MYKO EskiKnightOnline.net | Eski haritalar & Eski Client & Yeni Etkinlikler |OFFİCİAL 8 ARALIK CUMA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NewTRKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 000000 saçmalığı yalandır. Sırf bunu aktarmak için üye oldum forumlarına yazdıgım gibi banlandım. Googleye 0000000 ile röportaj yazın 2021 de yapılan roportajı alıp buraya kopyalamışlar birde biz çevirdik diyolar. İnanmayın düzenbaz bunlar inanmayan bakabilir . 2021 Yılında yapmış olduğu roportajı bide 0000 ile ilgili foruma konu açmışlar oraya eklemişler ve demişlerki biz yazdıklarını türkçe olarak çevirdik falan filan. Yalan inanmayin sakin :D ulan bu kadar komik olunmaz be

bakın beyfendi şuan oyunda geliştirdiğimiz yeni bir sistem sayesinde sikayet ettiğiniz oyuncuyu direk pcsine erişip kontrol sağlayıp koxp kullanıp kullanmadığını görüyoruz buradan size cevap verdiğimiz gibi facebook sayfamızdan,forumdan,oyundan her yerden cevap veriyoruz keşke burdan iletmek yerine belirttiğimiz platformlardan iletişime geçseniz....

Oynamak icin giricektim servera cliente rat eklemisler bilmeyenler google dan aratip ogrenebilir kisaca yasal olmayan sekilde pcnize sizan bir program bilgisayarinizin kamerasi dosyalari hersey dahil buna (lamel programi) kontrol edebilen bir yazilim. Sunucunun sahibide pc ye direk erisiyoruz dediginde bunu belli etmis oldu.Sunu bilmenizde yarar var sunucu sahibi yada sahipleri yaptiginiz yasal olarak bir suc ve hapis cezasi var.Yaptiginiz yanlistan basiniza birsey gelmeden vazgecmeniz en iyisi olur sizin icin.

SenHeaLLeBenDaLLarim
SenDaLLBenHeaLLerim
Kc Cektik Kclerimiz Ne olcak Kardeş Boşamı Para Yatırdık ??? AcıkLama Yaparsan Cok İyi olucak ???

KAPAT SERVER I OROSPU ÇOCUĞU SERVERLA İLGİLENDİĞİN YOK !!!
BİDE RE-LAUNCH YAZMIŞ AMK AÇ PARA KÖPEKLERİİ

arkadas bu oyunu ne zaman indirip yüklemeye baslayınca taskeng.exe diye bir virus bulaşıp duruyor bir indirdim oldu sildim düzeltemedim bilgisayara format attım dedim yeni swde düzeltmişlerdir indirdim yüklemede aynı taskeng.exe diye virus artık bundan sonra bu oyunu indirmek yok arkadas adama faceden yazıyoz cevap bile verdiği yok

Geri
Üst Alt