The1nfern0
New Member
- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum. +10 yılı aşkın gerek usko gerek pvp geçmişim var yani sözüm o ki bu işin kurdu oldum artık diyebilirim... Velhasıl gelelim asıl konumuza
çocuk zekalı iş bilmez bu Pvp sahibi arkadaşın bir sahtekarlığını yakaladık. Server da zaten 10 15 user olur olmaz yeni açılmış reklamı dahi verilmemiş bizde deli gibi lwl ve item peşindeyiz... Birde ne farkedelim cz de bir karus bir human karekterler Trol king den beter ölmüyorlar... Bir arkadaşımızın dikkati ile cz bile uğramamış gece açılmış bir karakterin roller ep ler takıp 54 levele ulaştıgını gorduk.. Bunada amenna bana göre yıne olabilir fakat stadlara bir baktık ki hepsi 255
Yani polat alemdar gibi ölümsüz ölümsüz gezmesinin sebebi buymuş. Tabi gm ile diyalogumuz var server az kişi oldugundan. Durumu anlatınca bir anda site çöküp çarların stadları düzeltildi... bende PrtScn den bunu çekip rezilliğini gözler önüne koydum... saatlere bakıp farkedebilirsiniz... Sonrasında ise daha 5 dakika geçmeden noticeden bunu yapan arkadaş diğer gm dir gereken cezayı almıştır açıklama yapılacaktır yazısı aldık.. Yahu beyin fakiri güzel arkadaşım biz öğreneli 5 dakika olmuş sana kim ne ara söyledi?
Allah akıl fikir versin. Neyse gm nin kendisi de isteyen çıkabilir bb gibi cümleler sarfedipemeğimizi bir çırpıda silip attı... Siz siz olun güzel kardeşlerim useri olmayan sponsoru yonetımı olmayan serverlar tercih etmeyin. Sağlıcakla kalın

The1nferno
çocuk zekalı iş bilmez bu Pvp sahibi arkadaşın bir sahtekarlığını yakaladık. Server da zaten 10 15 user olur olmaz yeni açılmış reklamı dahi verilmemiş bizde deli gibi lwl ve item peşindeyiz... Birde ne farkedelim cz de bir karus bir human karekterler Trol king den beter ölmüyorlar... Bir arkadaşımızın dikkati ile cz bile uğramamış gece açılmış bir karakterin roller ep ler takıp 54 levele ulaştıgını gorduk.. Bunada amenna bana göre yıne olabilir fakat stadlara bir baktık ki hepsi 255

The1nferno