir İlke Daha İmza Atıyor [Maradon Pk--New EQGaMeR Skill Warrior Nova]

uzgunum ama paylaşmıcaz buradaki anlattıklarım satışa sunulucak

ulan afedersin her boku satışa sunarsınız ama nerde beleş paylaşım war oraya çökersiniz o kdr satıyosun peki bugüne kadar edindin bilgilerin hepsinide alım-satım bölümündenmi yaptın ? tabki hyr prosedür koda girersin anca beleş oldu için kendiniz bişi bulunca hemen satışmış hadi ordan

ayrıca resimlerde kazananın bayragının maradonda görüntüsü yok belkide yalan sölediniz yada warsada clientten yaptınız bölece her deişmek istedinizde patch atıcaksınız bir prosedür olarakmı yaptınız yoksa yapmadınızmı bu bile bilinmiyor

BUYRUN RESİMLERİN BAZILARIN LİNKLERİ

h ttp: //img244.yukle.tc/images/88431.jpg

h ttp: //img241.yukle.tc/images/51503.jpg

h ttp: //img241.yukle.tc/images/1854.jpg

h ttp: //img194.imageshack.us/img194/5171/57069320.jpg

h ttp: //img194.imageshack.us/gal.php?g=57069320.jpg

h ttp: //img200.imageshack.us/i/26872902.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt