Eski KO! Arşiv ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 2sese
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Eski KO! Arşiv ..

şu bretin az ilerisinde sağ tarafa dönünce ileride ne vardı çok merak ederdim gidmeye korkardım keserler benı diye :D :D :D :D

:D:D ah be güzel kardeşim şu konunun yapılış biçimine bi bak bak yanlardaki o işaretler neyi gösteriyo ? ALINTI olduunu gösteriyo
yemedik arşivini :D
bak işte o anladınmı :)

ayrıca görmedim kusura bakma :)

halen yüzssüzlük yapıyorsun eğer konuyu düzeltmessen seni şikayet edeceğim kişiyi biliyorum.
onca yıllık arşivi tek ben paylaştım benden sonra gelip sen yüzssüz gibi halen post kasmaya çalışıyon

Son düzenleme:

neyine post kasacam ya saçma sapan konuşuon ben buradan almadım resimleri sende görmedim ayrıca konu zaten alıntı şeklinde kim paylaşıldıysa ondan alıntı anlayabildin heralde :)

güzel günlerdi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Süperdi Arkadaslar 1102 veya 1098 Acmayi Düşünüyorum İlgili arkadaslar Benle İrtibata Geçerse Çok Sevinmirim.

dosyaları paylaşmıştım server files ve database olarak :) işini görür umarım bluemansiiz

öyleydi Eskiler Ya :) Cyhperde Saphyraydı sanırım bi gm kastıydı 30 Levele Kadar bizi :D

ah ne günlerdi ya asasda strye vermek paha biçilemez :) Goblinlerin Yolunu bulamazdık . acaip sevinirdik :D way be ne güzelmiş .

başkaydı o zamanlar ne anlatılır nede geri geliir gibi

Geri
Üst Alt