nedir bu kıskançlik ? her hafta server açmamız ne alaka ? ilk serverimiz 2.5 ay önce acıldı basarılı bi sekilde acık kaldı ve hala acık 2. serverimiz 2 ay sonra acıldı malesef bazı sorunlardan dolayı re-launch yapıp 2 gün sonra tekrar acdık fakat user yoktu malesef ama alınan her kcyi 3. server acıldıgında iade edeceğiz kimsenin parasına cökmüyoruz tamam sen basarılı bir serversin fakat kendini bu kadar kücük düşürmen acıkcası bizi mutlu etti demekki gözüne çok batıyoruz.ne zaman yönetim bu konuyu kapatip reklamlarini iptal edecek merak ediyorum ? her hafta bir server macerası, olmuyorsa zorlama.
mustafa gezer lütfen toz ol buradanpardonda sen piyasada nesinde adama piyasada yenisin diyorsun kırık soacas ile oyun acıyorsun adama Falan Filan cekiyorsun Bu murat alver ve tayfasını zehirlemek lazım piyasadan cıksınlar ya herşeyin kalitesini düşrüyorlar
Muratın yaptığı hangi şey piyasayının kalitesini düşürüyor ?pardonda sen piyasada nesinde adama piyasada yenisin diyorsun kırık soacas ile oyun acıyorsun adama Falan Filan cekiyorsun Bu murat alver ve tayfasını zehirlemek lazım piyasadan cıksınlar ya herşeyin kalitesini düşrüyorlar
MUSTAFA GEZER ANNENİ SİKERİM OLUM ORDAN KUDUR ANNENİ BÖYLE AZINA SAKSO CEKCEK ÜFFF NE GÜZEL OLUR LENHerşeyi Rezillik saysak 1 haftamızı alır
roxside misin nesin piyasada daha yenisiniz hocam siz hala utanmadan tekrar açıyorum lütfen benle aynı zamanda açmayın diye ağlıyorsunuz ? yani bu nasıl bi küçüklüktür neyse bizim serverimiz tutmadı evet fakat biz sizden birşey çalmadık yeni olan sizsiniz çalınacak birşey varsa sen çalarsın bizim herşeyimiz ARES sunucusunda sergilendi zaten kalitemizi hizmetimizi bilen biliyor 2. sunucumuz da bir çok aksilik yaşandı bunları userede açıkladık kendi kendinize boş kıskançlıklar yaygaralar yapmayın herkes ekmeğine baksın açgözlülüğe gerek yok biz sizin peşinize koşmuyoruz sürekli siz kendiniz atlıyıp birşeyler yazma çabasındasınız buda sizin açgözlü olduğunu gösterir bizim değil.
Yourko danda iyilik istiyen yok o kendini küçük düşürmeye devam etsin.