MYKO EskiKnightOnline.net ▌YENİ SUNUCU BERAMUS RE-LAUNCH = 8 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ 21.00 !!

HER HAFTA YENI DB .D HATTA BU YUCELMIDIR NEDIR ISMINI BILMEM EN SON ACTI DB DE ARKADAS 50TL VERMISTI BUNA 3 X WARIORA MASTER 1 TANE TOTO 6 VERMISTI HATTA TOTOYU BEN TAKMSTM TAMAM EYW HER HAFTA DB ACIN ONA BISI DEMEM AMA BIRAZ FARKLILIK GETIRIN AMK HER ACTINIZ DBDE SADECE TEK YAPTNZ SWYI SIFIRLAYIP ACMAK BARI BISILER EKLEYINDE OYLE ACIN SOYLENEN BUGLARI DUZELTIPO ACIN BIKTIK SIZLERDEN VE O HEP AYNI ACTINZ DB LERDEN BIRAZ FARKLILIK GETIRIN .D

Ancient Game server sahibi KADİR ŞİRİN'İNİN SERVERIDIR ESKİ KNİGHT ONLİNE ! YİNE VURGUN PEŞİNDEEE! DİKKAT DİKKAT!

ARKADAŞLAR ANCİENT GAME SAHİBİ ELVİN ESİCİ VE BENİM HİÇ BİR ŞEKİLDE MYKO SERVERİM OLMADI HOMEKO YÖNETTİM FAKAT MYKO DATABES AÇMADIM HİÇ ONUN İÇİN BOŞ KARALAMA REKLAMLAR YAPMAYIN VEYADA YAPIN REKLAM REKLAMDIR DEVAM GOO

Değerli yorumlarınız için teşekkürler @thebestplayer , @kleine222 , @SaygiDuy farkındayız farklı serverlere ait reklamcılarsınız karalamak için elinizden geleni yapiyorsunuz ama bizim aldığımız ilgi ve mesajlar bizleri çok mutlu ediyor ve sizin böle saçma şeyler yazip konumuzu güncellemeniz çok hoşumuza gidiyor , tekrar teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar dilerim.

Geri
Üst Alt