Eski Charınız Ve Hikayesi..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lodesa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lodesa

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Konumuz Hani +4 Shard OLsa Bile O Sizin Charinizdir Emek Vermişinizdir Her Gece Korku Dolu Rüyalar Görüyosunuzdur Rüyada Char Soyuluyor Ve Siz İtemsiz Kalıyosundur Eski Charini soyulmuş VEya Sattıqınız Charların Resimleri Eminimki Duruyodur Kıyamayip Silemiyosundur Onları Buraya Koyarak Hikayesini Bize Anlatabilirsiniz..

İşte Benim Edana'daki ITerrYI AdLı Karekterim'in Hikayesi..

iLk Başladığımız Gold Prem Cash Elbiseler +8 CLEAVEr +7 SEt DD KAFALIK VaRDi

Zamanla +8 CLeaver +7 Dual Shard OLDu Gelişmeye Devam

Walkrie'sizde Yakışıklı Dimi

Takım Ruhu & DoStluk & KardeşLik

Ve Sonn Birgün OkuL Çıkışı Eve Gittim Posta Kutusunda ADSL Faturasi Vardi 2 Aylık Fatura Ödenmenmiş Toplam 90 TL Çok Zor Olsada Evin Huzuru Charımdan ÖnemLi İdi Hemen Satıp Ödedim

Okuduğunuz için Teşekkür Ederiz Gelelim Sizin Hikayenize..

Cevap: Eski Charınız Ve Hikayesi..

Eline Sağlık Ty Paylaşım...

guzel paylaşim tesekkurler sonu biraz huzunlu olmus...

tesekkurler...

Ç0çuğun Gibi 0Luyor o CAR Snin Ne NaLet bir oyundur =) AnLaMadım =)

ADSL Faturası için charı sattın he bu biraz yürek ister beee :D

resim yok elimde ama sabah akşam edanada priest kastm.. zamanının en iyi priesti..67 lv yaptım exp e devam ediyoruz tabi bi yandan da hep item yapıp sağlam olmaya hemde czye hazırlık..
1-2 ay kadar uğraştıktan sonra 67 priest oldu 73.
2 hafta full pazar ve item yaptıktan sonra
*+8 i.i
*+9 str fem. 4 parça..
ve artık 1 parça kalmıştı. cz de boy göstermenin zamanı gelmiş gibiydi..
ama dur dedim kendime 1 parça eksik! onuda tamamladıktan sonra dönmemek üzere Np Akardı..
gece saat 4:30 a kadar uğraştım ve donluk +9 umuna basmıştım.. gözümden uyku akıyordu. sabah 9 gibi kalkar ilk cz me inerim diyordum.. mutlulukla yattım.
sabah oldu kalktım kahvaltı vs. sonra açtım oyunu hemen gittim np kasmaya başladım.
öyle güzelki 60 lv dolu adam :D 60 olan cz gelmiş. önüme gelene bi malice sonra 2 helis adam yerde..resmen np yağıyor. bi günde 4k np kastım.. p.tesi oldu okula gittim öğlenciyim. okuldan çıkışta hava kararıyor.. benim charıda okulda bilmeyen yoktu neredeyse..
otobüs durağına doğru gidiyorum 3 kişi önümü kesti, birisi bıcak çekti zorla internet cafeye göttürdüler. chara girdirdiler zorla msn adresi şifresi charıın şifresini aldılar ve orda değiştirdiler.. gece gündüz kastığım charım 2 dk içerisinde 3 tane şerefsizin eline geçti.. aldıktan sonra bide tehdit ettiler..sornra o çocukları arkadaşlarla giderken gördüm meğerse sabahcılardan öğrencilermiş.. charın şifresini zorla aldık ama charda 1 tane item bile kalmamıştı. o zamanda hep kendi çabanla item yaprsın. gb satışı fln yok yani..
öylelikle charda, emeklerimde gitmiş oldu... o zzmndan sonra usko ve emek ile kasmaktan nefret eder oldm..
eski edanadakiler bilir

Scarface1307 ( ben )
lwntylmz ( mage süper bi abimiz )
sinek1994 ( kardeşim gibi )
xdeemoo - xkanki ( ikisi kankalar aynı semtte oturuolar )
cicick bile beni gördüğünde selam verirdi yani o kadar iyi muhabbetimiz vardı..

ama gel görki giden zaman ve emekler oldu.........

okuyanlar'a sonsuz teşekkürler..

duygulandim la gözlerim doldu :S

:S hikayeler sarstı beni hackerlardan nefret ediorum benimde +8 exp ii mi çarpmışlardı :@

daLLamara bak bıcak mı çektiler char için öLdürürdüm onları tek yakalaadığımda ertesi gün.

Güzel Hikayeler :(((

Geri
Üst Alt