Dogukan
Member
- Reaction score
- 5
- Web sitesi
- www.eticat.net
Eticat Network açılsaydı gelirdim veya gelmezdim diyenler anketi oylasın. Güzel şeyler olabilir.
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Herkez Yorum Yapıyor Olmayınca Olmuyor İşte Adam Bu Kadar Ümit Verip Niye Kaçsın Şimdi Dogukanı Yerin Dibine Sokmayı Biliyorsunuz Ya O Server Açılsaydıda Kral Yapıcaktınız Büyüksün Dogukan Dicektiniz.Biraz Saygılı Olun.
ama şu var Donate Alıp Server açılmassa durum farklı olur ... Zaten Türkiyenin %75i Kotalı kullanıcılar indirdikleri 500 mb'lık ( bunu tam bilmiyorum ) bir clientte kotalarının 1/8'ini kullanmış oluyorlar ...
Eğer Donate almadık 0$ 0 TL 0 € aldık böyle bi şey yok diyolarsa durum değişir ... ama ben heralde göremedim öyle bi şeyi ...
1505 Fire Drake Gelirse Anca OynarımBaşka Türlü Ko Sarmıyor bea
![]()
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.