Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Myko db kardeşim bişeyi kopyaladığımız yok face sayfasına sanırım hiç bakmıyorsun ? biraz incele serveri bu tarz bişey yazman hiç hoş değil kötüleme amacıyla yazılmış bir yorum dosthane olsan bu şekilde gelmezsin..Dostum serverin içinde ne var ne yok anlatan bir fotoğraf bir video yok, hepsi farklı yerlerden kopyalanmış şeyler. 5-6 güne açıcağın serverine bir giripte birkaç foto çekseydin video çekseydin de bize gösterseydin. Herhalde serverinde açmadan önce emek verdiğin şunu ne güzel yaptık dediğin, oyuncular çok beğenecek dediğin birşey vardır.
Myko db kardeşim bişeyi kopyaladığımız yok face sayfasına sanırım hiç bakmıyorsun ? biraz incele serveri bu tarz bişey yazman hiç hoş değil kötüleme amacıyla yazılmış bir yorum dosthane olsan bu şekilde gelmezsin..
beyfendi nası bir paylasım istiyorsunuz ? server içi tüm rehberimiz bitmiştir zaten birazdan web site aktif olacak oradan herşeye erişebileceksiniz onun dısında oyun ici görsellikleri zaten paylasıyoruz ? diğer myko sw tanıtımlarına bakdıgımızda bizim konumuz gibi ilgi çekicek bir konu göremedik beğenmemeniz bizi üzdü genede teşekkürler yorumunuz icinEyvallah facebooktan npclerin üzerinde npc sembollerinin olduğunu öğrendim. Neyse birşey demicem. Zaten yaptığın dönüşle server hakkında beni yeterince bilgilendirdin. Başarılar...