Eticat In sahibi bi bakar mısn...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan benjo666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

benjo666

By_Bnj
Ara
342
2
Dogukan kardeş 1.5 2 yıl önce yine bu serveri açacaktın herkes ten yardım istedin çoğu kişide bu yardımı yaptı sana aradan geçti 1.5 yıl anlıyorum seni gerçekten zor bu işi yapmak ama açacaksan ya aç yada açma milleti bekletme boşuna diyosun ki açacam desemde yalan olr açamıyorum desemde senin emeğin var saygı duyuyoruz ama bu kadar milleti ümitle bekletmene de hakkın yok ELİNE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ fakat herkes bi cevap bekliyo artık senden ya açıcaksın ya açmıcaksın.

Cevap: Eticat In sahibi bi bakar mısn...

konuyu buraya getirmeyin diorum adam dese şuan açamicam küfür edenlerde çıkıcak görürsün....
Database vs güvenlik sistemleri ile ilgileniyormuş bana göre en geç yazın açıılır .

Cevap: Eticat In sahibi bi bakar mısn...

Kusura bakma ama sazanlık yapmışsın. :( Ben dedim açıp açamayacağım belli değil. Ben resim paylaştım inanmadılar video paylaştım, soru sordunuz anlattım; el verirse yapabileceklerimi de anlattım. AYRICA 1,5 YIL ÖNCE KİMSE BANA BİR KURUŞ BAĞIŞ YAPMADI! O kadar merak ediyorsanız 1 Eylül 2021 1 Ocak 2021 tarihleri arası paypal ektresini buraya ekleyebilirim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt