MYKO EskiKnightOnline.net | Eski haritalar & Eski Client & Yeni Etkinlikler |OFFİCİAL 8 ARALIK CUMA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NewTRKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUGÜN SAAT 20 : 00 SERVER ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nefret ediyorum şu sayfa bugundan.500 online bi anda 3k ya çıktı.Daha en baştan güven kaybediyo benim gözümde.Exenizde virüslü olduğu için direk siliyo.Duvarı kapatmalımıyım bilemedim.

4000 user olmasından kaynaklanan bazı küçük sorunlar varmış onalrda kısa sürede çözülecekmiş. müthiş server.

server fena değil ama konu sahibi , serverin sahibi olduğu düşünülür ve sürekli 31 gibi sayılarla konu uplayınca ben de bir düşünüyorum

Büyük umutlarla geldiğimiz bu serverı tim olarak bırakıyoruz. Vakit harcamaya değmez bir server. Mage skillerinin çoğu buglu. Öyle ki çoğu zaman tp bile çalışmıyor. cz silah görevlerinde her joba görev var mage e yok. 57 lvl full mp paper mage karşı ırka 300 400 vuruyor. Sadece bunlar değil. BDW giriyoruz bdw haritası diye bişey yok. bildiğiniz pianada savaşıyorsunuz ve karuslar tepede humanlar çıkamıyor, humanlar aşağıda. karuslar kesip kesip town atıyor yada tp ediliyor humanlar peşinden gidemiyor. Sadece bunlar mı ? bitmedi. Serverda shard raptor kırmızı kutu dropları ilk 3 gün yokmuş. Peki bu şartlarda myko db de ib +7 nasıl olabiliyor ? asas spikela 1 k vuruyor mage alanla 250 vuruyor.
Kesinlikle mage timlerin girmesini tavsiye etmem. zaten giren mage timlerde bizim gibi alt f 4 çekiyor.
Exp kasmak aşırı zor iken item kasmak orta seviye. öyle ki Spike ınızı açmadan +6 dual md niz elinizde. exp görevi yok. expinizi sadece slotlarda kasıyorsunuz.
Sn admin. 2 hafta bekledik bu serverı bu kadar tırt olduğunu düşünemedik k.byın. Biraz yourko yu oldschool ko ya bakın da MYKO db nasıl olur görün.
!!! SERVERIN ÖMRÜ 1 HAFTA !!!
MASSACRE klanı olarak serverı bıraktık. Kalan userlara başarılar.

Server'a arka arkaya 5 6 kere res geldi 2 clan masterini açtı server patladı. Dolandırıcılar. Kanmayın. Ko-Cüce yönetimi şunlara reklam vermeyin güvenirliliğinizi sarstırmayın. Dalga geçer gibi bide exp event açtılar. 1 gün dayanamayan server, acemi GM'ler. Myko bi bu var diye gelmeyin gidin 1 aydır açık servera başlayın çok daha iyi. Para yatıran arkadaşlara geçmiş olsun. Bilgi amaçlı yazılmıştır. Çerezlik serverda olsa emek emektir. Karaktersiz yöneticisi olan serverlara para kazandırmayın.

Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun bereketlı kazanclar dılerım.

Yaklasık 10 senelık ko tecrubemde edındıgım bılgılere dayanarak sızlere canlı destek forum admınlıgı game master ve reklam bolumlerının herhangı bırısınde basvuru yapmak ıstıyorum...

mehmet can akcaoglu

05453102550

Geri
Üst Alt