EuropeKO KOPANEL HTML Files [ PSD'leriyle ] + DEMO

Konu Yazar

Rising4Chaos

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eyl
3,558
1
Merhabalar Bazı Çakallar EuropeKO'nun templatesınden ezük büzük paneller yapıp hava atmaya çalışıyor ya.
sizin için templateyı çekip butun Europe yazılarını temızledım hepsının PSD'sı mevcuttur. 1tanede Resım koyayım.
Bunu Kopanelleriniz için kullanırsınız. belkı 1 panel yapar koyarım bugun maksat azılarını nese buyrun

NOT ALINTI DEĞİLDİR. VALANTE BENIM ACCOUNT'UM BANLI.!

DEMO : http://panel.europeko.net/index.php

Buda1 Adet Resim :
dxbm1i.png

http://rapidshare.com/files/331288854/download.rar.html
http://rapidshare.de/files/48952654/download.rar.html
http://uploaded.to/file/owjluh
http://www20.zippyshare.com/v/11783215/file.html

Diğer Konu Forumdakı yavaşlık nedenıyle duzeltılemedı burdan devam.

Son düzenleme:
Cevap: EuropeKO KOPANEL HTML Files [ PSD'leriyle ] + DEMO

Bizim user Datayı Silen Arkadaş sendin dimi :)

Teşekkürler Sayende açığımı kapadım zaten soacvs güncellemesi alamadığımız için o serveride kapatacaktık :)

Yavhu Amacım sillmek değildi inject varmı diye test ediyordum küt gitti. yazdık yazmakla beraber ban yedik uzun bi süre sanırsam
zaten ota boka bahane arıyorlar banlamak için hö haha nese :D umrumda değil açıkcası bu forumda server açınca reklam yapmak için kullanırım onun dışında biişi yapmam bunuda paylaştım bu underground eziğini kapak etmek için az daha konuşursa panelı yapıp da koycam

Son düzenleme:

bu panel yapmak isteyenler için html files'i panel değil

Güzel bir panel değil hatta karman çorman desek yeri var ama yinede palaşım için teşekkülrer

Arkadaşlar bu panel europekonun paneli değildir bu eukonun kullandığı paneli "metin seylan" (meto ®) 2 ayda yazmıştır panel ona aittir kimse çıkıpta ben yaptım demesin ! :@:

zaten panel değil underdog1 speed kopanel v16 yapıcam diyince bu arkadaş özentilik yapıp herkezin sayfayı farklı kaydet ile yapabilice bir çalma işleimini yapıyor ve paylaşıyor aklında kopanel sanıyorsunuz tek özelliği bir kac resimm adobe sayesinde editlene bilir bukadar basit ilk herkeze saygı duy dostum biri europe ko yapıcam diyince özentiliği geç

yahu arkadas biz simdi bu linklerin hepsinimi indiriyoz

zaten panel değil underdog1 speed kopanel v16 yapıcam diyince bu arkadaş özentilik yapıp herkezin sayfayı farklı kaydet ile yapabilice bir çalma işleimini yapıyor ve paylaşıyor aklında kopanel sanıyorsunuz tek özelliği bir kac resimm adobe sayesinde editlene bilir bukadar basit ilk herkeze saygı duy dostum biri europe ko yapıcam diyince özentiliği geç

O Paneli Çıkarttığı gün. Bende Bunu Panel Yapar Paylaşırım. Elinde Kalır Benım mAx 20 Dakıkamı Alır onun haftalarca uğraştığı zımbırtı. -Rising4chaos Benim Accountum

O Paneli Çıkarttığı gün. Bende Bunu Panel Yapar Paylaşırım. Elinde Kalır Benım mAx 20 Dakıkamı Alır onun haftalarca uğraştığı zımbırtı. -Rising4chaos Benim Accountum

benim yapmamı beklemene gerek yok senin yapıcayla benim yapıcan aynı olmıyca için yapsan ne olucak benim asla elinde kalmaz v15 3 ayrı firma toplamda 200vps kuran benim v16 bakalım kac vps kurucam sanıyorsun ha bu arada fax. 20dk demişsin senle birara herhangi bir panelle yapma yarışına girelim bakalım ne olucak sen daha kopanelle uğraşırken biz 1453 files yazıyorduk cnm

Son düzenleme:

benim yapmamı beklemene gerek yok senin yapıcayla benim yapıcan aynı olmıyca için yapsan ne olucak benim asla elinde kalmaz v15 3 ayrı firma toplamda 200vps kuran benim v16 bakalım kac vps kurucam sanıyorsun ha bu arada fax. 20dk demişsin senle birara herhangi bir panelle yapma yarışına girelim bakalım ne olucak sen daha kopanelle uğraşırken biz 1453 files yazıyorduk cnm

Koçum sen K2D'den Kod Yalvarırken Biz O Adamla Panel yazıyorduk sen daha Yoktun bile. gelmiş bana 1453 diyorsun senın kullandığın kodların sahıbı engın ılk k2d ıle bız aldık kodları paylaşılan panellerın %90 ı engının kodlarıyla yapıldı sen ne konuşuyorsun 1453 yazıyormuş sen git kumdan kale yap
2tane free template ındırıp kodları ıcıne koymak panel yapmak değildir şimdi yol al bozdurma ağzımı. laleye bak

Sen ilk K2d diycene Apo desen diyorum ben kimseden kod yalvarmamışımdır kendisine sorabilirsin tek sordum şey SWiSH Max3 de bir kac flash kod söylemesini istemişimdir hiç bir zaman yalan atmayın kafan bozulsa ne olucak dünkü bok dk başıda üyelik alıp yazı yazıcanıza az deli kanlı olup asıl üyelinizle yazın ben kod felan demedim ama kod demişken sen heryerde aynı kodlar varken neden 0dan uğraşıyım senidne yaptın kopyala yapıştır bukadar basit hiç bir zamanda free template kullanmamıştım kendin gibi zannetme herkezi

Son düzenleme:

1. Free Template Kullanmazmış, Ulan bebe Kaçtane Panel Koydun %95'i free Template, Sanki Kendin Kodladın kendin yazdın Templateleri. HTML bilmiyorsun bile?
2. Sen Daha Dün Onun bunun götünü yalıyordun 1-2 şey öğrenince mi götünüz kalktı?
3. Benım Asıl Üyeliğim 1Turkk Olacak O şerefsizin Dolandırıcılığını Ortaya Çıkarttığım günden beri her boka ban yiyor account.
4. Git Beni Kralına şikayet et hepsinin ** benim bi yere bağımlılığım çokda sikimde olmaz bu sitede serverimi tanıtır geçerim hadi yol al şimdi.

Yazılarım şikayet kelimesi yazmadım 2cisi hiç biri free değil hepsi firmamım kullandı joomla wordpress templatedir bedava kullanmış olsam kullandım derim senin gibi yalanmı atıcam sanıyorsun bebek hiç bir kişiye bana şunun kodunu ver bunun şeyi öğret dememişimdir tasarımda lisansımı onun buna yalvarak almadık sana ben ne acıklama yapıyorum ki adam değilsin benim için bye

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt