Farm Server ESKO 2021 | Benzersiz MYKO Tadı | Yerli Yabancı |Kaliteli Oyun Anlayışı | Geliyor Kaçırma! |Ücretsiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Forgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Forgame

New Member
Reaction score
0
jJg6XJ.jpg

Merhabalar , Esknight.Net ile Knight Online dünyasına yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyoruz , tüm oyuncuların oynayabileceği , eşit , orantılı ve sıkılmadan el emekleri ile bir noktaya gelmeleri konusunda çok güzel bir oyun ortamı hazırladık... Oyunumuz tamamen eski stil knight online esinlenerek hazırlanmış olup tüm oranlara sadık kalınmıştır ve orjinalliğini grafiksel olarakta yansıtmıştır , bazılarınız bilir yaklaşık 4 aydır beta/test serverımız açıktı bu vesile ile sorunsuz ve istediğiniz tarzda hilesiz güvenilir bir oyun oluşturduk ve tanıtımlara başladık. sizleri aramızda görmek bizlere mutluluk verecektir.

Açılış Tarihi : 6 Haziran Cuma 19:30

Web bilgileri
Site : http://esknight.net
Forum : http://esknight.net/forum
Facebook : http://facebook.com/eskonline
1959256_536634599777761_877766776_n.png

Oyun Hakkında.
*Oyuna ait özel setubumuz vardır , zorunludur güvenliğiniz açısından.(hemen inmekte boyutu 460mb)
* Yan char açılması kapalı ve Türkçe ID Koruması vardır. Alfa numerik karakterlerle üyelik açılmaz, sadece harf ve rakam kullanılabilir. ( Her accounttan sadece 1 karakter açılabilir.
* Özel Acme Sistemi Server DDoS/Botnet güvenceli bir Dedicated server da bulunmaktadir. Yani herhangibi bir saldirida hiç bir sorun yasanmaz. Ayrica Serverimizde ACME-Anticheat bulunmaktadir bu oyun kalitesini arttirmak ve hilesiz bir oyun için. Ayrica Sifreleriniz özel bir Cryption ile saklaniyor yani bilgileriniz kesinlikle kötü ellere düsmez ! ayrıca özel setupumuzla oyunu güvenle oynayabilirsiniz.
* Pelerin almak için Caitharos (pelerin canavarı) kesilip içinden %100 dropla anahtar alınır, görevi Knight Clerk'ten yapılır. Clan gradeleri orijinal myko ayarındadır, ilk 5 clanın kollukları yanar.
* Savaşlar sorunsuz olarak çalışmaktadır, Warder ve Keeper Kesildiğinde NP verir ve Alttan ve üstten notice olarak kesen kişinin adı geçer.
* Commanderlar sorunsuzdur.
* CZ'ye user çekmek ve slot baskınlarını yaygınlaştırmak için DROP ve EXP Arttırılmıştır.(%35)
* Master otomatik açılmıyor, görevler nasılsa o şekilde açılıyor.
* Opal, Safir ve Kristal ihtiyacını karşılamak için içinden Scorpion Türlerinden %30 ihtimalle düşer
*Mage Alanları Orjinal halini almıştır.Abartılmamıştır.
* Her job eşittir. (Kullanmasını iyi bildiğiniz sürece)
* Her job'ın her skili günlerce test edildi. En makul standart damagelere ayarlandı.
* Master olmak ve özellikle de 70 olabilmek çok önemli
* Mage'lerin 70 skillerinin damageleri gerekli ölçüde arttırıldı. (böylece mageleri 70 kasmaya teşvik unsuru oluşturuldu)
* Aynı şekilde warrior ve assassinlerin de 70 skill damageleri makul oranda artırıldı.
* Yapılan düzenlemeler sonucunda, okçular da artık assasin kadar tercih edilebilcek bir class oldu.
* Akla gelebilecek en ince detaya kadar buglar fixlendi, ayarlamalar yapıldı.
* Level Sınırı Ilk etapta 65 sonra 70
* Casttle Siege War Tamamen Fix
* Tüm Skiller Sorunsuz Ve Eşittir
* Tüm Droplar Sorunsuzdur
- Vesaire vs. diye devam eder bildiğimiz şeyler daha fazlası oyunumuza ait forumda belirtilmiştir.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2021/06/02/d3r3.md.jpg

O2vDV5.png

10380267_566709310113537_2825380127539166941_n.jpg

10273731_550986565019145_7888206480375276829_n.jpg

Son düzenleme:
'' NerdesinCevriye '' KARUS olarak yerini alacaktır. ;)

Selamun Aleykum Arkadaşlar.?

BU SERVERDA MAGE TEAM KURDUK SİZLERİDE BEKLERİM

Bu Oyun Ortamında Bizimle Beraber Eğlenebilecek Zaman Geçirecek Arkadaşlar Arıyoruz.?

Aile Ortamı Gibi Saygılı Küfürsüz Fakat Yeri Geldiğinde'de Küfür Farketmez. Eğlenceli Oyun Ortamı Yaratmak İstiyoruz.?
Yani Uzun Lafın Kısası Ben Bir Maraka Muhabbetli Bir Kurmak İstiyoruz.?
?
NOT KESİN OKU : KALICI OLAN ARKADAŞLAR ARAMIZA KATILABİLİR.?
?
NELER YAPACAĞIZ ??
?
Amacımız gireceğimiz Sw'de Fark Yaratmak!?
Sw= http://esknight.net/
Sw açılış tarihi = 06.06.2021 olarak verildi. Aksilik olmaz ise o gün başlıyoruz.?
?
## GeceKondu AİLESİNE KATILMAK İÇİN ##?
Yaş ortalaması en az +16?
Ts,Vent,Raidcall Gibi programlarınız hazır olsun.?
Mage % Priest en az deneyim 5 aylık olsun arkadaşlar.?
?
Yönetim?
?
GeceKonduReis?
&?
GeceKonduRamCoo?
?
Facebook Grubumuza İstek Yollayabilir https://www.facebook.com/groups/317453751742531/?fref=ts

Yada Kendi Facebook adresimi eklesin [email protected] İsmim Ramazan LAFCI

Vallahi facebook sayfası 350 beğeniyken ordaydım 3500 olacak hala ordayım çok bekliyorum inşallah bir aksilik çıkmazda keyif dolu bir oyun oynarız.

Her zamanki gibi tek olacam
Nick : 5thAvenue

walla bu sw için sunu sölicem ne uskonun suanki hali ne osko ne yourko hepsi yalan bu sw gerçek diyorum cagımızın en büyük pwp serveri :) Burn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

selam aleyküm öncelikle kardesim sana bi sorum olucak yourkoda oynuyordum adamlar 1 saate 55 lwl olup pk cıkıoydu ? bole olmucak degilmi biraz lwl atmalamak icin caba harcanacak degilmi ? item hemen olmicak ? bole server istiyoruz artik

Umarim Server Tutar Bol user Kardesim İnssallah tutar :)

hayır efendim böyle bir şey olmayacak herşey orantılı forum sitemizde ilgili bilgiler var.

elinize sağlık uzun zamandır facebook üzerinden takip ediyorum umarım kalıcı olur.gelen userlerin exp zor item zor kolaylaştırın demesine kulak samassınız umarım ko nun ilk günlerinin tadını böylelikle alırız.

Eski Anatolia clanı olarak pvp bölümünde sizlerle olacagız başarılarınızın devamını bekliyoruz

sırf eski launcher ve müzikler için gelecez exp zor olursa güzel olur

saat kaçta acılacak bide onu duyurursanz iyi olur

team arıyorum foruma konu açtım

Değerli Dostlarımız , Buradan kendini bilmez bazı kişilerle bugüne dek muhatap olmayarak onları ciddiye almak istemedik fakat bizimle aynı güne ve haftaya denk gelerek bazı rakip oyunlar karşımıza çıkmaya başladı haliyle bunların bazı oyuncuları asılsız iddaalar öne sürerek oyuncu kitlemizi baltalamanın peşindeler bizleri yakından tanımak veya tanıyanlar 2 yıl önce facebook'ta açmış olduğumuz knight online grubumuzda oyunumuz ile ilgili sürekli bilgiler verdik ve bir çoğu kişi tarafındanda bilinir herkes resmi açılış tarihini beklemektedir saygılar dileriz. Bu tarz insanlara itimat etmeyiniz.

sevgili ring , bu tarz insanların seviyesine düşmemelisin ilgin için teşekkürler.

admin hazır burdayken saatinide ayarlayın iş cıkışı 9 gibi açın

sn.deccal o saatler düşünülmektedir yarın gün içinde açıklayacağız.

Geri
Üst Alt